Del Ray a anuntat o carte Uncharted, numita The Fourth Labyrinth, vom merge in cautarea Labirintului lui Daedalus. Cartea ne va duce din Creta pana in China. Cartea e scrisa de Christopher Golden si va aparea in 2011.
Del Ray a anuntat o carte Uncharted, numita The Fourth Labyrinth, vom merge in cautarea Labirintului lui Daedalus. Cartea ne va duce din Creta pana in China. Cartea e scrisa de Christopher Golden si va aparea in 2011.
Wow ! O carte !!!
Fara suparare, dar cine mai citeste o carte de aventuri in zilele noastre. Atentie : Cine citeste, nu cine cumpara sa o puna in biblioteca sau in colectie. Nu zic, poate mai sunt cativa nostalgici, dar ...
Daca era film, da, eram entuziasmat, dar o carte ?![]()
Eu citesc, de ce sa nu o fac ? Imi iau o ora pe zi din uitatul la TV/statul la PC si citesc, imi plac mult cele de aventuri. si app. am 13 ani.
Bravo. Daca e chiar asa tot respectul. Se si vede, nu ai o gramatica varza ca majoritatea tinerilor. Sa nu ma intelegi gresit...cand eram copil si eu citeam de rupeam, bagam si un roman pe zi, dar atunci nu erau atatea tentatii. Insa raman la ideea ca un film era muuult mai fain
Dar merge si cartea, poate o includ aia de la Naughty Dog in versiunea Collector's de la Uncharted 3![]()
Bookmarks