Taci mai piticanie de plastilina ce esti![]()
Eu tot repet in speranta ca o sa incercati sa va ganditi si la asta, nu la ploaie, minge, adidasi, sintetic, etc. DJ_Andrei, sa ne spui neaparat astazi ce rezolvi cu rezervarea, te rog.
Am sunat si am rezervat terenul Sambata de la 18:00 pana la 20:00, o sa ma duc eu maine pana in ora 12 sa dau si avansul ! Cu banutii ne socotim la teren !
Nu stiu ce sa zic , e cam periculos,in locul tau nu as mai veniOriginally Posted by consol3
io vin. daca e ninsoare peste 20 de cm ma dau rezerva. altfel joc chiar cu genunchiul drept cam paradit...![]()
Distractie placuta baieiti pentru maine si sorry ca nu pot ajunge dar astazi plec din Bucuresti si ma intorc Duminica. Sper sa faceti poze sa vad noua structura facuta de JIJI![]()
Imi pare rau ca nu poti ajunge maine, insa, ma bucur ca a prins initiativa mea. Facem si noi miscare chiar daca suntem avioane la fotbal.![]()
Yes ... cine s-a anuntat si nu vine , se stie , e gay si-l are ca boyfriend pe Fernando de la Caransebes ...
Ooo , felicitari cristi pentru noua ta achizitie ... O saptamana de vis pe Insula Bulangiilor !![]()
Imi lasa si mie un nr de telefon cineva pe pm ca persoana de contact in cazul in care nu gasesc terenul? Multumesc
Bun, am o veste proasta, nu mai putem sa mergem sambata asta din cauza ploii acide care a fost prognozata in acea zii !
Presupun ca nu ati citit mai intai randul 2 si ca v-ati dat seama ca a fost o gluma, nu stiu daca proasta sau buna!
Am rezervat terenul de la 18:00 la 20:00 ! Ne vedem acolo!
v4sii, ai pm cu numarul meu !
---------- Post added 28-05-2010 at 11:15 PM ----------
Avem o mica problema, si de data asta vb serios! Credeti ca am putea muta fotbalul maine de la 2 la 4 ? Tipul ala mia zis ca cica s-ar fii putut sa fii rezervat terenul de la 6 la 8 pentru sambata asta pentru altcineva sau nu mai stiu eu ce a zis la telefon ? Astept raspuns cat mai repede !
---------- Post added 28-05-2010 at 11:22 PM ----------
Sau de la 3 la 5 ! Nu stiu daca merge si de la 4 la 6 ! Scuzati, m-am grabit !
Bookmarks