Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 360 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 ... LastLast
Results 781 to 800 of 7199

Thread: Fotbal

1. #781 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    hai sa ne certam si sa trollam...si sa ne certam si sa trollam...scoateti cutite..scoateti pistoale....TROLOLOLO

si da..sa ne batem(literally) pentru niste chestii create artificial pentru a imparti oamenii dupa inca un criteriu.....nu cand ni se inchide gura si se pisa pe populatie

2. #782 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    dribling.gif

3. #783 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Privatul View Post
    Arunci bomba si fugi? Media stelei pe meci(a punctelor evident in UCL) e de 0.33/meci -> aproape 1 punct la 3 meciuri. Urziceni a facut 8 puncte in 6 meciuri. Media? Nu poti sa te lauzi doar ca ajungi sa fi rusinea europei (maccabi, sheriff etc) dar ca stai in lumina reflectorului. Fa-ma frustrat; dar eu prefer un urziceni care are cu ce se lauda, iar nu sa astept 3 meciuri ca echipa fanion a unei tari sa puna de un egal.

LE: Acum se vede cine e frustrat. No comment.
    LE2: Razvan are dreptate. Aici e thread-ul de fotbal, nu de echipe gen L-pool sau steaua.
    Intr-adevar, mare echipa unirea urziceni. Chiar legendara. Au cu ce se lauda Mai joaca fotbal, ceva?

4. #784 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by Privatul View Post
    Arunci bomba si fugi? Media stelei pe meci(a punctelor evident in UCL) e de 0.33/meci -> aproape 1 punct la 3 meciuri. Urziceni a facut 8 puncte in 6 meciuri. Media? Nu poti sa te lauzi doar ca ajungi sa fi rusinea europei (maccabi, sheriff etc) dar ca stai in lumina reflectorului. Fa-ma frustrat; dar eu prefer un urziceni care are cu ce se lauda, iar nu sa astept 3 meciuri ca echipa fanion a unei tari sa puna de un egal.

LE: Acum se vede cine e frustrat. No comment.
    LE2: Razvan are dreptate. Aici e thread-ul de fotbal, nu de echipe gen L-pool sau steaua.
    Atunci ia spune tu,de cate ori a ajuns urziceni in finala Cupei Campionilor Europeni(ca asa era pe atunci),de cate ori a si castigat Cupa,ca sa o compari pe steaua cu o echipa ca urziceni,care ,dupa parerea mea a fost ca un chibrit.S-a aprins a stralucit,si s-a stins...daca nu ma insel s-a si desfiintat.Ori tu esti fan Dinamo care inca viseaza la o calificare in Champions League...?

5. #785 SP
    Member adio's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Atunci ia spune tu,de cate ori a ajuns urziceni in finala Cupei Campionilor Europeni(ca asa era pe atunci),de cate ori a si castigat Cupa,ca sa o compari pe steaua cu o echipa ca urziceni,care ,dupa parerea mea a fost ca un chibrit.S-a aprins a stralucit,si s-a stins...daca nu ma insel s-a si desfiintat.Ori tu esti fan Dinamo care inca viseaza la o calificare in Champions League...?
    Adica pana anul trecut, pe principiul asta, steaua era peste chelsea ca avea o cupa castigata si chelsea niciuna? Trecutul e trecut, prezentul prezent, daca acu echipa e vai de capul ei, deal with it.

6. #786 SP
    Am facut o comparatie fata de urziceni nu chelsea....acum ca steaua e cum e ,e vina stiti voi cui....

7. #787 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by adio View Post
    Adica pana anul trecut, pe principiul asta, steaua era peste chelsea ca avea o cupa castigata si chelsea niciuna? Trecutul e trecut, prezentul prezent, daca acu echipa e vai de capul ei, deal with it.
    Ok, hai sa facem o comparatie intre Steaua si unirea urziceni in prezent unde e unirea urziceni?

8. #788 SP
    Member adio's Avatar
    Nu-s eu omul cu urziceni dar sa-ti raspund, e la pascut.

9. #789 SP
    Member TheSpider's Avatar
    ce comparatie idioata,pai compari o echipa care are 6 meciuri cu una care are peste 100,avand in vedere faptul ca nici fotbalul nostru nu e cine stie ce e logic sa aiba o medie mai mica.dar am si eu o intrebare,cum a ajuns Unirea Urizceni in grupe?
    PS:Si ca tot e asa slaba Steaua in Europa,este echipa din Romania cu CEL mai mare coeficient si este mereu cap de serie.Daca vrei sa faci o comparatie pertinenta,compar-o cu Dinamo.

10. #790 SP
    Urzicata.

11. #791 SP
    Member Privatul's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    ce comparatie idioata,pai compari o echipa care are 6 meciuri cu una care are peste 100,avand in vedere faptul ca nici fotbalul nostru nu e cine stie ce e logic sa aiba o medie mai mica.dar am si eu o intrebare,cum a ajuns Unirea Urizceni in grupe?
    PS:Si ca tot e asa slaba Steaua in Europa,este echipa din Romania cu CEL mai mare coeficient si este mereu cap de serie.Daca vrei sa faci o comparatie pertinenta,compar-o cu Dinamo.

