A antrenat 20 de ani in serie A? Stiam ca mai mult in B a antrenat. A obtinut calificari intradevar...
El a adus Napoli din C1 in A in 2 ani...2005-2007
incredibil joaca Borrusia Dortmund..asta se intampla daca lasi un antrenor sa-si faca treaba...
mie mi se pare ca Klopp era destul de calm
P.S.Inca regret ca Pandiani nu i-a rupt mufa fanfaronului acum 2 ani
Mi-e mila de el...saracu' e frustrat din cauza micutului de la Barca, iti dai seama, peste vreo 30 de ani se va povesti cam asa prin Cismigiu:
-Bun era piticu' ala de la Barca, dar mai era unu saracu' statea in umbra lui, cum il chema?
- Ronaldo, dar nu ala care s-a ingrasat si era fotbalist adevărat, ala ma de avea c�te o freza pe repriza.
PS textul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare
Ce aveti voi cu Ronaldo? Ce conteaza ca e infumrat atata timp cat se antreneaza corect si joaca bine. Are o viata sportiva buna. Si la cati bani are cum ati vrea sa fie? Sa se plimbe cu un trabant si sa se imbrace din piata? Oricum la cat de mediatizat e fotbalul mi se pare normal sa fi atent la cum arati. Multi fotbalisti au freze si figuri, doar ca el e cel mai mediatizat (si cel mai bun din astia cu figuri). Messi e un caracter mai aparte. Insa la atatia bani multi n-ar mai juca fotbal.
Eu nu am nimic cu el, am spus doar ca suferă mult pt ca si el stie ca Messi e mai bun, asta nu ii convine "gelatului". Nu am zis ca nu e un jucător bun, doar ca nu e el nr.1...la fotbal
PS mi se pare narcisist si asta nu imi place la el, dar daca as fi antrenor si as avea de ales, i-aş alege pe am�ndoi![]()
nimeni nu vorbea de freza lui sau de faptul ca e metrosexual si mai ales nimeni nu s-a legat de calitatiile fotbalistice...doar de caracterul lui si de frustrarea lui care si-o exprima meci de meci..gol dupa gol..la inceput era amuzant sa-l vezi cu se smiorcaie sau e (aparent) arogant...acum e enervant..
daca nu face fata concurentei la Balonul de Aur sa se duca la ma-sa sa se planga si gata..
Jucam �mpotriva unor copii plus ca avem o cota mica la pariuri
LE hai sa iti dau si marcatorii, rocha, chipciu, nikolic
---------- Post added 25-10-2012 at 11:52 PM ----------
Nu a vrut tanase :banghead:
---------- Post added 26-10-2012 at 02:51 PM ----------
Saracu' fundaş, cere sa fie eliminat
Bookmarks