Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 59

Thread: 5 motive pentru a detine un PS3 in 2011

1. #1 SP
    Member Quasivasi's Avatar

5 motive pentru a detine un PS3 in 2011

2010 a fost un an destul de bun pentru PlayStation 3. Exclusive de top precum God of War 3 şi Gran Turismo 5 au fost adorate de fanii nerabdatori. Jocuri noi precum M.A.G. Heavy Rain şi-au făcut un renume şi au capturat mintile gamerilor. Consola s-a v�ndut foarte bine �n 2010, mai ales după aparitia modelului Slim la sfarsitul lui 2009. Playstation Move a fost introdus şi smuls de pe rafturi de fanii motion control'ului iar 3D si-a lasat si el amprenta in 2010. Dar acum suntem in 2011, deci ce urmeaza pentru viitorul PlayStation 3'ului? 2011 va fi la fel de bun dacă nu mai bun pentru proprietarii de PlayStation şi aici sunt cinci motive pentru care ar trebui să deţineţi un PlayStation 3 �n 2011.

1 - Nu te lua dupa gurile rele, PSN este o retea excelenta. Şi este gratuita!
    PlayStation Network ofera multe dintre caracteristicile si serviciile pe care si concurentii le ofera, insa fara eticheta de preţ (lunar). Suportul este foarte bun, downtime minim, actualizari de securitate frecvente şi peste 60 de milioane de utilizatori �nregistraţi pe acest serviciu deci �ntotdeauna exista cineva care să se joace cu tine. Fie că o luati pe soselele virtuale �n Gran Turismo 5 sau va nimiciti adversarii in Call of Duty sau Killzone, PlayStation Network oferă posibilitatea de a te conecta cu alte persoane din locaţii �ndepărtate din �ntreaga lume, prin voice chat, care asteapta sa iti fie prieteni.

2 - It Only Does Unbeliveable Exclusives
    Dacă citesti de ce trebuie să deţineţi un PlayStation 3 �n 2011, se poate presupune că nu detii unul. �n acest caz, probabil, nu ai jucat deja extina gama de titluri premiate pe care ai putea sa le joci chiar acum. Jocuri precum franciza Uncharted, Little Big Planet şi God of War, se afla printre printre grămezile de titluri care sunt la fel de bune astazi cum au fost si atunci c�nd au fost eliberate cu ani �n urmă. Iar 2011 este considerat de multi anul de Playstation pentru că daca te uiţi la gama de jocuri exclusiv ce urmeaza pentru PS3 �n acest an, nu mai e loc de dubiu: Uncharted 3, Killzone 3, Little Big Planet 2, infamous 2, MotorStorm Apocalypse, Twisted Metal, Socom ... lista continua şi acestea sunt doar c�teva dintre cele mai populare jocuri. Există aproape cate un joc pentru fiecare lună din cursul anului 2011, şi aproape ca nu există suficient timp �n 2011 pentru a le parcurge pe toate

3 - Playstation Move
    Desi Playstation Move s-a lansat anul trecut, 2011 este anul in care Sony va arata adevarata valoare a motion control�ului . Fuziunea �ntre experienţa de joc hardcore şi controlere de mişcare nu a fost niciodată văzuta cu ochi buni �nsa �n acest an se va �nt�mpla pe Playstation 3. Titluri hardcore precum Socom şi Killzone va avea suport Move din prima zi şi dacă nu te consideri un jucător hardcore, tot e bine, deoarece Move ofera ce concurentii nu ofera: optiuni. Opţiuni şi flexibilitatea de a juca jocuri de la cele casual pana la cele hardcore.

4 - 3D Gaming is Here
    Jocul 3D este aici şi este cel mai bun pe consola care a stimulat cel mai bine avansul tehnologic in noua era a gaming�ului. Impreuna cu anunţarea televizoarelor 3D accesibile la Consumer Electronics Show din această săptăm�nă, veti intalni tot mai multi care vor adopta aceasta noua tehnologie., in special gameri. La baza, gaming�ul se bazeaza pe imersiune şi ce ce ar putea fi mai bun dec�t dgaming �n trei dimensiuni. Nintendo se pregateste sa lanseze handheld�ul lor, iar Sony s-a pregatit, incet si meticulos, in a extinde ofertele lor 3D. Şi desi limitat in momentul de fata, gaming�ul 3D se pregateste sa explodeze in 2011.

