Felicitari echipei Dinamo ( nu suporterilor tampiti pe care ai are ) si succes in prelungiri
Felicitari echipei Dinamo ( nu suporterilor tampiti pe care ai are ) si succes in prelungiri
huber - daca nu erau suporterii, jucatorii nu aveau motivatia necesara sa impinga spre victorie.Am zis-o de mai multe ori: n-a fost cea mai eleganta forma de protest, dar un protest era necesar.
octav11 - dupa servici ma duc in Stefan cel Mare si beau de mana cu Patzaichin![]()
Sa curga vodka pe Dambovitaaaaaaaa...
Monky am obs ca nu avem drinking emoticonsWould you kindly
![]()
La EA , felicitari dinamo pentru calificare , pacat de vaslui dar au picat cu o echipa foarte tare
ce bah a batut dinamo la 3 goluri diferenta ?![]()
nu pot sa cred desii sunt stelist trebuie sa vad meciul asta in reluare.
mi-e rusine ca sunt roman...de la CE am inceput sa fiu neutru si am perceput meciul de aseara ca un spectacol extraordinar...imi doresc sa ne-o luam si de la Feroe ca sa ne dam seama de valoarea marilor jucatori ai nostri care mai mult de liga a 3-a engleza nu merita
Rabona goal...Foarte tare,unul dintre cele mai spectaculoase din faza grupelor Europa League.
AC Milan 4 - 0 Siena - Sapo Vdeos
who's back ?
Lasandu-l la o parte pe Ronaldinho , Mutu da semne de revenire foarte clare , el a facut tot meciul in Fiorentina-Lazio,iar Razvan se mai gandeste daca il mai ia la nationala.
Bookmarks