Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 298 of 360 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 ... LastLast
Results 5,941 to 5,960 of 7199

Thread: Fotbal

1. #5941 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce arbitraj de rahat la PSG cu City, o mizerie

LE: @Zero eu aici mă uitam înainte, văd că și acum merge perfect
    http://www.digi-hdsport.com/

LLE: ce bătută mănâncă Real, lol

2. #5942 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ala n-a fost penalty la Casemiro. Pacat ca nu au aratat offside-ul de la golul anulat al lui Ronaldo, ca pe moment nu mi-am dat seama. Oricum, varza apararea iar Pepe e mult prea incet pentru un meci de genul asta, trebuia Varane in teren din primul minut.

3. #5943 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Stați calmi, ii rupem pe Bernabeu

Sent from Xbox Dashboard

4. #5944 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    a fost offside la ronaldo la faza aia, am vazut o reluare foarte clara. la cassemiro nu a fost fault au zis si analistii de la BT sports la pauza, pur si simplu a dat cu piciorul in cassemiro si sa impiedicat. la golul doi a fost vina lui danilo la inceputul fazei si dupa ramos ca l-a lasat pe arnold sa-i ia fata, nu pepe a gresit. real putea sa inscrie mai ales la ocazile lui benzma, nu mi-a venit sa cred cum au ratat. in fine daca ala a fost penalty, putea sa dea si la bale. sunt sigur ca marcheaza un gol in repriza a doua si se pot califica la madrid daca se concentreaza ca in meciul cu barca.

in schimb la celalat meci un gol mai amuzant ca acela nu am mai vazut de la banel cand si-a dat autogol pe bernabeu

5. #5945 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu am vazut faza de offside, deci nu comentez pana nu o vad. Cu penalty era clar. Eu am zis de Pepe nu ca ar fi gresit, ci pentru ca e cel mai incet de pe teren, iar la cat de buni sunt nemtii la contra atac, era mai bun Varane care e extrem de rapid.

6. #5946 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Superb, de-abia aștept meciul de mâine

7. #5947 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    La portughez a fost offside, era in fata atat cat i-a trebuit sa aiba avantaj. A fost neinspirat in meci, a ratat cateva ocazii bune. La penalty, sunt circumstante atenuante. Dupa ce cazuse pe jos Schurrle, am mai fost si putin calcat de Casemiro. Kroos nu a luat nici macar galben pentru un cot in figura si dupa ce adversarul a scuipat un dinte. Benzema neinspirat si el. Germanii puteau sa mai dea un gol pe contra-atac.

Cu putin noroc si daca joaca ce trebuie, ar putea face o surpriza la Madrid, dar au sanse mici, chiar si cu acest avantaj.

8. #5948 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sanse mici? Eu cred ca Real nu mai are absolut nicio sansa sa mearga mai departe. Daca marcau macar un gol era alta discutie, dar la cat de bine se apara nemtii si cat de buni au fost pe contra-atac, e game over.

9. #5949 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Zic sanse mici pentru ca asa se intampla uneori cu echipele mai micute, chiar daca au avantaj, cedeaza presiunii cand sunt fata in fata cu un rezultat mare si un stadion ostil. Evident, se poate sa ma insel. Daca marcheaza repede, Real poate intoarce. Ramane de vazut.

10. #5950 SP
    Member Sepy's Avatar
    Sanse au , dar trebe sa dea un gol in primele 25-30 de minute , iar a 2-a repriza daca incep in forta si mai dau un gol , pana la final poate fi chiar 4-0 . sincer nu cred dar poate , sper !

11. #5951 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Mama Omida din nou:

RM va castiga cu 4-1 returul, apoi va juca cu Man City in semifinale.

12. #5952 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Neah, e gata. Nu se mai califica, o să vedem o semifinală Atletico - Wolf

13. #5953 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si PSG - Bayern.

14. #5954 SP
    Hai mah, chiar nu sunt in stare astia de la Borussia sa dea doua goluri, la cate ocazii au avut? Au trac sau ce naiba?

15. #5955 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Lasă așa... Liverpool a avut vreo 3 în aceeași fază. E un rezultat bun și corect dar cred că nu se califică Liverpool

16. #5956 SP
    Pai da, dar 3 in acceasi faza tot 1 gol ar fi putut fi.

MI s-a parut Borussia peste englezi, dar nu cu mult. Oarecum normal, jucand acasa, dar parca ar fi meritat o victorie. Oricum Sevilla castiga Europa League si anul asta.

17. #5957 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Neah, câștigă cine iese învingător din dubla Liverpool-Borussia. Finala cu nea Mircea

18. #5958 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cum o sa castige Liverpool? O sa piarda urat acasa si apoi teoretic Dortmund castiga, in doua manse nu ii bate nimeni, asadar doar in finala cred ca vor putea pierde. Sevilla nu mai joaca la fel de bine si nu cred ca mai au sanse anul asta.

19. #5959 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cine a spus că o să câștige Liverpool?

20. #5960 SP
    Tu, daca trece de Borussia

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 298 of 360 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 ... LastLast