-
Pai hai sa vedem cine vrea. Si cine vine cu sugestii de teren. Eu stand aproape de IOR, as propune cele din parc, dar nu am jucat niciodata acolo.
Cine are alte propuneri, please do tell.
Eu am realizat ca nu am mai facut de ceva timp miscare si chair mi-e pofta de un fotbal. 1-2h pe saptamana sau la 2 sapt nu as refuza.
-
Pentru weekend sunt si eu disponibil. Dar nu weekendul asta, ca nu raman in Bucuresti.
-
Eu doar in weekend cred ca as putea. Desi daca am putea sa ajungem la un numitor comun, mi-as rezerva o seara (dupa ora 20) pentru asta.
-
Salutare ...1 fotbal jucam si noi in week-end ? simt ca explodez daca nu fac miscare...
-
Hai sa reinviem topic-ul asta mort de 2 ani :D
Basically, a venit caldura si simt nevoie de miscare, dupa hibernare :evil:
So ? Miscare ? Fotbal ? Eu sunt disponibil doar prin weekend, dar cu putin efort, as putea si intr-o seara din saptamana, cu conditia sa nu fie foarte departe de casa. Pentru mine ar fi super ok prin IOR sau zona Dristor/Salajan. Dar in principiu, daca ne strangem multi prin alta locatie, nu comentez :D
So ?
1. razvanrazy
2. gvingi76
3.
-
Chiar nu vrea nimeni sa faca miscare ? :O
-
-
Ma gandeam sa mergem pe VR :evil:
-
Daca se strage lume ma bag si eu. Dar pot merge doar joi seara sau sambata.
LE: Nu esti singur.8-}
-
Uff...daca o sa zica toata lumea asa si totusi nu se trece nimeni pe lista, toata lumea va astepta sa "se stranga lume" si voi ramane singur pe lista...
-
1. razvanrazy
2. gvingi76
3. Pizzi
4.
-
Hai cu miscarea oameni buni !
-
Hai baieti !!! Miscare :D Fotbal !! Promit ca va dau un gol avantaj :evil:
-
1. razvanrazy
2. gvingi76
3. Pizzi
4.
-
Salutari
Mai are cineva pozele/video de aici? Sursa de descarcare nu pare a mai functiona. Mi-ar placea sa le am iar. Niste amintiri frumoase!
Multumesc
-
Chiar nu le mai are nimeni?