Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Ninja Theory a primit amenintari cu moartea datorita noului DMC

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Ninja Theory a primit amenintari cu moartea datorita noului DMC

Tin minte sutele si miile de reactii atunci cand a fost lansat debut trailer-ul al celui de-al cincilea joc Devil May Cry la care lucrau pentru prima data Ninja Theory, in loc de Capcom: comentarii rautacioase, insulte aduse la adresa seriei, pierderea unui numar mare de fani si multe altele. Dar nu ma asteptam sa se ajunga pana la amenintari cu moartea.

Conform creative boss-ului de la Ninja Theory, Tameem Antoniades, acesta a spus ca el impreuna cu restul echipei au primit de-a lungul timpului diferite amenintari in mare parte cauzate de schimbarea look-ului personajului principal, Dante. Din fericire a primit cate sfaturi de la prietenul sau Alex Garland care se afla in aceeasi situatie ca si Ninja Theory, in momentul in care a lansat filmul 28 Days Later dar care nu avea zombie "adevarati" in el (va vine sa credeti? cat tupeu dom'le!).

Antoniades a spus ca unele metode au fost ceva mai originale decat altele, echipa sa primind amenintari cu moartea sub forma unor benzi desenate sau melodii death metal anti-DmC. In orice caz acestia vor fi cu ochii in patru si spera ca "fanii" sa se mai linisteasca odata ce primesc mai mult gameplay video.

Dar din cate se pare schimbarea look-ului lui Dante e mai mult ca o lama cu doua taisuri: pe de-o parte fanii sunt nemultumiti de ea, dar pe de alta parte multi gameri au spus ca le-a revenit interesul fata de seria Devil May Cry care pentru ei incepea sa devina monotona. Mai jos voi pune primul trailer a acestui reboot pentru a sti la ce ma refer.

Deci voi in care tabara va aflati? Va place noua creatie a celor de la Ninja Theory sau deja scrieti versurile pentru urmatoarea melodie anti-DmC?
    Attached Images Attached Images dantedmc5.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Don't care, daca era vorba de Kratos probabil saream in aer. Oricum, abia astept sa joc noul DMC in pofida scandalurilor pe aceasta tema.

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Don't care, daca era vorba de Kratos probabil saream in aer. Oricum, abia astept sa joc noul DMC in pofida scandalurilor pe aceasta tema.
    daca il faceau pe Kratos pletos atunci te agitai. nu? Pe mine la inceput m-a deranjat, da dupa ce am vazut niste gameplay videos si alte trailere am zis ca poate prinde bine o schimbare.... nu zic nimic de rau sau de bine pana nu incerc produsul final.

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Din cauza nu datorita.

...si e cam silly stirea sau ma rog, suna silly. Cum poti sa ameninti o companie?

Vrei sa-i omori? Nu le cumperi jocul. Salut.

Si da, cu o floare se face primavara (am vazut la mine asta) | stiu ca suna EXTREM de arogant dar eu, ce jocuri n-am cumparat (din diferite motive personale - au schimbat mecanica, si-au batut joc de story, etc.) nu s-au vandut bine. And that makes me happy

True story.

(exemplu)

CAPCOM, I kill you! - whaaaaaaaaaaaaaaaaaat?

5. #5 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ce fashionisti sunt gamer-ii in ultimul timp! Serios, probabil e publicity stunt treaba asta cu amenintarile, daca iti place jocul who gives a flying phuk despre cat de lung e parul lui Dante?

6. #6 SP
    Junior Member el_rika's Avatar
    Eu nu inteleg de ce anume a dat Capcom DMC-ul americanilor de la NinjaTheory.
    DMC inseamna over the top si cheesy dar si subtil si maiestuos de complex. Americanii pur si simplu nu le au cu astea. Ei le au cu QTE-urile (care isi au originea oricum tot la japonezi) si ...cam atat. Cum poti sa dai cel mai apreciat joc din genul lui unei firme care a facut cateva jocuri cu un gameplay cel putin jalnic in comparatie (nu ca nu mi-ar place Heavenly Sword si Enslaved...dar sa le compari cu un DMC este o insulta).
    Sper macar ca povestea si cutsceneurile sa fie facute in-house de japonezi ca daca le fac tot americanii si pe alea...s-a dus naibii tot cu stilul lor de a se lua in serios si a cadea instant in penibil.

7. #7 SP
    nu vreau sa iti tai elanul da Ninja Theory sunt englezi . Da nici eu nu inteleg de ce tot mai multe studio-uri isi dau jocurile pe mana altor developeri din afara Japoniei. Parca la fel a fost si cu Resident Evil si Silent Hill ? se gandesc poate ca ar prinde bine o schimbare... una cu influente mai putin asiatice...

8. #8 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Cum suna proverbul ... "Don't judge a book by its cover ?" . Doresc doar sa mentionez ca sunt un fan al seriei DMC si sincer nu inteleg care este "marea dilema " cu schimbarea look-lui la Dante , poate o schimbare nu este un lucru "teribil " . Jocul poate fi EXCELENT din punct de vedere al gameplay-lui sau al povestii ... Eu unul ii voi da o sansa .

9. #9 SP
    Junior Member Zzaraky's Avatar
    Pe mine nu ma deranjeaza ca a aparut un nou DMC cu o poveste total diferita. pe mine ma deranjeaza ca nu au scos continuarea de la DMC 2 Vroiam sa vad ce sa intamplat cu Dante dupa ce a sarit cu motoru in iad xD
    Probabil o sa imi placa si DMC5 dar imi pare rau ca nu pot vedea continuarea jocului....

10. #10 SP
    Member Mikael's Avatar
    eu sunt de partea ca ii voi da un sut in pretioase la producatorul dmc daca il voi intalni vreodata, dar poate inainte de asta voi incerca sa am o conversatie cu el

11. #11 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Uneori chiar si pixeli trebuie sa isi mai schimbe tunsoarea. Luati exemplu Max Payne 3. II pasa cuiva ca Max Payne s-a tuns ? Nu. Daca noul DMC o sa fie bun, putin imi pasa de parul personajului.

12. #12 SP
    Junior Member Zzaraky's Avatar
    Nu e vorba de aspectul personajului.. ei au schimbat si povestea In DMC 5 o sa fie cu totu alta poveste decat in cele anterioare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.