Ghid de acvaristica, intretinere acvariu, pesti, plante si echipamente !
Man, trebuie sa le faci neaparat ascunzatori, case, zone teritoriale altfel o sa-i gasesti morti unul cate unul. Si nu neaparat pt. ca a fost atacat de altul ci din cauza stress-ului. A nu avea fiecare locul lui, o ascunzatoare ceva unde sa se simta in siguranta, e super stress.
Doar am povestit de rainbow shark-ul meu: i-am luat casuta intr-o seara (o jumatete de nuca de cocos) sa o modific un pic (avea o gaura prin care se strecurau botia kubotai) si pentru ca s-a stins lumina la acvariu am zis "las' ca o pun dimineata". Am vazut eu ca se agita in locul unde era nuca, dar am zis ca se calmeaza. Dimineata era mort. Si nu avea cine sa-l atace in acvariu (era sef).
Da, la mine e nebunie. Cred ca am deja a 30-a generatie de puntiusi. Si consum mult prea multa mancare cu ei... Dar asta e. Astept sa se mai incalzeasca si poate conving pe cineva la un petshop sa-mi ia din ei, moka.
Ah, si am cel mai mare si mai batran SAE din cati am vazut vreodata. Si 2 hoplo cu personalitati atat de diferite de zici ca nu-i adevarat. Unul din ei nu mananca decat daca-i dau eu din mana (penseta). Pt. mine e WOW!
Am multi alti zapaciti prin acvariu... De exp un rainbow shark, care doarme din cand in cand cu capul in jos. Si care din cand in cand i se pune pata pe un peste si-l alearga. Daca-l prinde fuge el :) Am un botia atat de nesimtit incat de multe ori se odihneste stand pe alti pesti. Sau ii imita in miscari. Eeeh, cate fac ei...