5 - Restul
    Aţi văzut, probabil, reclamele pentru Playstation, tocmai de aceea, considerati achizitia consolei. Ştii tu, cea care "It only does everything". Dar Sony Playstation 3 �ntr-adevăr face destul de multe, la un pret foarte atractiv. O conexiune Wi-Fi gratuita, controller wireless, harddrive capabil, şi player Blu-ray sunt doar c�teva dintre lucrurile care sunt prezente din punct de vedere hardware. Cat despre jocuri, sunt o grămadă să vă ţină ocupati printre jocurile menţionate mai sus, vechi şi noi. Mai adauga si jocurile la fel de minunate descărcabile, de pe Playstation Store. Playstation este un adevarat centru multimedia, fie ca il doresti pentru jocuri, muzica, sau sa va bucurati de calitatea filmelor Blu-ray.

După cum puteti vedea, sunt destule motive pentru a detine un PlayStation 3 �n 2011. Desi sunt constient ca nu am acoperit toate motivele, restul le las la atitudinea voastra. Care sunt motivele voastre pentru a deţine un PS3 �n 2011? Lăsaţi răspunsurile si comentarile voastre �n secţiunea de comentarii de mai jos.
    Attached Images Attached Images ps3matriuskas.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    hai sa sustin si eu punctul 2. cu o lista postata de cei de la PS Blog (desi stirea e luata de pe vg247 ). VG247 � Blog Archive � Sony lords 20-strong exclusive 2011 line-up on PS Blog
    Sony’s decided to come into 2011 fighting, slapping up post on the PS Blog focusing on this year’s PS3 exclusives.

This lot doesn’t look too shabby:
    • Ar tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel (March, 2011)
    • Hyperdimension Neptunia (February, 2011)
    • The Ico and Shadow of the Colossus Collection (spring, 2011)
    • inFAMOUS 2 (2011)
    • Journey (2011)
    • Killzone 3 (February 22, 2011)
    • The Last Guardian (Holiday, 2011)
    • LittleBigPlanet 2 (January 18, 2011)
    • MLB 11 The Show (March 8, 2011)
    • MotorStorm Apocalypse (spring, 2011)
    • No More Heroes: Heroes’ Paradise (fall, 2011)
    • PixelJunk Shooter 2 (2011)
    • PlayStation Move Heroes (spring, 2011)
    • Ratchet & Clank: All 4 One (fall, 2011)
    • Resistance 3 (September 6, 2011)
    • SOCOM 4 (2011)
    • Sorcery (2011)
    • Twisted Metal (2011)
    • UNCHARTED 3: Drake’s Deception (November 1, 2011)
    • Yakuza 4 (March 15, 2011)
    The company says in that post that “nearly every major PlayStation series is making an appearance in 2011,” citing Kratos’s appearance in Warner’s Mortal Kombat reboot as covering God of War.
    in orice caz...anul asta o sa dau o gramada de bani pe exclusive-uri

P.S. acestea sunt doar 20 exclusive-uri... mai sunt altele care nu au aparut in top, poate pt ca nu au fost confirmate pt 2011 sau sunt "semi-exclusive-uri" (DC universe online, FF XIV etc)

3. #3 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Sa inteleg ca imaginea reprezinta un ps3 phat dezasamblat

4. #4 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    1 - Lag, lag, lag si deconectari din plin.

5. #5 SP
    Junior Member jamescole's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Sincer... am ps3 de vreo 2 luni si joc zilnic moh multiplayer.. decat o singura data m-a decconectat si aia a fost de la net-ul meu ca o luase razna si dadea ip conflict si lag am prins de vreo 2 ori cand a picat serverul...

o sa apara prin 2011 destule jocuri "must have"

6. #6 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Quote Originally Posted by jamescole View Post
    Sincer... am ps3 de vreo 2 luni si joc zilnic moh multiplayer.. decat o singura data m-a decconectat si aia a fost de la net-ul meu ca o luase razna si dadea ip conflict si lag am prins de vreo 2 ori cand a picat serverul...

o sa apara prin 2011 destule jocuri "must have"
    +1
    Eu n-am avut probleme pana acum cu PSN-ul si am PS3 de 2 ani.

7. #7 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    �n cazul �n care faci referire la COD Black OPS, nu e vina PSN că Treyarch și Activision sunt nepăsători față de problemele comunitații PS3.

8. #8 SP
    Ma refer la Call of Duty in general. Alt joc Multiplayer pe PS3 nu exista. Pe Xbox mai e Halo dar si el incepe sa "cada".

