M-am saturat de povestea asta cu Neymar.
Printable View
M-am saturat de povestea asta cu Neymar.
Mie nu-mi place ca fotbalul mondial si jucatorii de fotbal au ajuns o afacere mai ceva ca fotomodelele si astea care pozeaza in playboy. Barcelona este echipa mea de suflet, dar nu-mi place ce a ajuns. Mereu vedeam Real-ul ca fiind echipa care a aduce vedete, iar Brcelona echipa care aduce jucatori buni, dedicati. Sincer eu il vedeam pe Neymar la Real, dar probabil ca ar fi existat probleme intre el si Ronaldo. Lupta pentru cel mai fitzos fotbalist din lume.
Oh God, here we go again cu discutiile dintre Real si barca.
Feisty are we?
Friskey, nu feisty. Discutia asta e inutila.
http://i.imgur.com/pjYEU.gif
Look it up ;)
Intr-o nota mai vesela, se pare ca Pantilimon va fii titular pt Manchester City in cupa ligii contra lui Aston Villa :D sa speram ca face impresie buna.
Se pare ca a luat pana la urma Digi drepturile de televizare pentru Serie A.
**Serie A revine la Digi Sport:** ast?zi, Napoli - Lazio de la ora 21:45
Quote:
Spectacolul fotbalului italian revine la Digi Sport! �n acestă seară, postul nostru transmite două partide din campionatul Seriei A, iar deschiderea va fi făcută de partida Pescara - Palermo, �n direct, de la ora 19:30 (Digi Sport 2).
După �ncheierea acestui meci, pe Digi Sport 2 puteți urmări derby-ul Napoli - Lazio, de pe "San Paolo", cu �ncepere de la ora 21:30.
Tatal lui Ryan Tunnicliffe, 19 ani, era sigur ca fiul sau va ajunge in Premier League. A pariat cand acesta avea doar 9 ani 100 lire la casa William Hill ca fiul sau va juca intr-o zi pentru echipa mare a lui Manchester United. Acesta a debutat aseara in Cupa Ligii contra lui Newcastle. A intrat in minutul 77 in locul lui Marnick Vermijl si i-a adus tatalui sau 10.000 de lire.*
Pariul nu e incheiat. Tatal lui Tunnicliffe a pus aceeasi suma pe debutul fiului sau la nationala Angliei.*
"O sa il urmarim pe acest jucator in viitor. Ultima data s-a mai intamplat asa ceva cand tatal lui Chris Kirkland a pariat ca fiul sau va debuta pentru nationala Angliei inainte de 30 de ani", a declarat seful casei de pariuri William Hill.*
Sursa: prosport
Optimile Cupei Ligii:
Sunderland - Middlesbrough
Swindon Town - Aston Villa
Wigan - Bradford City
Leeds - Southampton
Norwich - Spurs
Liverpool - Swansea
Chelsea - United
Reading - Arsenal
Meciurile se vor juca pe 29 octombrie.
Fanii fotbalului francez ii pot vedea pe Banel Nicolita (St. Etienne) si Adrian Mutu (Ajaccio) la televizor, dar si superechipa lui Zlatan Ibrahimovici, PSG. DigiSport a ajuns la o intelegere cu detinatorii drepturilor TV pentru Ligue 1 si va incepe sa transmita din nou partidele incepind cu acest week-end.
Trei meciuri din cadrul etapei a saptea vor putea fi urmarite: Rennes - Lille (vineri, 21:45, DigiSport 1), Ajaccio - Brest (simbata, 21:00, DigiSport 2) si St. Etienne - Reims (duminica, 18:00, DigiSport 3).
Nebunia asta imi provoaca greaţă
ia de aici sa-ti treaca :)
http://www.youtube.com/watch?v=3RNfa...feature=fvwrel
dar Mark Halsey e fan Utd nu gluma...
tocmai a dat un penalty gratuit impotriva celor de la City...
In sf�rşit bate si Liverpool :)
---------- Post added 29-09-2012 at 06:44 PM ----------
Dzeko super sub ;)
mai putin conteaza victoria..mai mult maniera in care a fost obtinuta
tocmai..ca nu-s..si eu acum ceva timp ma enervam la culme cand faceau egal in deplasare(in perioada in care UCL era asigurat)..dar am vazut si eu ce zic cei de pe forumul oficial..care se uita de 15-20-30 ani la meciuriile echipei..
P.S.E greu cand nu e Halsey sau Webb la centru...nu-i bai ca primul era sa faca praf inca un meci al unei contracanditate a lui utd..