Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 19 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 367

Thread: Clubul F.C. Steaua

1. #161 SP
    Senior Member huber's Avatar
    R.I.P FC dinamo ( mie frica sa nu suspende toate echipele romanesti din cupele europene din cauza unor tampiti de suporteri)

2. #162 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Lasa-l Cata ca n-are treaba cu fotbalul.
    Cand eu mergeam in 89 la meciuri nici macar nu erai conceput.
    Cand in 98-99 ma duceam in deplasare la Praga, nici abecedarul nu-l tineai in mana.
    Cred ca Hostile mai stie cel mai bine de p-aici, iar daca vede postul tau se tavaleste de ras.

3. #163 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar

Cool

Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Nu mă-nebuni. Astea sunt zicale vechi. Steaua-Dinamo e eternul derby, dar asta nu �nseamnă că e singurul.
    Derby = �ntrecere sportivă de mare importanţă ai cărei participanţi sunt de valori foarte apropiate.
    SAU
    Derby = �ntrecere sportivă de mare importanţă şi prestigiu �ntre două echipe, pentru stabilirea clasamentului.

Iar din moment ce Unirea a terminat pe locul I și Steaua pe VI... da, consider CFR-ul și Unirea echipe de valori apropiate Stelei.

Ma rog, termenul derby se refera la un meci dintre doua echipe din acelasi oras. De ex. ManUtd vs. ManCity.

Cel putin asa era odata. Acum se foloseste termenul pentru toate meciurile, daca ar fi sa ne luam dupa definitiile gasite pe net de tine... Definitiile sunt gresite, evident. E logica elementara. Ca definitia sa fie functionala, sfera notiunii ar trebui circumscrisa exhausiv. Daca gasesc un exemplu in afara definitiei, inseamna ca definitia nu e buna. Daca ar fi sa ne luam dupa definitiile alea, 90% din meciuri s-ar califica in categorie!

4. #164 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    R.I.P FC dinamo ( mie frica sa nu suspende toate echipele romanesti din cupele europene din cauza unor tampiti de suporteri)
    Operatiunea "Drobul de sare" sau.. cum sa-ti faci griji pe seama altuia. Bannerul afisat in meciul cu Ujpest n-ar avea nimic de spus daca s-ar lua decizia de a suspenda echipele romanesti?
    Ar fi exclusiv vina dinamovistilor.. nu? Bun rationament.

P.S. Invata sa folosesti cratimele si citeste-l pe Creanga

5. #165 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Te bagi și tu �n seamă. Cimentul nu e de la tine din comună?
    Stai linistit ca si in "capitala" suntem inconjurati de "cimenturi" .

@Khan , crezi ca mai afisau suporterii bannerul ala daca juca Steaua cu Barcelona , Arsenal , alte echipe mari ? Sau daca mai traia Marian Cozma , mai afisau ei bannerul ala ? Oricum ce s-a intamplat pe Stefan cel Mare mi s-a parut corect , pentru ca arbitrul nu a acordat penalty prin ultimele minute , nu mai stiu exact minutul , dar stiu ca ala era fault clar , si daca inscriau conta foarte mult acel gol , poate pana la sfarsit reuseau dinamovistii sa ii egaleze , dar nu prea cred cu jucatorii aia . N'doye ,cristea si pulhac s-au facut remarcati pe teren , dar in rest .. numai "vedete" pe teren .

Cat despre Steaua , nu am ce sa zic , sa continue cu jocul bun si ordonat , poate-poate vor ajunge departe . Vad ca si Nicolita incepe sa isi revina si inscrie in poarta adversa si nu proprie , dar oricum trebuia respectat pentru ca face si joc si ofensiv si defensiv .

/Atat am de zis . Noapte buna !

6. #166 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Admir relevanta postului tau in cadrul topicului "F.C. Steaua"

7. #167 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Operatiunea "Drobul de sare" sau.. cum sa-ti faci griji pe seama altuia. Bannerul afisat in meciul cu Ujpest n-ar avea nimic de spus daca s-ar lua decizia de a suspenda echipele romanesti?
    Ar fi exclusiv vina dinamovistilor.. nu? Bun rationament.

P.S. Invata sa folosesti cratimele si citeste-l pe Creanga
    Khan aroganta ta lasa de dorit , acuma esti profesor , data trecuta erai sexolog tura viitoare ce o sa fi ? Apropo cine vorbea de bagarea in seama pe threaduri unde nu ai este rostul ?

Quote Originally Posted by Mika View Post
    Admir relevanta postului tau in cadrul topicului "F.C. Steaua"
    Pai tocmai eu ma adresam suporterilor Stelisti .

8. #168 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Khan aroganta ta lasa de dorit , acuma esti profesor , data trecuta erai sexolog tura viitoare ce o sa fi ? Apropo cine vorbea de bagarea in seama pe threaduri unde nu ai este rostul ?
    Atata timp cat esti un sclav media si ai pus botul la tot tam-tam-ul facut de GSP si alte "creatii" jurnalistice, consider ca aroganta mea este necesara pentru a demonstra naivitatea cu care percepi tu realitatea.

De data asta n-ai invatat nimic, decat ca unu mare si rau vine pe aici si o face pe desteptul. Dar poate data viitoare cand GSP si compania semnaleaza o tragedie, te gandesti de 2 ori inainte sa postezi o ineptie. Si poate poate, intr-o zi o sa scapi din ghearele naivitatii si o sa poti privi toate gastele astea care inghit basmele lu Buzarin si Tolontan cu superioritate.

