Asta e, din pacate nu am vazut meciul dar de fiecare data cand dadeau nemtii gol tipau si grecii pe aici. Cred ca a fost un meci super si am auzit ca i-au rupt pe argentinieni :)
Asta e, din pacate nu am vazut meciul dar de fiecare data cand dadeau nemtii gol tipau si grecii pe aici. Cred ca a fost un meci super si am auzit ca i-au rupt pe argentinieni :)
Grecii se bucurau pentru golurile germanilor? :D Da, a fost un meci excelent.
N-a fost offside
Da, grecii se bucurau cand dadea Germania gol si da, nu a fost offside la Valdez (sper sa nu-i gresesc numele). :D
Nu se poate asa ceva....
WTF?
L.E: OMFG! Deci asa ceva mai rar vezi
eu nu pricep cum poti sa ratezi atatea penaltyuri si aseara si azi . chiar ma depaseste.
le: na ca a mai ratat si spania , sunt chiar idioti
OMG frate 2 penalty-uri si 2 ratari uber si mai trebuia unu! fudge me
Nu eram foarte atent, dar la inceput mi s-a parut ca Xavi Alonso a marcat din penalty. A repetat penlty-ul or what?
Mi-a placut meciul: Germania - Argentina, toti de la masa asteptau in ultimele minute ca Argentina sa dea golul "de onoare", dar n-a fost sa fie. Au avut si argentinienii cateva faze, dar n-au stiut sa profite de ele..
Recomand Eurovisionsports.tv . Eu unul nu ii mai pot asculta pe comentatorii nostri.
cat e scorul momentan?
0-0 :clock:
---------- Post added 03-07-2010 at 09:09 PM ----------
Goool Spania :cheerjump:
(a lovit de 3 ori bara inainte sa intre)
Nu a vrut deloc sa intre mingea in poarta .:))
vai ce patetici sunt acum. cum trag de timp...
pai s-au vazut cu mata-n sac ca pana acum au frecat bara aia
LE: vai ce a fost aia ... x2
Daca va juca Spania ca azi in meciul cu Germania n-are nicio sansa.
asta calitate oameni buni, uitati respect fata de pierzatori.Cat despre meci, destul de interesant cu fazele ei bune si nebune, iar despre meciul care il va avea Spania cu Germania...nu prea stiu ce sa zic, nu prea au sanse
idem mika....si pe langa messi nu mi-a placut niciodata cristiano ronaldo cand simuleaza sau pierde mingea si sta pe loc uitandu-se la ea sau la arbitru desi este la 2 m de el......si nici 'ronald*nti'
Spania trebuie sa faca un meci extraordinar ca sa treaca de nemti, daca ne luam dupa joc. Rar mai vezi contraatacuri ca ale Germaniei, in 5 secunde mingea a parcurs tot terenul , plus ca argentinienii nu prea treceau prin careul nemtilor ( au plimbat mingea pe la mijloc mai tot meciul. ).
Imi pare rau de Ghana :(. Sa ratezi penalty in minutul 120 si sa pierzi apoi la loviturile de departajare e un ghinion de zile mari. Stiti si voi, " Penalty-ul nu se apara, se rateaza " .