Ce arbitraj de rahat la PSG cu City, o mizerie
LE: @Zero eu aici mă uitam înainte, văd că și acum merge perfect
http://www.digi-hdsport.com/
LLE: ce bătută mănâncă Real, lol
Ce arbitraj de rahat la PSG cu City, o mizerie
LE: @Zero eu aici mă uitam înainte, văd că și acum merge perfect
http://www.digi-hdsport.com/
LLE: ce bătută mănâncă Real, lol
Ala n-a fost penalty la Casemiro. Pacat ca nu au aratat offside-ul de la golul anulat al lui Ronaldo, ca pe moment nu mi-am dat seama. Oricum, varza apararea iar Pepe e mult prea incet pentru un meci de genul asta, trebuia Varane in teren din primul minut.
a fost offside la ronaldo la faza aia, am vazut o reluare foarte clara. la cassemiro nu a fost fault au zis si analistii de la BT sports la pauza, pur si simplu a dat cu piciorul in cassemiro si sa impiedicat. la golul doi a fost vina lui danilo la inceputul fazei si dupa ramos ca l-a lasat pe arnold sa-i ia fata, nu pepe a gresit. real putea sa inscrie mai ales la ocazile lui benzma, nu mi-a venit sa cred cum au ratat. in fine daca ala a fost penalty, putea sa dea si la bale. sunt sigur ca marcheaza un gol in repriza a doua si se pot califica la madrid daca se concentreaza ca in meciul cu barca.
in schimb la celalat meci un gol mai amuzant ca acela nu am mai vazut de la banel cand si-a dat autogol pe bernabeu![]()
Nu am vazut faza de offside, deci nu comentez pana nu o vad. Cu penalty era clar. Eu am zis de Pepe nu ca ar fi gresit, ci pentru ca e cel mai incet de pe teren, iar la cat de buni sunt nemtii la contra atac, era mai bun Varane care e extrem de rapid.
La portughez a fost offside, era in fata atat cat i-a trebuit sa aiba avantaj. A fost neinspirat in meci, a ratat cateva ocazii bune. La penalty, sunt circumstante atenuante. Dupa ce cazuse pe jos Schurrle, am mai fost si putin calcat de Casemiro. Kroos nu a luat nici macar galben pentru un cot in figura si dupa ce adversarul a scuipat un dinte. Benzema neinspirat si el. Germanii puteau sa mai dea un gol pe contra-atac.
Cu putin noroc si daca joaca ce trebuie, ar putea face o surpriza la Madrid, dar au sanse mici, chiar si cu acest avantaj.
Sanse mici? Eu cred ca Real nu mai are absolut nicio sansa sa mearga mai departe. Daca marcau macar un gol era alta discutie, dar la cat de bine se apara nemtii si cat de buni au fost pe contra-atac, e game over.
Zic sanse mici pentru ca asa se intampla uneori cu echipele mai micute, chiar daca au avantaj, cedeaza presiunii cand sunt fata in fata cu un rezultat mare si un stadion ostil. Evident, se poate sa ma insel. Daca marcheaza repede, Real poate intoarce. Ramane de vazut.
Sanse au , dar trebe sa dea un gol in primele 25-30 de minute , iar a 2-a repriza daca incep in forta si mai dau un gol , pana la final poate fi chiar 4-0 . sincer nu creddar poate , sper !
Mama Omida din nou:
RM va castiga cu 4-1 returul, apoi va juca cu Man City in semifinale.![]()
Hai mah, chiar nu sunt in stare astia de la Borussia sa dea doua goluri, la cate ocazii au avut? Au trac sau ce naiba?
Lasă așa... Liverpool a avut vreo 3 în aceeași fază. E un rezultat bun și corect dar cred că nu se califică Liverpool![]()
Pai da, dar 3 in acceasi faza tot 1 gol ar fi putut fi.
MI s-a parut Borussia peste englezi, dar nu cu mult. Oarecum normal, jucand acasa, dar parca ar fi meritat o victorie. Oricum Sevilla castiga Europa League si anul asta.![]()
Cum o sa castige Liverpool? O sa piarda urat acasa si apoi teoretic Dortmund castiga, in doua manse nu ii bate nimeni, asadar doar in finala cred ca vor putea pierde. Sevilla nu mai joaca la fel de bine si nu cred ca mai au sanse anul asta.
Bookmarks