-
Guild Wars Ghosts of Ascalon - Matt Forbeck si Jeff Grubb 8/10
O carte interesante pentru fanii cunoscutului MMO Guild Wars si nu numai. Actiunea este super, personajele sunt destul de bine conturate iar aventura lor te poarta prin locuri pe care le-ai vizitat cand ai jucat jocul. La capitolul minusuri as putea adauga faptul ca aceasta carte este cam scurta iar finalul mi se pare putin grabit (poate o sa apara si o continuare).
-
2 Attachment(s)
Target și The Last 10 Seconds - Simon Kernick
O să fac o mică descriere pentru ambele cărți. Acum c�tva timp am citit Relentless de același autor și am rămas surprins c�t de bună a fost așa că mi-am promis că �n timp o să �i citesc toate cărțile.
"Target" și "The Last 10 Seconds" au fost extrem de intense, cu multe răsturnări de sițuații și cu finaluri neașteptate. Ingredientele necesare pentru o carte perfectă ;) Recomand!
Acum aștept să �mi ajungă �ncă 2 cărți, "Deadline" și "Severed"
-
1 Attachment(s)
Pentru Legionari - Corneliu Zelea Codreanu 10/10
Nu merita citita de romanii "americanizati" si comunisti
-
@Mozambic Hai nu mai spune!? Stiai ca Turcanu a fost legionar, nu? Si din contra, trebuie citita de romanii americanizati.
-
Nu am zis ca nu trebuie citita de acei oameni , am zis ca nu merita deoarece nu i-ar ajuta cu nimic, cel mai probabil ar lua cartea in gluma sau ca restul oamenilor ar spune ca nationalistii si legionarii sunt doar niste rasisti,huligani etc.
Stiu ca socrul lui Turcanu a fost legionar, iar el este necunoscut in lumea tineretului legionar.
-
James Clavell- Shogun.
Dostoievski- Idiotul.
-
1 Attachment(s)
The Vampire Diaries Vol.1 - L.J. Smith
-
Psihologia Jocurilor Video - Serge Tisseron/ Isabelle Gravillon
Destul de interesanta, dar pune prea mult accentul pe dependenta si pe jocuri ca World of Warcraft si Second Life. Mi-ar fi placut mai mult daca ar fi spus mai multe despre povestea si experienta pe care o traiesti intr-un singleplayer.
9/10
-
1 Attachment(s)
Vladimir Nabokov- Un hohot in bezna
-
2 Attachment(s)
Sunca pe paine - Charles Bukowski
Pot spune doar ca dupa fiecare carte de Bukowski citita: Bukowski e doar unul.
-
Robert Jordan, Brandon Sanderson - seria Roata timpului (Wheel of Time)
Am ajuns la cartea a 13-a, Towers of Midnight. Traducerea in romana s-a realziat pana la cartea a 5-a daca nu ma insel.
Anul acesta apare ultima carte! :)
-
-
"Protocoalele �nțelepților Sionului"
Merita citita, daca nici asta nu va va deschide ochii, probabil nu mai sunt sanse... Nu are decat 42 de pagini.
Protocoalele Inteleptilor Sionului
-
A Princess of Mars - Edgar Rice Burroughs 9/10
O carte clasica cu subiect SF. Fimul cred ca prezentat cam 15 - 20% din actiunea care se petrece si a schimbat unele evenimente. Daca v-a placut filmul cu siguranta o sa va placa si cartea pe care o recomand cu caldura.
Aurul spartanilor - Clive Cussler 8/10
Desi imi plac la nebunie subiectele legate de vanatorii de comori nu credeam ca aceasta carte o sa-mi placa. M-am inselat, este o carte destul de buna care nu plictiseste, ideala pentru zilele asea toride de vara.
-
Contele de Monte Cristo - Al.Dumas .. o adevarata capodopera a literaturii
-
Simbolul pierdut- Dan Brown, recomand mai ales daca aţi citit si v-au placut si celelalte doua, codul lui da vinci si �ngeri si demoni cu acelasi protagonist principal, robert langdon
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
-
M-am apucat de curand de colectia lui Sven Hassel. Super!
-
101 Teorii ale conspiratiei si Nostradamus.Ambele le am de la Jurnalul Financiar si le recomand.
Sent from my GT-I5500
-
1 Attachment(s)
Ingerul Pazitor- George Lazar
Plusuri:-povestea foarte bine gandita
-inceputul care reuseste sa te capteze fara nici o problema
-personajele
-faptul ca are foarte multa actiune
-momente complet neasteptate
-suspans in foarte multe situatii
-sfarsitul care te pune pe ganduri si dupa ce inchizi cartea
-faptul ca e scris de un roman :>
Minusuri? Nu in cazul acesta.
Nota: 10! Recomand cartea aceasta oricarui fan al genului thriller/mystery.
-
Imperiul pierdut - Clive Cussler 8/10
Aceleasi personaje principale si acelasi fel de actiune ca in Aurul spartanilor doar ca de data aceasta este vorba despre o alta comoara. Mie mi-a placut. Cartea nu plicitiseste si subiectul te tine in suspans, iar actiunea si misterul se impletesc armonios.