The Reader 9/10
ma intereseaza parerile celor care l-au vazut vis-a-vis de comportamentul lui in relatia cu ea. ma tot contrazic la sange cu nevasta-mea de cateva zile. eu il consider las iar nevasta-mea sustine ca a avut dreptate sa procedeze asa.
The Reader 9/10
ma intereseaza parerile celor care l-au vazut vis-a-vis de comportamentul lui in relatia cu ea. ma tot contrazic la sange cu nevasta-mea de cateva zile. eu il consider las iar nevasta-mea sustine ca a avut dreptate sa procedeze asa.
Te referi cumva la The Reader (2008) ? Daca da, nu l-am vazut![]()
ffocus, i agree, ai vazut ce ii zice profesorul intre patru ochi, nu? as fi curios sa aflu motivele pentru care sotia ta sustine ca a avut dreptate sa procedeze asa. intreb pentru ca o colega de serviciu care a citit cartea are aceeasi parere ca si noi.
cartea este putin diferita de film, chiar am ramas surprins. pe undeva ma asteptam pentru ca in film nu te poti lua prea tare de evrei. anyway...nevasta-mea sustine ca el a ales sa actioneze asa din dragoste pentru ea si ca i-a respectat decizia.
cam asta ar fi interpretarea mea. big spoiler. cine nu a vazut filmul, sa nu citeasca.
Intr-adevar, o poveste stupida, insa frumoasa... Cred ca nu trebuie sa judecam ad-litteram subiectul. Pur si simplu asa s-a intamplat, si cu asta basta. Daca ar fi sa emit o judecata de valoare, as zice ca el a procedat corect...
Bookmarks