prima regula e sa nu iei corcituri.
pune bani la ciorap si strange de o rasa pura, mai ales la rase din categoria I... daca iei corcituri nu stii ce temperament isi va dezvolta.
Printable View
prima regula e sa nu iei corcituri.
pune bani la ciorap si strange de o rasa pura, mai ales la rase din categoria I... daca iei corcituri nu stii ce temperament isi va dezvolta.
mai sunt cativa caTindati stai linistit
RE:Ce animale de casa aveti ?
Batranu...
http://desmond.imageshack.us/Himg155...pg&res=landing
Meet Rocky! In attachment avea o luna. Cealalta poza este facuta dupa ce implinse 2 ani, in noiembrie face 3 :D
@Marinake depinde pentru ce vrei cainele, daca pentru paza si protectie iti recomand Ciobanesc Caucazian insa sa se faca obligatoriu la el dresaj specializat, Amstaff nu-ti recomand daca stai la apartament insa sunt caini buni, eu unul il tin la apartament insa il scot cam de 4 ori pe zi afara pentru a face miscare, cainele e bine sa ti-l alegi si in functie de experienta pe care o ai mai ales daca o sa iei unul cu caracter dominant.
TACI MA ca are canal de youtube vrei sa te faca de pomana pe internet si sa vada toti subscraibarii? Nu te inveti minte. :-S
Hello, eu sunt Hera :)
Somnorila
Ultima si nu va mai plictisesc cu Hera :P
kim :d
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Eu am un ciobanesc mioritic.(a reusit sa ma si muste XD) As pune poze dar veti rade ca e murdar.
---------- Post added 28-10-2012 at 04:41 PM ----------
De ce?Am vrut si eu sa imi iau dar cand am avut un vecin atacat de propriul rottweiler....De curiozitate, poti sta pe langa iei(sa nu sara la tine)?
Ce iei de la ei?
N-ai inteles bine, trebuie sa nu stai langa iei ;)