Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 360 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 7199

Thread: Fotbal

1. #21 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Felicitari echipei Dinamo ( nu suporterilor tampiti pe care ai are ) si succes in prelungiri

2. #22 SP
    Member octav's Avatar
    de-aia nu pariez eu.
    P.S.: Khan, doar apa? Vin, sampanie, ceva?

3. #23 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    huber - daca nu erau suporterii, jucatorii nu aveau motivatia necesara sa impinga spre victorie. Am zis-o de mai multe ori: n-a fost cea mai eleganta forma de protest, dar un protest era necesar.

octav11 - dupa servici ma duc in Stefan cel Mare si beau de mana cu Patzaichin

4. #24 SP
    Member octav's Avatar
    khan, dar tu la ce lucrezi?scz de off

5. #25 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Sa curga vodka pe Dambovitaaaaaaaa...

Monky am obs ca nu avem drinking emoticons Would you kindly

6. #26 SP
    La EA , felicitari dinamo pentru calificare , pacat de vaslui dar au picat cu o echipa foarte tare

7. #27 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Deci nici unul din goluri nu l-am vazut live. Eram ocupat cu munca si n-am dat drumu la stream la golu 1. La golu 2 eram la masa.. si la golu 3 m-am dus sa ma usurez. Am 3 sticle de apa cu mine le tin pt prelungiri
    Pai nu te mai uita atunci la meciuri, daca vrei sa castige echipa ta!

Felicitari Dinamo!

8. #28 SP
    Member dogdan's Avatar
    ce bah a batut dinamo la 3 goluri diferenta ? nu pot sa cred desii sunt stelist trebuie sa vad meciul asta in reluare.

9. #29 SP
    Member dogdan's Avatar
    imi puteti recomanda niste ghete confortabile ?

10. #30 SP
    bravo romania , felicitari baieti un meci de neuitat Felicitari serbia

11. #31 SP
    Member octav's Avatar
    mi-e rusine ca sunt roman...de la CE am inceput sa fiu neutru si am perceput meciul de aseara ca un spectacol extraordinar...imi doresc sa ne-o luam si de la Feroe ca sa ne dam seama de valoarea marilor jucatori ai nostri care mai mult de liga a 3-a engleza nu merita

12. #32 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Un gol . Nu-i cine stie ce , dar e ..pretty nice .

13. #33 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Rabona goal...Foarte tare,unul dintre cele mai spectaculoase din faza grupelor Europa League.

14. #34 SP
    Senior Member Christien's Avatar

15. #35 SP
    Stiu eu...incepe cu Ron si te termina cu aldinho

16. #36 SP
    Member AccenT's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    nobody. Un meci bun nu inseamna o revenire. Doua sezoane proaste inseamna un dezastru.
    Eu tind spre dezastru.

17. #37 SP
    Totusi da semne de revenire.E cel mai bun jucator al inceputului de an.

18. #38 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Lasandu-l la o parte pe Ronaldinho , Mutu da semne de revenire foarte clare , el a facut tot meciul in Fiorentina-Lazio,iar Razvan se mai gandeste daca il mai ia la nationala.

19. #39 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

20. #40 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Pacat pentru el , deoarece isi dorea sa aiba un sfarsit fericit de cariera.

Din filmuletele de mai sus puteti observa ca s-a vorbit mult pe spatele lui.
    Imi pare foarte rau pentru el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 360 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast