Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Sensation White Romania

1. #1 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar

Sensation White Romania

Bun..azi in timp ce navigam pe Dance-Tunes dupa livesetu saptamanal rebel radio am dat peste o stire ...AWESOME ( cel putin pentru mine ).Si citez

In Romania, 2010, a year full of musical events ends with a bang: Sensation � one of the most popular nightlife experiences in the world, comes to Bucharest, at Romexpo, on the 31st December 2010.
    The first Sensation event in Romania brings the Ocean of White to Bucharest. Beyond the defining element of the brand � the white dress code � Sensation is cutting edge, glamorous and luxurious.
    Pe scurt ...31 decembrie la romexpo avem parte de SENSATION WHITE

Preturi :

Bilete Sensation , Bilete Egoistul, Bilete Puric, Bilete Dan Puric, bilete Stefan Iordache, Bilete Ion Caramitru, Bilete Tudor Gheorghe, Bilete Demis Roussos, Bilete Sabrina, Bilete Cafeneaua, Bilete Doctori de Femei Bilete Eros :: Bilete Vanessa Mae

2. #2 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Sensation Romania NYE '10 The Ocean Of White | Sensation | Romania | News

BE THERE!

se pare ca s-a adeverit...
    Attached Images Attached Images header_news_ro_001_1.jpg

3. #3 SP
    Cand am citit stirea m-am udat sub coada fatoooo :X merita sa iti vinzi si un rinichi pentru o asa ocazie

4. #4 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Pacat ca de cativa ani nu mai baga muzica trance...

5. #5 SP
    Eu unu prefer ce baga acum ...electro / house,eu de exemplu sunt fan inebunit Laidback Luke si Erick-E ...dezamagit oarecum ca nu l-am vazut si pe Bart B More.

Long live Chuckie / Erick-E / Laidback Luke :X ...avand in vedere ca Erick-E a fost prezent si in Ungaria / Rusia si unde a mai fost ...SPER sa fie prezent si la asta din Romania.Trance-ul pentru mine e cam overrated.

6. #6 SP
    Overrated, underrated, nu ma intereseaza. Eu unu asta ascult, si mi e dor de muzica ce se punea odata la Sensation White.

7. #7 SP
    Se punea odata...dar acum daca te uiti pe Dance-Tunes cele mai cumparate si ascultate sunt cele Electro.Sper sa nu strice evenimentu cu un dj roman.Eventual se iarta daca il cheama Emil Lasaria.Sper la un FLG / Chuckie / Erick-E / Laidback Luke...oricum poate o sa fie si Tiesto avand in vedere ca a fost prezent in romania foarte des.

8. #8 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Eu sper la Sensation Black...dreams..Zany,Dana,Luna,The Prophet,Mark Acardipane.

Tot caut si nu gasesc Sensation Black/White 2007,care imo mi s-a parut cel mai bun an.

9. #9 SP
    Zoeken - Liveset Database

Ia deaici tot ce vrei de la Sensation si trust me ...romania nu e pregatita pentru Sensation Black.

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    .romania nu e pregatita pentru Sensation Black.
    QFT

11. #11 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    The hell e cu sensation-urile astea? de white si green stiam, de black aud acum, se oboseste cineva sa explice ?

12. #12 SP
    Green nu exista

White - Trance / Electro / Dance / House
    Black - Hardstyle si Hardcore

Hardcore :

Hardstyle :

Dark Trance :

Si o sa fii uimit..dar cei Amsterdam / Rotterdam sunt in limba dupa Hardcore si Hardstyle

13. #13 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Rectific:
    Anul 2005 mi s-a parut cel mai bun.Pe acesta il cautam,cine are nevoie de el,sa-mi trimita un pm.Sensation Black 2005.
    Attached Images Attached Images 000-va-sensation_black_2005-2cd-2005-front-xti.jpg 000-va-sensation_black_2005-2cd-2005-back-xti.jpg

14. #14 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    cel din 2010/2011 revelion se amanase imediat dupa ce se auzise ca se va organiza

insa in 2012 chiar se va organiza ,pe 21 aprilie Romexpo Bucuresti
    primele 1000 de bilete 175 ron
    dupa care vor fi 240 ron zona RIng
    Deluxe-440 ron
    VIp -770 Ron,primesti de 100 ron bautura gratis

biletele se gasesc pe eventim.ro
    Sau cel mai bine in orasul vostru aveti destule magazine Germanos se pot cumpara si de acolo

Eu astazi cumparai 3 bilete ,zilele urmatoare mai cumpara 2-3 prieteni ,
    La noi in Romania ma bucur ca am putut convinge prieteni sa mearga ,cheltui putin
    In Olanda am vrut de 2-3 ani sa ajung ,eu bani aveam dar alti cunoscuti nu au dispus

15. #15 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    vad ca nu prea e lumea inebunita dupa sensation pe aici
    mai sus scria de cel din 2012
    uite ca sa sustinut atunci pana la urma si a fost super

iar astazi deja se vorbeste si de cel din 2013 :

Sensation Romania - Source Of Light - April 6th 2013 - Romexpo Bucharest

Acum 30 de minute oficial cei de la Sensation au anuntat organizarea evenimentului si in 2013

Sensation Clubmember form

inscrieti-va in club member va rog sa aratam ca dam importanta si sa se sustina

Pe 6 aprilie vad ca arata dar mai asteptam si alte detalii ,of doamne cat asteptam

https://www.facebook.com/sensation?ref=ts&fref=ts

https://www.facebook.com/White.Sensa...ref=ts&fref=ts

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.