Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 73 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1456

Thread: Iesiri la fotbal

1. #301 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Taci mai piticanie de plastilina ce esti

2. #302 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Eu tot repet in speranta ca o sa incercati sa va ganditi si la asta, nu la ploaie, minge, adidasi, sintetic, etc. DJ_Andrei, sa ne spui neaparat astazi ce rezolvi cu rezervarea, te rog.

3. #303 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Am sunat si am rezervat terenul Sambata de la 18:00 pana la 20:00, o sa ma duc eu maine pana in ora 12 sa dau si avansul ! Cu banutii ne socotim la teren !

4. #304 SP
    Senior Member tray's Avatar

Iesiri la fotbal

Quote Originally Posted by consol3

Se anunta ploaie sambata...ce ziceti ramanem pe sintetic?Data trecuta a fost bine
    P.S.Sa mai desumflati umpic mingea.
    Nu stiu ce sa zic , e cam periculos,in locul tau nu as mai veni

5. #305 SP
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Am sunat si am rezervat terenul Sambata de la 18:00 pana la 20:00, o sa ma duc eu maine pana in ora 12 sa dau si avansul ! Cu banutii ne socotim la teren !
    Ti-as da mai mult thanks-uri dar nu pot. Ma revansez pe teren

6. #306 SP
    Member Dante's Avatar
    Da ma o sa aduc alta minge, mai usoara.

7. #307 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

io

io vin. daca e ninsoare peste 20 de cm ma dau rezerva. altfel joc chiar cu genunchiul drept cam paradit...

8. #308 SP
    Dante, as putea sa aduc si eu o minge, am un Nike Mercurial, este foarte buna !

Quote Originally Posted by Dark Wadder View Post
    io vin. daca e ninsoare peste 20 de cm ma dau rezerva. altfel joc chiar cu genunchiul drept cam paradit...

Daca Duminica, o sa avem zapada de 20cm, eu iti dau super elite-ul meu !

9. #309 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Distractie placuta baieiti pentru maine si sorry ca nu pot ajunge dar astazi plec din Bucuresti si ma intorc Duminica. Sper sa faceti poze sa vad noua structura facuta de JIJI

10. #310 SP
    Imi pare rau ca nu poti ajunge maine, insa, ma bucur ca a prins initiativa mea. Facem si noi miscare chiar daca suntem avioane la fotbal.

11. #311 SP
    Junior Member Derekgl's Avatar
    ...locatia este aceeasi ca saptamana trecuta? Terenurile din parcul IOR?

12. #312 SP
    Yes ... cine s-a anuntat si nu vine , se stie , e gay si-l are ca boyfriend pe Fernando de la Caransebes ...
    Attached Images Attached Images 236517-bendeac-fernando.jpg

13. #313 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Eu s-ar putea sa nu vin pentru ca am racit dar in caz ca ma simt mai bine o sa vin

14. #314 SP
    Ooo , felicitari cristi pentru noua ta achizitie ... O saptamana de vis pe Insula Bulangiilor !

15. #315 SP
    Junior Member v4sii's Avatar
    Imi lasa si mie un nr de telefon cineva pe pm ca persoana de contact in cazul in care nu gasesc terenul? Multumesc

16. #316 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Si eu am anumite health problems , dar vin . Nu stiu sigur daca joc.

17. #317 SP
    Sunt curios cati dintre cei care s-au anuntat n-o sa vina...

18. #318 SP
    Junior Member v4sii's Avatar
    eu si nitro venim sigur puteti conta pe noi indiferent de conditile meteo

19. #319 SP
    Bun, am o veste proasta, nu mai putem sa mergem sambata asta din cauza ploii acide care a fost prognozata in acea zii !

Presupun ca nu ati citit mai intai randul 2 si ca v-ati dat seama ca a fost o gluma, nu stiu daca proasta sau buna !

Am rezervat terenul de la 18:00 la 20:00 ! Ne vedem acolo !

v4sii, ai pm cu numarul meu !

---------- Post added 28-05-2010 at 11:15 PM ----------

Avem o mica problema, si de data asta vb serios ! Credeti ca am putea muta fotbalul maine de la 2 la 4 ? Tipul ala mia zis ca cica s-ar fii putut sa fii rezervat terenul de la 6 la 8 pentru sambata asta pentru altcineva sau nu mai stiu eu ce a zis la telefon ? Astept raspuns cat mai repede !

---------- Post added 28-05-2010 at 11:22 PM ----------

Sau de la 3 la 5 ! Nu stiu daca merge si de la 4 la 6 ! Scuzati, m-am grabit !

20. #320 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Avem o mica problema, si de data asta vb serios ! Credeti ca am putea muta fotbalul maine de la 2 la 4 ? Tipul ala mia zis ca cica s-ar fii putut sa fii rezervat terenul de la 6 la 8 pentru sambata asta pentru altcineva sau nu mai stiu eu ce a zis la telefon ? Astept raspuns cat mai repede !
    Mai devreme de 4 eu nu pot. Faceti cum credeti voi. Daca e de la 4 la 6 se vedem acolo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 73 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 ... LastLast