La Haleala rulez.End of Story
Printable View
La Haleala rulez.End of Story
Pizza :
Daca e vorba de gasca mare PIZZA FLORINA (FAMILY 60cm/40cm) pentru 10 insi ajung 2 prefer (NAPOLI & TARANEASCA)
Daca e vorba de bani multi pe o pizza normala JERRY's PIZZA
Daca e de iesit : REGIE in Pub 21 (NUMAI CARDINALE)
KFC :
Crispy Strips + Sos Usturoi (Sincer doar asta mananc de cand s-a deschis KFC-ul in Romanica )
MC :
YUM YUM
Big mc - SUPERB
Chicken Premier - Foarte gustos
Dublu Chesse - Doar cand a fost la oferta :))
BURGER KING :
Triple whopper : Doar o singura data am mancat nu stiu ce sa spun gusturile nu se discuta fiecare cu papilele lui gustative . Prea mult gust de gratar nu imi plac bucatile mari de legume si +++++ de asta E HUGE Triple WHOOPER prea multa carne . Cam tot ce e facut la Burger King seamana cu Big Tasty de la McDonald's (MA REFER LA GUST)
Si daca vreti sa mancai bun / mult si FUN : EXCALIBUR , LA Mama , Casa Nica
Cam atat despre mancare :)
PS : ESTE O PARERE PERSOANALA sper sa nu sara vre-unu in sus ca vai dc ai spus de Burger King sau de altele . FIECARE cu PLACEREA LUI :)
HE IS THE KING :
va place noul CBO de la MC ? YUK!
whaaat? nimic de Dristor?! hai frate... au cea mai bune shaworma! Dristor ruls
Subscriu.
Mai ales maioneaza imbunatatita cu icrele mascului alpha saurmar. Yummy.
ati mancat voi 2 de "La Haleala?"
Eu eram ironic. Si era asta era evident.
Si da, am mancat de la "La Haleala".
scuze, nu am fost atent. se mai intampla(spre ex ai scris de 2 ori era lol )
Aveti careva idee daca pizza de genul acesta: http://www.viewpoints.com/images/rev...08071_full.jpg , la cutie, se face si daca o bag la microunde?
Da, alea care le gasesti la cutie se fac si la microunde. Eu numai la microunde le faceam.
Nr 1 Sandwich : BLT facut in casa :D
Nr 1 Pizza : Diavola cu ulei picant :D
Nr 1 Burger : Double Whooper + jalapenous + bacon + cheese
Nr 1 Menu : ala de la Mc. cu 10 lei Big Mac era vara asta parca :D
e la Auchan Titan(Bucuresti) un fastfood numit Dinner Food,au una dintre cele mai bune shaworma acolo,daca nu cea mai buna...iti pune un sos de curry care face toata shaworma lol :burger:
Cine sta in Arad cu siguranta stie de Big Belly..in zona Uta.Mancarea este chiar buna,intelegi ce iti da in farfurie sau ce iti baga in chifta, servirea se face cam in 5 minute si este excelenta.Pe scurt, este un fast food extrem de diversificat.De fiecare data cand merg acolo nu ma pot hotari ce sa cumpar.
Recomandari:Kebap,Shaorma:D,Piept de pui crocant cu sos iute,pizza, pulpe pui-recomand cam tot ce este in meniu deoarece este mult mai bine decat la McDonalds unde iti baga in chifla toate cele (maruntite si pasate ca la bebelusi) de nu mai intelegi nimic.
In rest, mai recomand toate restaurantele din Atrium Center Mall unde mancarea este de asemenea foarte buna, dar servirea este cam enervanta.Ma refer la faptul ca tu platesti si ei iti dau un bon cu care vii mai tarziu (dupa vreo 20 minute bune) sa iti ridici comanda.Destul de enervant, totusi cand omul este flamand!:(
Asta cu recomandarea unui intreg etaj de restaurante n-am mai auzit-o :))
Dopopoco daca a auzit cineva de ei.
Au cea mai buna pizza din Brasov.(promotie Pizza Party + CoCa-Cola 2L=45 lei)
...I hate the new McDonald's menu! X(
Dacă eu am chef să măn�nc un hamburger C�T CAPU MEU DE MARE', nu pot :(