@Razvan - sa aiba ce vorbi.
3-0 pentru Manchester.
Te-ai uitat la jocul lor �n ultima vreme şi ce fel au trecut de Chelsea,cel puţin �n tur ?! Au avut norocul de pe lume, la c�te ocazii a,avut Chelsea man. a scos şi mingi de pe linia porţii. Oricum that's my oppinion,sunt fan man. utd dar �n momentul acesta prefer să c�ştige schalke pt că joacă un fotbal foarte bun.
@fps marius. După meci vedem cine a,avut dreptate.
P�nă acum schalke n-a jucat nimic,man joacă singură pe teren. Min. 26Schalke mă dezamăgeşte.
Eu am luat in calcul o victorie a lui shalke , nu as vrea sa mi se zica ca sunt fan chelsea si d-aia comentez, insa pt cine a urmarit ambele meciuri ale lui manchester cu marseille a vazut ca au avut mult noroc, pe cand shalke spulbera inter.
Schalke a aratat in prima repriza exact ca o echipa de locul 10 in Germania. Daca era un 0-3 la pauza, nu se supara nimeni. Doar ca lui Manchester ii lipseste un varf bun care sa fie in stare 1 la 1 cu portarul sa dea in poarta. Hernandez mai are de muncit.
L.E: De remarcat Neur, excelent portar.
Mi-ar placea o finala Real - Manchester. Ar fi un meci intre cele mai mari doua cluburi din lume. Un meci superb.
Au scăpat foarte uşor .. Mai au şanse pt calificare,dar e foarte greu. Schalke n-a jucat nimic,m-am aşteptat să facă un joc mai bun,mai ales după ce fel au jucat cu inter,dar mna... Oricum,dacă nu era Neur,era vreo 7-0.
Si urmeaza meciul meciurilor diseara ... la finala cupei, cand a dat gol Ronaldo, am fost singurul dintre 100 de oameni dintr-un bar care s-a bucurat ... ma simt ca in filmu 300 cand ma duc la un meci Real-Barcelona![]()
Asa se intampla in toata lumea, cea mai buna echipa aduna in momentul respectiv o gramada de fani doar pentru ca e number 1, si "suporterii" tin cu ea pentru ca sansele sa gafeze sunt mai mici.
Sper sa castige Real, nu de alta dar am inceput sa ma satur de tiki-taka Barcelona, joaca frumos dar ar mai trebui sa castige si altii.![]()
Eu sunt sigur ca Real nu pierde diseara. Poate ca nici nu o sa bata, dar un egal sigur face, chiar as risca pentru victorie. La ce jucatori, antrenor si suporteri are Real merita sa treaca . "Hasta el final, vamos real!!"![]()
Dintre Real si Barca echipa care v-a ajunge in finala v-a fi decisa de o mica diferenta de scor sau avantajul golului in deplasare, cel putin asa cred eu. Si-mi doresc sa fie Real
![]()
Bookmarks