Avem amatori?
Ar putea fi un prilej si pentru o intalnire a membrilor CG.
East European Comic Con
Avem amatori?
Ar putea fi un prilej si pentru o intalnire a membrilor CG.
East European Comic Con
am fost azi, vineri
partea de gaming e organizata ok,ish
pe partea de merchendise varza
sunt vanzatori care vand obiecte din loot crate, nu chestiile faine, si altii au comicuri mai vechi la 30 de lei, si gasesti si de la Free comic book day
preturi la putinele standuri de comics, mari. mai bine luate de pe bookdepository ca asa faceti afacere
si
.
.
.
armata romana care facea recrutari, am ramas![]()
era acolo, e ok-ish standul
ar fi frumos daca ar fi cineva acolo care sa si vorbeasca cu lumea, eu am trecut de vro 3 ori pe acoolo si desi era gol nu a venit nimeni sa zica nimic
poate si o mica bibloteca de 4-5 jocuri diferite si misto la fiecare platforma sa fie schimbate intre ele, in functie de preferinte
mai pe scurt, mai multa interactivitate intre voi si publicul vostru tinta
ps: poate chiar un ps4 cu unele din jocurile de ps1 ps2 care merg acum pe el, as fi jucat un star wars pod racer la split screen daca are![]()
Aici, cateva imagini de la Comic Con, cu accesorii facute de Templier pentru mine.
am fost si duminica, tot dezamagit
am gasit la standul Okian albumul DareDevil la 48 de lei redus cu 20% ma ducla LEX comica la stand, care il printeaza, nici o reducere. Vorbesc cu baiatul de acolo, total contrariat ca de ce era redus albumu ca ei nu fac reduceri la comicon
PS: ce m-a mai enervat, faza cu stickere-le, cum sa ceri 1-2 lei pe un sticker. Nimeni nu a auzit de tine, vrei sa te faci cunoscut si ceri 2 lei pe un sticker. Cel mai elocvent exemplu, cei 7 de care nu a auzit nimeni, au scos si ei un album fiecare cu ce a facut si vindeau pack de stickere cu ei (nu cu personajele lor sau mai stiue eu ce), cu ei frate, si cereau 7 lei. Ce e in neregula cu acesti oameni?
Bookmarks