Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 290

Thread: Netflix vine in Romania!

1. #161 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Fiecare si-a exprimat opinia , acuma continua sa plateasca cei care sunt multumiti in momentul asta , nu va obliga nimeni sa platiti lunar subul la netflix.

Peste 6 luni sunt sigur ca multi isi vor schimba parerea ( in spre bine adica ).

Un pas mic inainte e mai bine decat deloc

2. #162 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Eu unul sunt multumit cu ce am pana acum ( pa pa pirato ), pe viitor sigur vor mai adauga content si subtitrari. In alta ordine de idei stau bine si la capitole seriale , ca tv show ce ma prinde acum , e Narcos. Dupa trial , absolut voi contribui cu cei 10 euro , la imbunatirea contentului.

3. #163 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Noi suntem astia putini care ne multumim cu putin... Absolut, cei 10 euro nu ma deranjeaza absolut deloc, am reusit intre timp si faza cu DNS schimbat pe Apple TV, asa ca am continut US si bineinteles ca raman si cu "osciorul" pentru romani pe PS4. Civilizat, HD, cu telecomenzile/gamepadurile aproape. Am si uitat cum era cu torentii...

4. #164 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Va dau io tot NETFLIX:

)

5. #165 SP
    Junior Member diak's Avatar

6. #166 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    În acest caz eu nu mai plătesc, plăteam pt conținutul din US

7. #167 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Cred ca sunt mai degraba niste declaratii ca sa "linisteasca" content owners si ca sa descurajeze discutiile despre VPN-uri, acum ca s-a lansat in toata lumea..

1) Si-ar pierde o parte semnificativa din user base. Din cifrele care circula pe net, vreo 30 de milioane de oameni folosesc proxy-uri si VPN-uri... Asta inseamna 2-300 000 000$ care nu le-ar mai intra in cont, daca renunta lumea la abonamente. Asta e o lovitura si pentru proprietarii de continut, pana la urma lumea tot va pirata si nu se rezolva nimic.

2) Nu exista sanctiuni pt cei care folosesc masurile astea. I mean, sa banezi conturi n-are niciun sens..... Asa ca ei pot oricand sustine ca iau masuri, fara sa poata fi verificati.

3) Pot oricand sa puna oameni sa scrie pe net ca nu le mai merg proxy-urile...... Asta asa, pt ochii proprietarilor de continut. "Uite, luam masuri.. Haideti sa colaboram in continuare".

4) Nu prea vad ce s-ar putea face, in afara de a nu accepta conexiuni de pe anumite ip-uri foarte cunoscute de proxy-uri/VPN. Eventual sa nu te lase sa accesezi continut din mai multe regiuni diferite, intr-un interval scurt de timp. Altfel de unde stiu ei ca eu nu sunt in vreo calatorie prin UK, SUA sau mai stiu eu unde?

5) Pot refuza sa dea date proprietarilor despre IP-urile folosite de useri. Privacy & stuff...

Ramane de vazut ce si cand se va intampla..

8. #168 SP
    Admin MonkY's Avatar

9. #169 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Foarte tare articolul, deci nu merita sa ma obosesc sa fac cont de ro pe PS4 pentru asta. Thanks.

10. #170 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Foarte bun articolul, sper să se schimbe ceva cât mai repede, până atunci Cancel Membership, am plătit pt ca vedeam conținutul de pe US, Australia, Canada. Din păcate conținutul românesc nu e pe gustul meu, deocamdată. Să vedem când pică DNS-urile

11. #171 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Mda, articolul extrem de bine redactat a cam dezumflat pe multi prin cifre (caci altfel cam eram constienti de acest fapt - cel putin pentru RO). Daca se va aplica si limitarea DNS, atunci chiar trebuie sa vina cu mult mai multe titluri de succes.

12. #172 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    mie imi place .. m-am uitat la trading places, comming to america, narcos (tot), jessica jones (tot), star trek (2009) si star trek into the darkness ... si asta doar in 2 saptamani sunt acolo filme care sa ma tina ocupat cel putin 1 an

13. #173 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Pentru entuziasmatii de Netflix in Romania. Un articol excelent:

Netflix e o glumă. Și e vina industriei.

14. #174 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vezi post #168

15. #175 SP
    Junior Member mhn3a's Avatar
    Pana la urma sunt multumit de Netflix,are cateva seriale si filme bune,iar fara foarte mult chin pot sa ma uit pe PC la cele din america

16. #176 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by mhn3a View Post
    fara foarte mult chin pot sa ma uit pe PC la cele din america
    Din păcate nu o să mai poți în curând

PS Post #165

17. #177 SP
    Junior Member mhn3a's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Din păcate nu o să mai poți în curând

PS Post #165
    Sper sa nu dea jos si Smartflix-ul,dar totusi inca mai am speranta ca e destul de popular si l-ar fi dat jos pana acum.

18. #178 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Din pacate, m-am bucurat degeaba. Continutul este o gluma, iar pentru asa ceva nu platesc 10 euro. Nu mi se pare corect sa platesc un pret pe care il platesc si altii, iar ca serviciu sa primesc 20-30% din ce primesc ceilalti. La ce se gaseste pe Ro acum, pretul trebuia sa fie la 3-4 euro maxim.

19. #179 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mai sa fie. Cand am zis eu ca nu merita, m-ati facut hater, ca romanu e mereu nemultumit si ar trebui sa le pupam picioarele celor de la Netflix, pentru ca s-au gandit si la tarisoara noastra mica si neimportanta.

Acum ca a iesit articolul asta, cu statistici, va aud pe toti cum renuntati...

20. #180 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Give it time guys... Nici nu avea ce cauta in .ro fara subtitrari (si desene animate dublate pt. copiii), cu un content atat de mic. Nu au aflat ca romanii nu sunt ca nemtii sau polonezii... Aici e "ori tot ori nimic"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast