Nu e el principalul vinovat pentru infrangerea asta a lui United.
Evident ca nu e principalul vinovat, au cazut prea usor jucatorii. Dar a fost o rusine de arbitraj.
Uite așa poate ține un arbitru o echipă în joc... de acolo se poate descurca și singură!
Are 2-0 UTD? hai să ne facem că n-a ieșit mingea la centrarea de 2-1.
2-1 UTD? Hai să nu-i dăm al doilea galben lui De Laet...
2-1 UTD? Îl mai lăsăm încă o dată în pace pe De Laet...
3-1 UTD? Neah, nu-i fault la Rafael, dar le dăm penalty la Leceister că sunt băieți buni.
4-3 Leceister? Hai să nu mai dăm fault-ul la Blackett la mijlocul terenului și vedem ce se întâmplă... Look, another penalty!
În ritmul ăsta cred că Rooney își face al doilea transplant de păr.
sa vezi fani man utd care se plang de arbitraje: PRICELESS !!![]()
![]()
![]()
![]()
unde esti tu fergie ???!
ma uit le meciul cu Man City - Chelsea (ma favorite) long story short nu prea am fost la curent cu transferurile la chelsea ca pur si simplu nu am avut timp sa fiu atent si acolo, dar vad ca se face schimbare la City si vad ca intra LAMPARD one of my favorite player of all time... cand cand cand a plecat de la chelsea nu imi vine sa cred
((( stiu ca la inceputul anului vroia sa plece dar am crezut ca ramane pana la urma ca nu demult a jucat inca la Chelsea. You will be missed
L.E. dupa ce am scris postarea asta a dat Lambard golwell this is Karma every single time
o mare prostie plecarea lui Lampard in conditiile in care chelsea are doar 3 jucatori home-grown si are squad de 20 de jucatori ptr EPL(dintre care 2 portari)
RE: Chelsea a tintit prea jos si a reusit...cum sa plimbi mingea la 1-1 pe terenul campioanei cand ai un om in plus..
Asa se intampla cand iei pe Shaw dar si pe Rojo..iei Herrera,Blind,Di Maria si Flacaul (?)..pierzi Rio Ferdinand, Vidic , Evra, Nani, Hernandez..scapi de Kagawa si Cleverley insa nu aduci un fundas central de valoare si nici ceva de speriat putintel pe real blind De Gea!
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
Mou si Lampard
https://vine.co/v/Oa5mF6AJDTa
Adică tu voiai să rămână acei jucători? Hai să ne uităm la Vidic și Evra anul trecut cum au jucat meci de meci (mai puțin în UCL cu Bayern).. Când căpitanii tăi de echipă nu aleargă, cum să le ceri altora să o facă. Nani nu a mai jucat nimic la UTD de 3 ani de zile și a fost o prostie prelungirea contractului, iar Cleverley s-a stins foarte repede.
Dintre toți doar Chicharito merita să rămână, merita mai multe șanse decât Welbeck, iar Kagawa este super jucător dar pe postul său joacă Rooney, iar pe altul japonezul nu dă randament. Ultimii doi au plecat să le fie mai bine și le doresc să reușească mult mai multe decât la UTD.
Sper ca toata lumea e pregatita pentru super meciul din seara asta de la TVR: Shaktar vs Porto.
Doar nu vrea nimeni sa vada City vs Roma cand joaca echipa lui nea Mircea, nu?
Eu stiam ca are a doua optiune. Etapa trecuta au dat Dortmund - Arsenal.
TVR a cumpărat meciurile din UEFA CHAMPIONS LEAGUE pentru perioada 2012-2015 | REALITATEA .NET
Nu ca as avea mare incredere in Realitatea, dar alta sursa nu am gasit.
Bookmarks