Eeeeee.... mai credeti ca Romania a facut un meci mare cu Franta ?
Inseamna ca si Albania a facut la fel :-p
Printable View
Eeeeee.... mai credeti ca Romania a facut un meci mare cu Franta ?
Inseamna ca si Albania a facut la fel :-p
Daca era alta tara gazda, si implicit, Franta trebuia sa se joace preliminarii, nu se califica la felul cum joaca...
Lasa ca o sa mearga mai departe cu omul 12, asa cum au facut si cu Croatia in 98, tot la ei acasa. Asa e mereu cu gazdele, uita-te la Brazilia la mondialul de acum 2 ani cand nici din grupa nu trebuia sa iasa.
Nu stiu ce meci ati vazut voi dar eu am vazut 2 meciuri pana acum cu Franta care ataca 90 de minute contra 2 echipe cu autobaza in poarta !!!
Cum a patit si Portugalia !!! Credeam ca o sa vad un Campionat European frumos dar din pacate Nationalele slabe nu joaca mare lucru .......in grupe se poate juca si asa dar dupa grupe cand trebe sa ataci ce o sa faca ? Eu cred ca dupa grupe nu o sa mai fie surprize de genul !!!
Iar de comentatorii de la pro tv ce sa zic :)):)):))
Trebuie sa-i batem la super scor pentru a asigura calificarea, avem un meci in plus fata de celelalte locuri 3. La cat de bine s-au aparat aseara albanezii si avand in vedere ce atac avem noi, nu stiu daca e posibil. Plus ca mai sunt grupe in care locurile 2 si 3 joaca la calificare directa.
Deci nu merg primele 3 echipe mai departe din fiecare grupa? Eu asa am inteles ca s-a schimbat. Ca avem un punct fata de albanezi, caz in care si egalul ne califica.
Nop. Cele mai bune 4 echipe: https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_E...d-placed_teams
In cazul asta nici eu nu cred ca mergem mai departe. Cred ca va fi 0-0 cu Albania, se vor apara tot meciul si ne vom apara si noi tot meciul.
Si Irlanda de Nord a reusit sa castige, inca o dovada ca altii pot scoate din putin, ceva.Poate le urmam si noi exemplul in meciul cu Albania
Va fi greu cu Albania. Avem valoare scazuta, combinam greu si in jumatatea nostra. Stanciu, Sanmartean sau Alibec sa nu aibe 'fata' nici 10 min. in meciul cu Elvetia? Practic, cei mai tehnici. Ok, poate nu ma pricep eu. Introduci pe Filip care a jucat catastrofal in ultimile meciuri din campionat cu Dinamo ca si cand ar fi the secret wapen ?! Da, faci asta cand vrei sa te aperi pe veci...pomenirea !
Stanciu si Alibec trebuiau sa fie titulari. Schimbarea cu Filip s-a facut pentru ca se accidentase Rat.
Corect, dar eu cred ca planul pentru meciul asta a fost sa facem egal, din pacate.
Proști sunt croații...
Au si fost egalati.
Ungurii 4 pct. lol. Islandezii l-au mai bagat si pe babaciunea aia de 37 de ani.