Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 360 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast
Results 241 to 260 of 7199

Thread: Fotbal

1. #241 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    @Razvan - sa aiba ce vorbi.

3-0 pentru Manchester.

2. #242 SP
    Member carcru's Avatar
    Te-ai uitat la jocul lor �n ultima vreme şi ce fel au trecut de Chelsea,cel puţin �n tur ?! Au avut norocul de pe lume, la c�te ocazii a,avut Chelsea man. a scos şi mingi de pe linia porţii. Oricum that's my oppinion,sunt fan man. utd dar �n momentul acesta prefer să c�ştige schalke pt că joacă un fotbal foarte bun.

@fps marius. După meci vedem cine a,avut dreptate.

P�nă acum schalke n-a jucat nimic,man joacă singură pe teren. Min. 26 Schalke mă dezamăgeşte.

3. #243 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Eu am luat in calcul o victorie a lui shalke , nu as vrea sa mi se zica ca sunt fan chelsea si d-aia comentez, insa pt cine a urmarit ambele meciuri ale lui manchester cu marseille a vazut ca au avut mult noroc, pe cand shalke spulbera inter.

4. #244 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Schalke a aratat in prima repriza exact ca o echipa de locul 10 in Germania. Daca era un 0-3 la pauza, nu se supara nimeni. Doar ca lui Manchester ii lipseste un varf bun care sa fie in stare 1 la 1 cu portarul sa dea in poarta. Hernandez mai are de muncit.
    L.E: De remarcat Neur, excelent portar.

5. #245 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Goooooooooooooooooooollll! 0-1!

0-2 yeeeeahh!

6. #246 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi-ar placea o finala Real - Manchester. Ar fi un meci intre cele mai mari doua cluburi din lume. Un meci superb.

7. #247 SP
    Senior Member tray's Avatar
    au scapat usor cu 2-0
    Mourinho vs Sir Alex Ferguson, finala de vis

8. #248 SP
    Member carcru's Avatar
    Au scăpat foarte uşor .. Mai au şanse pt calificare,dar e foarte greu. Schalke n-a jucat nimic,m-am aşteptat să facă un joc mai bun,mai ales după ce fel au jucat cu inter,dar mna... Oricum,dacă nu era Neur,era vreo 7-0 .

9. #249 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Si urmeaza meciul meciurilor diseara ... la finala cupei, cand a dat gol Ronaldo, am fost singurul dintre 100 de oameni dintr-un bar care s-a bucurat ... ma simt ca in filmu 300 cand ma duc la un meci Real-Barcelona

10. #250 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asa e in ultima vreme, foarte multi fani ai Barcelonei sunt aparuti peste noapte.

11. #251 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Asa se intampla in toata lumea, cea mai buna echipa aduna in momentul respectiv o gramada de fani doar pentru ca e number 1, si "suporterii" tin cu ea pentru ca sansele sa gafeze sunt mai mici.
    Sper sa castige Real, nu de alta dar am inceput sa ma satur de tiki-taka Barcelona, joaca frumos dar ar mai trebui sa castige si altii.

12. #252 SP
    Junior Member Ownzy's Avatar
    Eu sunt sigur ca Real nu pierde diseara. Poate ca nici nu o sa bata, dar un egal sigur face, chiar as risca pentru victorie. La ce jucatori, antrenor si suporteri are Real merita sa treaca . "Hasta el final, vamos real!!"

13. #253 SP
    Member romey's Avatar
    Si eu merg pe mana Real-ului. O finala Real -Manchester.

14. #254 SP
    Member carcru's Avatar
    Ce-aş r�de să bată Barca ..
    Oricum e un meci greu ca să spui cine va c�ştiga.

15. #255 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    O sa castige Mourinho diseara. Nu zic Real ci Mourinho pentru ca va fi o victorie tipica lui: 1-0

16. #256 SP
    Member carcru's Avatar
    Cum a c�ştigat �n Cupa Regelui ..

17. #257 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu conteaza, victoria e victorie. Nu ma intereseaza cum castiga Real, atat timp cat o face.

18. #258 SP
    Member romey's Avatar
    Dintre Real si Barca echipa care v-a ajunge in finala v-a fi decisa de o mica diferenta de scor sau avantajul golului in deplasare, cel putin asa cred eu . Si-mi doresc sa fie Real

19. #259 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu zic un 1-0 pt Real diseara si un 0-0 pe Nou Camp.

20. #260 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    4-1 pentru Real, diseara. Deja imi iau tricoul cu C.Ronaldo pe mine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 360 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast