Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 113 of 360 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast
Results 2,241 to 2,260 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2241 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Manchester United n-a câștigat acum două sezoane și cred că a fost singurul campionat de Premier League în care nr. 1 de Boxing Day nu a câștigat campionatul.

2. #2242 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Ultimele 4 campioane au fost "campioane si de Craciun"...atunci era City pe primul loc..

3. #2243 SP
    Așa este, my bad... Manchester City și United au fost la egalitate de Boxing Day acum 2 ani, iar la sfârșitul sezonului echipele s-au aflat în aceeași situație.

4. #2244 SP
    Banned gicazizu's Avatar

5. #2245 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Un stream bun pt EuroSport Romania? Vreau sa vad si eu City-Liverpool, jigodiile de la RDS nu mai au de gand sa isi respecte obligaţiile...

6. #2246 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Am cautat si eu si n-am gasit. Probabil tot pe myp2p o sa vedem meciul. Si eu sunt la Rds, dar nu cred ca Rds nu-si respecta obligatiile cum zici tu. Eurosportul a infiintat un al treilea post, Eurosport Romania, pentru care nu are contract cu Rds.

7. #2247 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu cred ca vrei sa intru un detalii, mi-e prea lene si scarba sa iti aduc argumente. Crede-ma ca nu isi respecta obligaţiile, numai abonaţii rcs au problema asta. Sa nu uiti ca au transmis premier league pe canalul digi sport hu disponibil doar in Transilvania desi nu aveau drepturi pt Romania. Dupa ce au primit atenţionări ca sunt in ilegalitate au scos programul. Păcat ca nu traiesc într-o ţară mai civilizata

PS au contract cu Eurosport Romania care expira la 31-12-2013, ora 00:00

LE: asculta incepand cu min. 12

8. #2248 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Pai atunci ce transmite acum Rds? Eurosport 1 si 2 international cu comentariu in limba romana. Doar pentru aceste 2 posturi au contract cu Eurosport. Ma mir ca Rds sa aibe contract pentru Eurosport Romania, cand acest post de abia a aparut, adica e nou infiintat,odata cu dobandirea de catre Eurosport a drepturilor de transmisie pentru PL.

Intr-o tara mai civilizata nimeni nu baga un alt program pe frecventa altui program fara vreo notificare prealabila si probabil fara acordul celui care retransmite programele. Ca exact asta s-a intamplat, Eurosportul ca sa faca rating a bagat Eurosport Romania peste Eurosport 1 comentat in romana.

9. #2249 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Fă-ţi timp si asculta ce am postat mai sus, o sa intelegi mai bine!

10. #2250 SP
    Member Mariush's Avatar
    Cred ca tovarasul de mai sus e sub contract, cu RDS adica . Dar nu ne suparam, doar e democratie. Pana una alta vedem PL in Polonia.

11. #2251 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Fă-ţi timp si asculta ce am postat mai sus, o sa intelegi mai bine!
    Am ascultat. Poate ne zice Radu Banciu cum transmite Rds, in prezent, legal, Eurosport 1 international in Romania, daca Eurosportul a notificat la CNA schimbarea unui post cu altul sau a unei grile cu alta.

---------- Post added 26-12-2013 at 19:50 ----------

Quote Originally Posted by Mariush View Post
    Cred ca tovarasul de mai sus e sub contract, cu RDS adica .
    Cred ca esti dezinformat sau in eroare.

12. #2252 SP
    Cum se face atunci că societățile comerciale rivale cu rds-rcs transmit Eurosport "România" în baza contractelor pe care le-au avut și până acum, dacă acest post este nou?

De Boxing-Day Arsenal e pe primul loc, așadar că sunt mari șansele ca la sfârșitul sezonului să iasă campioni. Dar vor avea multe meciuri grele până atunci, iar Chelsea și City stau la pândă...

P.S. Dacă până pe 1 ianuarie nu rezolvă Digi problema, îmi fac abonament la Eurosport Player.

13. #2253 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Probabil ceilalti au semnat un nou contract sau un aditional la cel existent.

14. #2254 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cred ca esti singurul pe care il vad ca ia apararea nenorocitiilor de la rds de pe tot internetul, dubios eu unul sunt prea nervos prin ce am trecut cu firma asta, iar faza cu eurosportul a umplut pahar, dar ce sa faci cand au monopol, cel putin aici unde sunt eu...

15. #2255 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Nu apar pe nimeni, sunt echidistant. Iti poti pune "farfurie" de la Dolce sau Focus Sat daca nu mai vrei Rds.
    Nu exista monopol in eter, ci probabil numai prin cablu.
    Mai e si varianta IPTV, de la Romtelecom de exemplu.

E posibil ca Eurosport Romania sa fie declarat Must Carry de catre CNA si toti cablisti vor fi obligati sa bage acest canal in grila lor de programe.

PS: si eu sunt la Rds si as vrea da vad PL.

16. #2256 SP
    Nu există niciun contract adițional. Același lucru s-a întâmplat și cu Dolce, dar au spus că vor rezolva problema săptămâna aceasta și și-au cerut scuze. Oricum Eurosport au contracte cu RDS și Dolce până pe 31 decembrie și până acum negocierile sunt în impas so....

17. #2257 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    De Boxing-Day Arsenal e pe primul loc, așadar că sunt mari șansele ca la sfârșitul sezonului să iasă campioni. Dar vor avea multe meciuri grele până atunci, iar Chelsea și City stau la pândă...
    Eu zic ca City are cele mai mari sanse sa castige campionatul, au de departe cel mai bun lot si deja au batut pe toata lumea acasa. Daca in retur sunt mai atenti la meciurile din deplasare si nu mai pierd puncte aiurea ar trebui sa castige titlul.
    Cam asta ar fi pronosticul meu:
    1. City
    2. Arsenal/Chelsea
    3. Arsenal/Chelsea
    4. Liverpool/United

Sigur ca sunt o gramada de variabile, poate se accidenteaza Suarez si lipseste vreo 3 luni caz in care Liverpool nu mai prinde top 4 sau poate aduce Chelsea un super atacant in iarna caz in care poate pune probleme la titlu.
    Fun fact: Dupa 18 etape United are acelasi numar de puncte pe care il avea si in sezonul 98/99 (cel cu tripla) dupa 18 meciuri.

18. #2258 SP
    E greu în acest moment ca United să se mai bată la titlu. Au parte de multe accidentări și nu există o trupă la fel de nebună ca cea din anii '90... Poate să reușească un transfer mare în ianuarie + Rooney și RVP în formă maximă și atunci poate revin acolo sus.

Sunt fan United, dar sunt și realist în același timp. Anul acesta eu mă mulțumesc cu un loc în Big 4, înaintea lui Liverpool și o cupă din cele două interne.

19. #2259 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Perlele anului 2013 din fotbalul romanesc:
    ProSport vă urează Crăciun fericit! Vă facem cadou perlele anului 2013 în fotbalul românesc, partea I | @ProSport
    Perle din fotbalul românesc 2013, partea a II-a: "A fost ca şi când trebuia să-mi salvez copilul de la viaţă" | @ProSport

20. #2260 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Se pare ca azi vom vedea PL in RDS. La EPG, atat pe decodor cat si pe cablu liber, la Eurosport apar meciuri din PL.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 360 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast