YES!! It's here!!! #HighScore #Netflix
"This docuseries traces the history of classic video games, featuring insights from the innovators who brought these worlds and characters to life."
YES!! It's here!!! #HighScore #Netflix
"This docuseries traces the history of classic video games, featuring insights from the innovators who brought these worlds and characters to life."
Shigeru Miyamoto distracted the Star Fox devs with how he constantly smoked in their officeOriginally Posted by Nintendo Enthusiast
Ati vizionat? Ce v-a placut sau interesat?
Stiam cate ceva din fiecare subiect abordat, dar nu stiam de planul genial din 5 pasi pentru succesul Sega Genesissi ca numele Kirby vine de la un regretat avocat al Nintendo.
Eu am vazut doar 1 episod si app 3 sferturi din al 2lea.
Nu e neaparat genul meu, pentru ca se focuseaza prea mult pe oamenii care au obtinut High Scores la anumite jocuri in trecut si prea putin pe istoria jocurilor in general.
Pai ii zice "High Score"
Cine vrea istorie detaliata n-o sa gaseasca aici. E mai mult despre cum erau vremurile de demult, ce fel de jocuri erau, campionate, care era pulsul industriei si comunitatii + niste behind the scenes la cele mai populare jocuri si cum au ajuns ele sa fie facute.
StiuD-aia am lasat Hight Scores si nu am schimbat expresia. Ideea e ca nu e pentru mine - mi se pare boring. Nu ma intereseaza cat de putin cine si ce a castigat, mai ales ca e vorba doar de americani si de competitiile de pe la ei de acolo (cel putin din ce am vazut eu).
Problema e ca tagline-ul lor era:
Nu vad nimic acolo despre random people care au castigat random premii pentru random jocuri in urma cu 30 de ani.This docuseries traces the history of classic video games, featuring insights from the innovators who brought these worlds and characters to life.
Da, e interesant cum mai arata si anumite aspecte ale jocurilor sau consolelor perioadei, dar e un plan secundar si e mult prea lung un episod ca sa pierd timpul cu lucruri neinteresante![]()
Bookmarks