Daca binevoiati sa discutati incidentul fara sa gripati si alte threaduri cu opiniile voastre poate m-as fi abtinut si eu sa intru aici. Dar e greu.. e foarte greu.

9. #169 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Atata timp cat esti un sclav media si ai pus botul la tot tam-tam-ul facut de GSP si alte "creatii" jurnalistice, consider ca aroganta mea este necesara pentru a demonstra naivitatea cu care percepi tu realitatea.

De data asta n-ai invatat nimic, decat ca unu mare si rau vine pe aici si o face pe desteptul. Dar poate data viitoare cand GSP si compania semnaleaza o tragedie, te gandesti de 2 ori inainte sa postezi o ineptie. Si poate poate, intr-o zi o sa scapi din ghearele naivitatii si o sa poti privi toate gastele astea care inghit basmele lu Buzarin si Tolontan cu superioritate.

Daca binevoiati sa discutati incidentul fara sa gripati si alte threaduri cu opiniile voastre poate m-as fi abtinut si eu sa intru aici. Dar e greu.. e foarte greu.
    1 la mana , eu nu prind GSP-tv deoarece sunt abonat la o firma de cablu de cartier.

2 la mana , eu doar am presupus ca s-ar putea sa suspende toate echipele romanesti din grupele Europa League , ce au patit englezi acuma cativa zeci de ani ( cei depret aici nu sa soldat cu morti )

3 acuma daca tu vi sa ne spui noua ca suporteri au facut bine ce au facut cred ca ai unele probleme

4 chiar sunt curios sa vad cum o scoate dinamo la slovan si dupa aceea vorbim

5 incearca sa iti stapanesti furia cu care incepi de fiecare data posturile cand nu iti convine ceva.

10. #170 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Khan cu gura ta ai spus ca daca nu suntem dinamovisti,nu avem ce cauta pe threadul lui dinamo,asta nu este valabil si pentru tine? Vad ca pe huber il faci sclav,pe cata25 tot la fel il jignesti,chiar nu vede nici un moderator gesturile tale?

11. #171 SP
    Member octav's Avatar
    chiar ma enerveaza nesimtirea lui Khan. el spune ca nu avem ce cauta pe marele lui thread cu dinamo si el vine aici si ne jigneste. si tu mika la fel. lasati-ne pe noi, stelistii sa comentam ce vrem despre steaua si pe alocuri despre dinamo si discutati si voi despre dinamo pe threadul vostru. chiar nu exista optiunea banarii dupa un thread?

12. #172 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Sincer ... nu inteleg de ce va agitati cu un dinamovist ... pentru mine posturile lui nici nu exista , asa ca de ce il bagati in seama ? Stiti voi vorba aia , unii joaca in Uefa , altii joaca FIFA ... Semper Superiores

13. #173 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Dinamo a primit 50.000euro amenda si 3 meciuri cu portile inchise.din cate imi amintesc.Punct(.)
    Acum ontopic,va rog.

14. #174 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Vreti sa ramaneti fara thread-urile dedicate echipelor?
    Chiar nu va puteti comporta si discuta civilizat, fara sa ajungeti la discutii puerile gen "ba tu, ba tu"?

15. #175 SP
    Member octav's Avatar
    s-a calificat si steaua, dupa un 2-1, golurile inscrise in a doua repriza, bineinteles

16. #176 SP
    Criminal Bergodi ne tine cu sufletul la gura tot timpul .

17. #177 SP
    Member octav's Avatar
    ce credeti despre grupe? fiind in prima urna cred ca steaua nu va avea absolut nicio problema. echipe de evitat dupa parerea mea sunt lazio,everton,genoa si atletico bilbao. mi-as dori o grupa: steaua, heerenveen,fulham si sheriff tiraspol(nu pentru ca sunt cei mai slabi cotati, ci pentru ca as vrea sa fie un duel romano-moldovean)

18. #178 SP
    hmm , nu cred ca vom avea probleme in a iesi din grupe in primavara europeana , indiferent de adversar ... de cei grei am scapat fiind in prima urna valorica

19. #179 SP
    Member octav's Avatar
    steaua-fenerbahce...ce parere aveti?personal cred ca o sa avem de furca cu ei. grupa completa: steaua,fenerbache,twente si sheriff tiraspol.eu zic ca e o grupa super

20. #180 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Vorba unuia de pe site-ul oficial al Stelei: "N-am reusit sa batem Dinamo!Da lasa ca batem noi Twente si Fenerbahce,nu?" si are dreptate! Daca Steaua n-a reusit sa bata o echipa sub mediocritate, care a stat cel mai mult in aparare pai cum vor ei sa treaca de Fenerbahce si Twente?Echipa de tineri amatori!Stancu, Surdu si Kapetanos + Ghionea si P.Marin sunt singurii care joaca fotbal in rest nimic!Il baga pe Tatarusanu care face gafa dupa gafa in loc sa-l bage pe Zapata care e mult mai experimentat!Din cauza lui Tatarusanu a pierdut Steaua meciul Tatarusanu i-a luat locul de titular a lui Zapata care a jucat de vreo 2-3 ori pt Steaua pana acum si a aparat fenomenal in timp ce tatarusanu face gafa dupa gafa....cand ajunge mingea la el mi-e frica sa n-o scape sau sa nu faca vreo greseala....sa dea vreo pasa proasta etc

p.s sa plece dreaq oieru ala din Ghencea!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 19 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast