Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: PS3 merge pe calea PSP-ului...

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

PS3 merge pe calea PSP-ului...

Pentru multi la vederea unui titlu ca acesta se naste imediat o intrebare... in speranta ca nu o ia in jos ca si PSP-ul. Nope, Sony are altceva de gand. De cand cu problema jailbreak-ului (asa cum era de asteptat) se vine cu o noua solutie. Mai exact, ca la PSP-uri, jocurile de PS3 vor avea ca cerinte obligatorii un anumit firmware. Primul joc care va respecta aceasta regula va fi Medal Of Honor, care nu va rula decat pe firmware 3.50 or higher. Cei care nu au internet sau nu au consola conectata online pot rasufla usurati deoarece pe disk se va gasi firmware-ul respectiv - probabil va fi si instalat automat (inca nu se stie). Deasemenea, nu stim daca e un caz care sa confirme regula, sau va fi o impunere din partea Sony pentru toti publisherii...

Acum, sunt sigur ca vor apare si counter-measures din partea hackerilor... insa momentan Sony pare a da tonul. What do you think ?
    Attached Images Attached Images medal-honor-jailbreak.jpg

2. #2 SP
    Banned Venom's Avatar
    Stii ce e frumos?! Daca e adevarat!
    PS Jailbreak: $25 For Other PS3 Firmware Support - Dukio

Adica imi cer 25 $ ca sa updatez un produs pirat. Piratii acum se vor chinuii sa sparga deja un produs facut pentru piratare. OMG, in ce lume traim!

Oricum, la faza cu firmwareul vor gasi o metoda sa sara de ea, ca la PSP. Ca masura "ultimate", Sony ar putea sa-ti ceara activarea jocului pe internet. Si nu m-ar mira s-o faca!

3. #3 SP
    Member Mircea's Avatar
    sa faca activarea jocurilor pe internet si atunci le da ,,salam,,

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea20 View Post
    sa faca activarea jocurilor pe internet si atunci le da ,,salam,,
    Asta nu ar fi corect fata de cei care nu au internet... Sau care nu vor sa-l conecteze la internet...

5. #5 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Pana la urma nu e lupta noastra. Fiecare face dupa cum doreste. Eu inca consider ca oricine are $ necesari pentru un setup de gaming are si suficient $ pentru cele cateva jocuri pe care le doreste lunar.

6. #6 SP
    Member Mircea's Avatar
    da...dar cati mai sunt sincer fara internet....decat sa iasa un praf k ps2 cu modatul.....nu stiu...sa faca ceva istet...oricum eu raman pe nemodat(nu vreau sa repet prostia cu ps2 modat) .... FIRMWARE UPDATE la zi FOREVER

7. #7 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    O sa fi surprins sa afli ca multi dintre detinatorii unei console nu au conectat-o la internet. Desigur ca procentul nu este unul foarte mare, dar sunt oameni care nu au posibilitatea/nu vor sa conecteze consola la net. Si mai este o problema, daca am probleme cu net-ul si tocmai mi-a ajuns jocul pe care-l astept de cativa ani... ce fac? Stau si ma uit la carcasa?

8. #8 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cum l-ai așteptat at�ția ani mai poți sta c�teva ore/zile p�nă se remediază problema cu netul lol

...da, știu că �ntrebarea a fost retorică - dar eu tot am răspuns

9. #9 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Cat timp firmware-ul e pe disc e perfect. E ca si la jocurile pe Windows, ai nevoie de o versiune minima de DirectX.

N-am inteles niciodata pirateria, oricum incerc sa ma uit, dar probabil ca asta e din cauza ca eu nu pot juca foarte multe jocuri pe luna, mai si lucrez, mai si ies in oras sau chiar din tara... Un joc care-mi place il termin in 3-4 zile, poate si mai mult, pt ca nu prea joc mai mult de 2 ore pe zi. Alte jocuri ma "tin" si o saptamana, deci daca iau 5 jocuri pe luna sunt asigurat. Si la ce preturi sunt la jocurile SH (sau chiar noi la oferta), cam 50-60 lei dau pe joc, deci max. 300 lei/luna pe jocuri. Nu-i o suma...

Acum eu inteleg ca-s multi pustani care termina si 3 jocuri pe zi, dar daca au atata timp liber poate n-ar trebui sa-l foloseasca in intregime pe jocuri... e fain sa te stai si sa te joci toata ziua, dar nu e corect fata de cei care muncesc ca sa faca jocurile.

10. #10 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Eu prefer sa iau un joc la doua luni insa acela sa fie original. Daca se intampla asemeni psp-ului, s-a dus totul!

11. #11 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    de ce sa se ajunga ca la psp? si xboxul este modat de atata timp si nu sufera la vanzari de jocuri, mai mult cei de la sony au inchis "portita" de intrare cu modatul...cat o sa se stea la acest fw? o sa se termine jocurile pe care le poti juca, si dupa tot o sa faca update daca vor sa joace altceva

12. #12 SP
    Member Mircea's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    O sa fi surprins sa afli ca multi dintre detinatorii unei console nu au conectat-o la internet. Desigur ca procentul nu este unul foarte mare, dar sunt oameni care nu au posibilitatea/nu vor sa conecteze consola la net. Si mai este o problema, daca am probleme cu net-ul si tocmai mi-a ajuns jocul pe care-l astept de cativa ani... ce fac? Stau si ma uit la carcasa?
    din moment ce ai un ps3 si achizitionezi niste jocuri de ps3 situatia financaiara nu cred k e de plans pe langa un abonament la internet ...parerea mea....

13. #13 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    din moment ce ai un ps3 si achizitionezi niste jocuri de ps3 situatia financaiara nu cred k e de plans pe langa un abonament la internet ...parerea mea....
    un exemplu simplu: eu m-am mutat in voluntari (la 1 km de bucuresti, maxim) acum 4 ani de zile si timp de un an nu am avut internet. de ce? ca nu exista nicio firma in zona, din cauza primarului, iar firma care se ocupa cu provizionare de cablu TV si internet nu au vrut sa-mi puna din nu stiu ce motiv. asa ca stai linistit, nu depinde in totalitate doar de tine (mai exact de situatia ta financiara), din pacate.

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In momentul de fata nu mai e o problema atat de mare daca nu ai provider de net... iei wireless si gata. Ca sa nu mai zic, ca imi este greu sa cred ca nici Romtelecom nu e in zona. Nu e cine stie ce super net... dar, decat deloc...

15. #15 SP
    Nu era vorba sa n-am net deloc, poate doar se lucreaza si pot accesa netul 2 zile. Era vorba doar de principiu, o companie cu atatia clienti ar trebui sa se gandeasca la aproape orice situatie inainte de a lua o masura. Pana la urma toata lumea a platit la fel de mult pe consola.

16. #16 SP
    Member Mircea's Avatar
    ai dreptate....dar altfel decat legat cu internetul si verificare nu stiu dak pot sa faca...ma oftic de nu mai pot k l-au modat

---------- Post added 24-10-2010 at 10:33 PM ----------

ar mai fi ca jocul sa aibe ultima versiune pe el si sa se instaleze automat si asa mor toate jailbreak-urile cred(nu sunt sigur)...dar daca se sparge iarasi peste versiune aia asta e....da makar stopeaza un timp

17. #17 SP
    Junior Member dacblood's Avatar
    ai dreptate....dar altfel decat legat cu internetul si verificare nu stiu dak pot sa faca...ma oftic de nu mai pot k l-au modat

---------- Post added 24-10-2010 at 10:33 PM ----------

ar mai fi ca jocul sa aibe ultima versiune pe el si sa se instaleze automat si asa mor toate jailbreak-urile cred(nu sunt sigur)...dar daca se sparge iarasi peste versiune aia asta e....da makar stopeaza un timp
    Te oftici ca l-au modat? Nu inteleg ce treaba ai tu cu ce fac altii? Daca X vrea sa-si modeze consola...sanatate... e treaba lui, e riscul lui de a fi banat. Oricum, personal ii inteleg pe oamenii care isi modeaza consola, nu de alta, dar la ce preturi au jocurile si la ce salarii au romanii este chiar normal. RaverX spunea ca el cumpara jocuri SH(sau chiar noi) cu 50-60 de lei. Te rog sa-mi zici si mie de unde le cumperi, ca eu nu am vazut asa ceva (si aici ma refer la jocuri de actualitate, nu la jocuri de genul CS).

18. #18 SP
    Gasesti jocuri mai vechi la preturi decente pe eBay sau pe forum. Totul e sa vrei sa le cumperi, nu cred ca e atat de important sa joci la lansare orice joc (si chiar daca il cumperi la lansare, il termini si-l vinzi, pierzi cateva zeci de ron).

19. #19 SP
    Member Mircea's Avatar
    eu nu am treaba cu nimeni ca isi modeaza consola...eu am treaba ca sony sa impiedice lucrul asta

20. #20 SP
    Member cisse's Avatar
    Nici eu nu cred ca e tocmai ok sa limitezi posibilitatea de a juca un joc pe consola doar daca ai acces la internet. Daca update-ul vine pe discul jocului e perfect. Nu mi-am modat consola si nici nu doresc. Intradevar e un anumit cost sa cumperi jocurile dar e normal sa platesti pentru ceva la care unii oamenii au muncit. Eu cumpar cam 1 joc pe luna deci nu e asa de mare costul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.