9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Hmm... alt joc pe PS3 nu exista? Dar Killzone (2 si in curand 3), MAG, Resistance, GT5, Uncharted, Battlefield, Medal of Honor ce sunt? Faptul ca tu joci doar COD, nu inseamna ca e singurul joc MP bun.

10. #10 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @erik95 din pacate nu ai cu cine ...

11. #11 SP
    Alea au 1000 de jucatori online?

12. #12 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Alea au 1000 de jucatori online?
    nu frate, esti singur pe o harta imensa. obiectivul tau e sa explorezi harta.

nu uita ca pe PS3 MP e gratis, asa ca toata lumea poate intra online. vei gasi tot timpul oameni cu care sa joci. poate nu sunt 1.000.000 de jucatori online in orice moment ca la COD, dar 100.000 de tot gasesti.

13. #13 SP
    Member SwingShot's Avatar
    +1 PS3 rulz.

Ma abtin cu greu sa nu trolez celelate console of of

14. #14 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Miroase a Fanboy

15. #15 SP

16. #16 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Ai PS3 ? Sau ce auzi de pe la prieteni, te mai uiti la un video pe Youtube si gata... PS3 e praf.

Citeste putin semnatura ta: "H.A.T.E.R.S. = Having Anger Towards Everyone Reaching Success"

Si nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba, eu am trecut de la 360 la PS3 si am observat ca fiecare are avantaje si dezavantaje, nu exista o consola "suprema". Depinde foarte mult de preferinte...

17. #17 SP
    Junior Member subaru's Avatar
    pot sa spun ca detin o consola ps3 de 2 ani de zile si sunt foarte multumit de ea..consola PS3 este ralitatea la tine acasa atunci knd vine vorba de jocuri ..ma joc foarte mult uncharted 2 online si astept cu nerabdare sa`mi cumpar un tv 3d pt consola .. asa cum mi-am cuparat un bravia w5500 pt ps3. ps3 iti stoarce si cel mai mic detaliu iti reda totul asa cum trebuie ... unde am mai vazut noi poveste asa cum este heavy rain ? am jucat jocul acesta de doua ori si de fiecare data s-a terminat diferit ...

18. #18 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    din pacate trebuie sa fiu de acord cu aceasta remarca.
    deja sunt foarte frustrat din cauza PSN-ului care merge numai cand si cum are el chef.
    din 10 incercari de a ma conecta pe PSN, imi reusesc 1 sau 2.. iar dupa ce sunt conectat, fie merge bine, fie merge nasol de tot. nu pot vedea profile, nu pot sincroniza trofee etc. inainte nu aveam problema asta, dar in ultima vreme a devenit foarte enervanta.

19. #19 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    din pacate trebuie sa fiu de acord cu aceasta remarca.
    deja sunt foarte frustrat din cauza PSN-ului care merge numai cand si cum are el chef.
    din 10 incercari de a ma conecta pe PSN, imi reusesc 1 sau 2.. iar dupa ce sunt conectat, fie merge bine, fie merge nasol de tot. nu pot vedea profile, nu pot sincroniza trofee etc. inainte nu aveam problema asta, dar in ultima vreme a devenit foarte enervanta.
    Sa vad daca inteleg eu bine... Esti frustrat pe un serviciu gratuit care nici macar nu e disponibil oficial in Romania ?

20. #20 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Sa vad daca inteleg eu bine... Esti frustrat pe un serviciu gratuit care nici macar nu e disponibil oficial in Romania ?
    PSN este disponibil in Romania. Iti poti face cont pe PSN Romania desi nu e lansat oficial si nu ai acces la PS Store. Si da, sunt frustrat pentru un serviciu, nu gratuit, ci incorect functional.
    A, si cat despre gratuitate, nu e chiar asa gratuit. Adica eu le dau bani celor de la Sony cu fiecare joc cumparat. Crede-ma ca am foarte multe jocuri si foarte multe sunt bazate pe Multiplayer. Tocmai de aceea sunt frustrat.
    GT5 - se blocheaza in loading screen, trebuie sa iesi de pe PSN sa te conectezi din nou sa ti se incarce jocul.
    BF BC2 - desi aici cred ca sunt totusi probleme si cu serverele EA, cateodata am toate armele deblocate, cateodata nu am nici una si sunt nivel 1.
    Lista poate continua.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast