De unde va cumparati carti?
Eu imi cumpar de la diverta sau de pe Librarie.net (singurul loc unde am gasit Dune - Jihadul butlerian)
De unde va cumparati carti?
Eu imi cumpar de la diverta sau de pe Librarie.net (singurul loc unde am gasit Dune - Jihadul butlerian)
Eu ma uit la carti in Diverta si mi le iau de pe AmazonUltima oara am iesit cu 100 RON mai ieftin la 2 carti.
la diverta sunt foarte scumpe.
in cora sau carefoure se gasesc carti mult mai ieftine decat in diverta.
- de la targurile de carte : Gaudeamus, Book Fest, Kilipirim (de fiecare data incerc sa imi fac o provizie cat de cat consistenta 5-10 carti)
- Adevarul si Jurnalul National ... cand ma intereseaza ceva
Eu am luat o carte din Londra de la un charity cu 5 lire. (este ca noua) La noi costa cartea 220 lei![]()
Frumos,eu cumpar de obicei carti de pe elefant.ro ,nu este saptamana sa nu aiba o gramada de oferte cum ar fi transport gratuit,cumperi 2 carti ai 1 gratis sau 1 cumperi si 1 gratis (cum am cumparat eu).Au oferte foarte bune,parerea mea.
Amazon.com
Si folosesti aplicatia gratuita kindle for pc de aici:
http://www.amazon.com/gp/feature.htm...cId=1000493771
desi banuiesc ca sunt si alte programe care stiu citi formatul.
Din cate stiu e .mobi
Carti electronice gratis si legal: Catalog carti in romana
romana/engleza?
Magazine (gen Diverta), librarii (de cele mai multe ori), targuri de carte (Bookfest, Kilipirim). Am cumparat chiar si de la universitate (sh-uri bine intretinute).
Printre preferinte: Stephen King, Robert Ludlum, Jules Verne si Tom Clancy.
Vai doamne am fost in Diverta si am vazut carti din colectia Adevarul. Vroiam sa-mi iau ceva de Sven Hassel si era 50 de lei cartea! 50!!!! FFS!
Am gasit niste oferte foarte bune pe site-ul Nemira.
Mi-am achizitionat cartile din seria Cantec de Gheata si Foc (noul serial pe HBO Game Of Thrones),toate la reduceri de 40-50%.
Eu zic ca e o oferta ce nu trebuie ratata,in caz ca va place serialul.
Gen asta? Oferta exclusiva urzeala tronurilor - pe stoc
Ca nu pricep exact ce e in ea... dar are aproape 1000 de pagini oO
Da.Tocmai am primit-o.Este imensa cartea iar calitatea exceptionala.
Momentan se vinde la reducere de 50% asa ca daca vrei s-o citesti,asta e momentul s-o cumperi.
Bookmarks