Le-am citit si eu la inceputul verii.Nu sunt rele,inafara de a 2a.
Dar sunt de departe de a fi ceva intr-adevar bun de citit.
Printable View
Le-am citit pentru că �mi plac cărțile �n care ți se arată evoluția personajelor de la o carte la alta.
Marile Sperante I si II de Charles Dickens - ceva mai bune decat filmul.
Gears of War - Jacinto's Remnant. O carte buna, care continua povestea de la finalul celui de-al doilea joc al seriei.
Really?!? Unde o gasesc? Te rog spune-mi
Cam greu sa comand eu de pe Amazon. Nu e vreun loc unde sa o gasesc pe net sa o citesc:D?
Da' nu mai bine vrei sa ti-o povesteasca Dj Mo cu lux de amanunte, ca sa nu te mai chinui sa o [strike]piratezi[/strike] downloadezi si nici s-o citesti. :wall:
Defapt chiar vreau s-o citesc insa nu pot sa cumpar de pe amazon. Mai era una cu Gears of War si cateva cu Halo. Trist ca nu mai e RobertDinu:(
Fenomenul OZN si Serviciile Secrete - Emil Strainu =D>=D>
Attachment 33564
Razboiul Geofizic - Emil Strainu @-)
Attachment 33565
ultima carte citita este Dan Puric "Cine suntem" o recomand tutoror.. e interesant sa citesti si sa aflii cu adevarat cine sunteem noi ca popor roman in fata globalizarii si mai exact in fata europei.. si cam ce inseamna adevaratele valori.. si sa intelegeti diferenta dintre demnitatea umana si demnitatea crestina... practic este vorba despre relatia biserica-stat-cetateanul roman.. Parerea mea e ca merita sa o cititi.. trezeste in voi realitatea zilelor noastre.. si constiinta si gandirea pe care noi tinerii ar trebuii sa o avem si poate unii dintre noi sa o schimbe pe cea comunista care inca mai exista :)
Gestapo - Sven Hassel
Imperiul Iadului - Sven Hassel
General SS - Sven Hassel
Camarazi de front - Sven Hassel
Comisarul - Sven Hassel
Asta este numai o parte din ce am citit luna asta , ma apuc si de restul , recomand tuturor
Am citit :
Codul lui Da Vinci
Ingeri si demoni
Amandoua de Dan Brown ..
apropo de cartile lui Dan Puric, pentru cei care inca nu a-ti auzit de el uitati cateva clipuri ca sa va faceti o parere despre ce este vorba in cartile lui
http://www.youtube.com/watch?v=xZeR9...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mCeC6N0MpXo
...pentru a 4-a oară, și ultima: Hackign Windows Vista (ExtremeTech)
Urmează Hackign Windows 7 (ExtremeTech) :p
Baltagul
sincer..chiar mi-a placut
Odiseea Spatiala 2001
Odiseea Spatiala 2010
Odiseea Spatiala 2061
Odiseea Spatiala 3001
Toate de Arthur C Clarke. Absolut senzationale. De cand am citit cartile tot astept sa redea pe TCM filmul 2001: A Space Odyssey. <3
Dante - Divina Comedie - Infernul
Henryk Sienkiewicz - Cavalerii Teutoni