Unde vezi tu rasism? :/ Nu cred ca termenul de "imputit" poate fi aplicat doar unei anumite rase. Nici macar xenofobism nu e.
Nu e chiar asa, una e sa glumesti alta e sa jignești.
@andreiaka mai lasa manelele si pune mana pe o carte!
Nu stiu cat de prost, avand in vedere ca le-a castigat ultima cupa mondiala. Mai citesc pe net discutii fara simtul realitatii, cum piturca e peste Scolari etc eu zic ca a facut maxim cu echipa pe care a avut-o la dispozitie. Cu portugalia a ajuns in finala europeana, nu e chiar prostul satului.
Putea sa incerce mai mult, probabil. Insa el a jucat cu hulk si fane mustata, are u kidding me. Nu e vina lui ca nu are jucatori de valoare, insa nici n-a fost asa inspirat cu echipa.
Oricare altul, nu conteaza, dar nu-i poti tine pe aia doi in echipa cand atatea meciuri au fost total aerieni.
Ti se pare ca sta bine daca echipa lui tocmai a pierdut cu 7-1 o semifinala de campionat mondial? Lasa ce a facut in trecut. Si Steaua a castigat in '86 Cupa Campionilor, asta nu inseamna ca e cea mai buna echipa din Europa.
LE: Eu nu stiu daca Brazilia are un atacat bun la ora actuala. Dar si Fred ala e mobil ca troleul 66
Pai nu exista oricare altul, ai e problema. Brazilia cand nu avut un atacant de clasa, nu a rupt gura targului. Aceeasi problema a avut-o si pe timpul lui Zico. Cine era titular in 2010 la ei? Atacantul Sevillei, Luis Fabiano...ala era cel mai bun al lor.
avand in vedere scorul de aseara, ca mai vine sa spuneti 1-2, 1-0 ...etc pt meciul de diseara ?![]()
Bookmarks