Hai ca am vazut ca faci ca toate visele si mai ai putin si sari de bucurie ca ai scris despre steaua. Luand sezonul 2006 al Stelei (4 puncte) si sezonul Urziceniului (8 puncte) constatam ca desi au avut fiecare 6 meciuri Urziceni a facut DUBLUL punctelor reusite de "CEA MAI TITRATA ECHIPA DIN ROMANIA".

@adio: Stiu ca si Manchester City e mai slaba ca Steaua ca ei au luat-o doar o data si nu au nicio finala in plus disputata.Sau Valencia. Ce echipe slabe.

Pizzi: Urziceni-ul a ajuns la steaua si s-au distrus ca jucatori. Defapt i-au umilit steaua 2 cand le-a dat gol semedo la urziceni. Pacat ca pe cel mai bun de acolo (Arlauskis) l-au luat rusii. Astia mai slabi s-au multumit cu marinescu si ricardo.

12. #792 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Deci apare cate unul din asta de mai mare ti-e mila.Steaua cand a jucat si a facut 6 puncte,imi aduc aminte ca a jucat cu Real Madrid,Lyon(care la vremea aia castigase 7 ani consecutiv campionatul in Franta) si Dynamo Kiev.Iar Urziceni a jucat cu Sevilla,Stuttgart si Rangers.Parerea mea e ca nu poti sa compari Real si Lyon cu Sevilla, Rangers sau Stuttgart,sunt intr-adevar echipe bune dar nu sunt de acelasi calibru.Si hai totusi sa incheiem aici subiectul ca se discuta prea mult despre o echipa desfintata.

13. #793 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Fotbal

Coeficient uefa:

Steaua Bucuresti
    24.698
    CFR Cluj
    18.698
    Unirea Urziceni
    16.198
    FC Vaslui
    13.698
    Dinamo Bucuresti
    13.198
    FC Timisoara
    9.198
    Rapid Bucuresti
    8.698

" �n clasamentul pe ultimii 5 ani, Steaua stă şi mai bine, fiind echipa care a contribuit cel mai mult la coeficient. Roş albaştrii au adus �n total 36.5 puncte, ceea ce reprezintă 32.30% din totalul punctelor str�nse de echipele rom�neşti.

Rom�nia e �n acest moment pe locul 22 �n clasamentul coeficienţilor (cu 18,824 puncte), iar şansele de a mai urca �n top �n acest sezon sunt infime, �nsă doua sezoane de excepţie ne-ar putea readuce locul de Champions League de care am beneficiat �n ultimii ani. Fără punctele aduse de Steaua, Liga I s-ar fi clasat pe locul 28, �n vecinătatea Ungariei, Finlandei sau a Georgiei, cu şanse extrem de mici de a mai scoate capul �n Europa pentru c�ţiva ani.

�l clasamentul contribuţiei la coeficientul UEFA, pe locul 2 se află CFR Cluj, cu 17 puncte aduse (15%), urmată de Vaslui (13,5 puncte - 11.95%) şi Dinamo (13 puncte - 11.50%). Un aport consistent e şi cel al Unirii Urziceni, �n special graţie parcursului bun din ediţia 2009-2010 a Champions League)."

14. #794 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Felicitari CFR
    gol-kapetanos.jpg

Asteptam confirmarea si minunile de maine.(pardon... azi)

15. #795 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    uuuu a castigat Real Madrid !!! Hala Madrid

---------- Post added 30-08-2012 at 01:44 AM ----------

apasati 1

16. #796 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    A castigat glorios, pe greseala impardonabila a lui Valdes din tur, si cu 70 de min in propriul teren, cu om in plus. Si cu dardaiala la ocazii de 1 la 1(Pedro/Jordi Alba) si o ultima ocazie a lui Messi in ultimul minut de joc.
    Hala Madrid!

17. #797 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    don't start

18. #798 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Nu, nu o face tu, ca daca incep sa insir filmulete de astea cu cel putin 5 jucatori de la Madrid,se blocheaza forumul de cate sunt....cu toate simularile ale lui DiMaria si Ronaldo, cu toate intrarile de vite nebune ale lui Pepe si Marcelo(si pe ici pe colo Segio Ramos si Xavi Alonso) care nu au legatura cu jocul de fotbal.

19. #799 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Nu, nu o face tu, ca daca incep sa insir filmulete de astea cu cel putin 5 jucatori de la Madrid,se blocheaza forumul de cate sunt....cu toate simularile ale lui DiMaria si Ronaldo, cu toate intrarile de vite nebune ale lui Pepe si Marcelo(si pe ici pe colo Segio Ramos si Xavi Alonso) care nu au legatura cu jocul de fotbal.
    e Xabi Alonso si au castigat pentru ca au jucat mai bine. Hala Madrid!!!

20. #800 SP
    Yap...intotdeauna madrid joaca bine...vorba lui kragod,la ce vite-s aia pe teren,ala nu-i fotbal+simularile lui Rolando, pe care daca pui mana,ii rupi piciorul...
    Hala(l) Madrid!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 360 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 ... LastLast