Pe store RO nu exista încă aplicația
Asta i-am sugerat. La urma urmei, un cont in plus pe consola nu stricaMai ales pe Store-urile care chiar stiu cum se face treaba
![]()
Era bine si cu ro sub (poate baga pe viitor, cine stie), insa e ok si asa, sa nu fim carcotasi. Daca-l bagau pe la vecinii nostri si la noi nu, sa vezi ce scandal faceam ca iar nu ne vad astia cu ochi buni.
Probabil din cauza vreunui contract mai ciudat făcut de Netflix cu ProTv/Voyo?
LE: aplicația pt PS4 este disponibilă acum și pe PS Store România
Poate parintii tai au fost boieri pe vremea comunistilor si au invatat engleza la vreo scoala smechera. Ai mei n-au avut voie decat rusa si germana!
Ma bucur ca au venit in .ro, dar ma mir ca nu i-a interzis CNA-ul din start. Parca aveam legislatie legata de chestia cu subtitrarile si multe posturi nu au primit licenta de a emite fix din cauza asta - exceptie au facut cele pt. minoritari, dar si acolo au fost scandaluri. E posibil insa ca treaba asta sa nu se aplice decat celor ce emit pe frecvente TV, si sa nu conteze la online/streaming. We shall see (spuse orbul)...
Daca ar accepta si metode de plata, ar fi minunat. Nici paypal, nici cc nu am putut adauga.
Stai linistit omule ca lucrez exclusiv pe engleza de minim 7 ani si n-am nici cea mai mica problema, dar nu ma uit singur si chiar daca o fac, de multe ori, din obisnuinta, caut subtitrare in engleza sau romana.
Mi se pare penibil sa intrii intr-o tara si sa nu ai interfata in limba tarii respective (chiar daca nu o foloseste toata lumea) si subtitrari, in cazul de fata.
Iar faza cu limitarile filmelor/serialelor, e chiar aiurea.
O sa ma bag la luna de trial sa vad ce-i de el, dar tare-mi e ca nu o sa reziste abonamentu asta.
PS: preturile sunt mult prea mari pentru romania si nu au nici cea mai mica sansa sa combata pirateria cu asta. Majoritatea de aici se baga pentru ca ne duce capu si suntem cunoscatori, multi cocalari se vor baga, eventual doar la luna trial, ca sa dea check in pe feisbuc, sa se laude ca se uita pe Netflix, dar restul nu se vor atinge de asa ceva.
Razvan pe ei oricum nu ii intereseaza decat profitul nicidecum sa combata pirateria, din cauza asta au preturile respective si nu au momentan nici subtitrare. Si se bazeaza pe principiul asta e pretul, cine are sa dea da. Eu sunt curios cum stam fata de unde e cea mai variata/buna oferta adica fata de US.
Si eu sunt curios sa vad dupa 3-6 luni, cate mii/sute de mii de abonati au in Romania.
Btw, cine si-a facut deja, poate pune 1-2-13 print screens cu oferta de filme/seriale disponibila ? Sau exista vreo lista pe undeva ?
Bookmarks