Nu e rau deloc, abia astept Atletico - Barcelona, singurul meci echilibrat, in rest e cam clar.
Printable View
Nu e rau deloc, abia astept Atletico - Barcelona, singurul meci echilibrat, in rest e cam clar.
Real, Bayern și PSG sunt deja calificate :))
Sferturi Europa League
Braga - Shakhtar Donetsk
Villarreal - Sparta Praga
Athletic Bilbao - Sevilla
Dortmund - Liverpool
Tur 7 aprilie, retur 14 aprilie.
Dortmund-Liverpool, frumos, cred ca o să fie primit cu aplauze Klopp, un meci emoționant pt. fostul antrenor. Sunt fan Liverpool dar cred ca e capăt de linie. Dacă reușesc să treacă, câștigă EL.
Nu au nicio sansa, Dortmund sigur castiga, nici Sevilla nu ii opreste, poate doar in finala, in doua manse nu ii bate nimeni.
Wolfsburg - Real Madrid
Barcelona - Atletico
Wow ce surpriza. Uite, Real intalneste o echipa de fotbal in semifinale! Al catelea an la rand?
Nu imi fac mari probleme cu At Madrid, in ultimii doi ani pe unde i-au prins catalanii, i-au batut. As fi preferat sa pice cu Real Madrid, dar poate reusesc sa se vada in semifinala.
Later edit: Am aflat al catelea an la rand :)
2010/11 Tottenham
2011/12 Apoel
2012/13 Galatasaray
2013/14 A completely decimated by injuries Dortmund team
2014/15 Atletico
2015/16 Wolfsburg
Taci mă ca îi omoară Lord Bendtner :))
@kragod, vorbesti prostii. Anul trecut a fost Atletico, acum 2 ani Dortmund (finalista in anul precedent). Dar sunt convins ca Atletico o sa se impuna in doua manse, bag mana in foc :)
Nu vorbesc prostii deloc, ti-am dat mai sus echipele din ultimii ani. Admit ca Atletico nu e chiar cea mai slaba, dar te rog nu pomeni "vorbesti prostii" si apoi spune ca acum doi ani a jucat cu Dortmund, finalista in anul precedent, in conditiile in care Dortmund isi chema jucatori de la echipa de tineret sa umple banca de rezerve... Vrei sa insir si echipele din optimi din anii astia, sau nu mai e cazul? :)
Rezerve? Care rezerve ca sunt numai jucatori din prima echipa:
UEFA Champions League 2013/14 - History - Real Madrid-Dortmund – UEFA.com
UEFA Champions League 2013/14 - History - Dortmund-Real Madrid – UEFA.com
Prima echipa? Unde este Lewandowski, Błaszczykowski, Schmelzer, Bender, Gündoğan? 5 titulari din 11? Sau cand spui prima echipa, te referi la prima echipa acum? :) Ca nu e aceeasi echipa ca finalista cu Bayern
Dupa ce pierzi turul cu 3-0, cu jumatate din titulari accidentati, mai ai sanse....si asa era sa se duca meciul in prelungiri :))
Acum serios, ti-am insirat echipele din sferturi mai sus, ce mai e de zis? Astea sunt adversare de sferturi CL sau Europa league?
A avut mare noroc Madridul, oricare echipa, in afara de Wolfsburg si Benfica, ii scoatea.
Varză Liverpool azi, de la 0-2, 3-2...
E frustrant si curios cum au cazut in a 2-a repriza. I-a facut praf Mane ...
Ma enerveaza Liverpool astia. Nu am stres cu echipele engleze, nu ma intereseaza, dar de cand a venit Klopp pot spune ca desi am urmarit doar 2-3 meciuri, ma mai uitam peste rezultate si tot speram ca vor depasi uliul ala de Van Gaal. Habar n-am ce e cu echipa aia, dar e trist ce se intampla. Bine ca au batut pe Manchester City cu 4-0, dar in finala au pierdut. Apoi in campionat fac egal cu o echipa de care n-am auzit decat din FIFA. Trist.
Acum vreo 13 ani Steaua ii scotea pe Southampton din (fosta) Cupa Uefa. Depinde la ce fortbal te uiti ca sa auzi si de altii, nu doar de astia la moda.
Eram ironic, sunt insa alte echipe gen Watford, Bournemouth, Sunderland si altele care au batut echipele "mari" din BPL sezonul asta, lucru care mi se pare rusinos si dovedeste nivelul scazut din "cel mai bun campionat din lume".
Ia sa vedem ce fac tricolorii azi cu Lituania.