siiiigurrrr ca da, cand ii vad pe astia cu tanase mai tehnic decat lampard, tanase mai... un jucator care a costat o gramada de bani, un mediocru
Printable View
siiiigurrrr ca da, cand ii vad pe astia cu tanase mai tehnic decat lampard, tanase mai... un jucator care a costat o gramada de bani, un mediocru
Unii îi condamnă, alţii îi felicită! Erau conduşi cu 8-0 în minutul 48, dar au reuşit să "anuleze" 5 goluri ale adversarilor FĂRĂ să marcheze! Cum a fost posibil | ProSport
Eu stiam ca daca scorul e mai mare de 3-0 ramane scorul ala "la masa verde". Voi cum stiati?
3-0 chiar daca era 8-0
Sa zic ca e ultima etapa, echipa x trebuie sa bata la 4 goluri sa iasa campioana in detrimentul echipei y. Regula asta parca incurajeaza adversara lui x sa piarda meciul din start la masa verde.
Eu asa ştiu, o sa întreb un amic care are un prieten arbitru si revin
ar fi fost tare daca avea echipa care a pierdut la masa verde cu 3-0, 4-0 in tur si sa se califice :))
Semi UEL:
Basel-Chelsea
Fenerbahce-Benfica
Hai Basel
"Cîştigătoarea duelului dintre Chelsea şi Basel este considerată gazdă în finala Europa League de la Amsterdam."
Daca doua echipe se întâlnesc in două partide, tur-retur, una are 4,5,6...-0 iar apoi echipa care a câştigat turul, indiferent de scor pierde la masa verde returul, nu se califica.
---------- Post added 12-04-2013 at 01:30 PM ----------
Semi UCL:
Bayern-Barcelona
Dortmund-Real
Barcelona nu va trece de Bayern. Nicio sansa nu au. Iar dincolo, tin cu Real, si cred ca au mai multe sanse. Ronaldo si Mou vor anul asta mai mult ca niciodata sa puna mana pe La Decima.
Bayern - Real in finala.
Nu stiu de Bayern, dar sunt aproape convins ca Dortmund trece de Real.
Zi si scorul daca esti asa sigur ca nu trece barca. De preferat la ambele partide, ca esti cam sigur. :) In momentul de fata toate au sanse egale imo.
Barca - BVB finala.
Cred ca vom avea o finala nemţească :D
Oaau. Recordul de spectatori ta fost stabilit in 1960, cu slabe sanase sa fie depasit prea curand. (ca si recordul de goluri marcate in finala...)
Fotbal spectacol, nu supra tacticizat ca in ziua de astazi.
Imagineaza-ti o echipa antrenata de Mourinho care sa dea 7 goluri in finala UCL :)
Mie imi placea cum jucau echipele germane, pana acum vreo 10 ani, cu suturi de la distanta si direct la tinta.
Din contra echipele nemţeşti practica in prezent un fotbal mai placut ochiului. Bayern nu cred ca a fost asa de puternica in ultimii 20 de ani iar Borussia e un fel de "Gaşca Nebună", joaca fotbal din plăcere.
Eu sunt fan Ronald Koeman, privind sutul de la distanta. Mie imi place fotbalul cu multe suturi la poarta. Ma refer la suturi de la distanta pe cadrul portii, nu in plopi. Echipele din Bundesliga asa au jucat pana acum in jur de 10-15 ani. Dadeau suturi de la 30-40 m pe spatiul portii in peste 80% din cazuri. In ziua de azi e invers procentul (80% in plopi).