Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 19 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 LastLast
Results 341 to 360 of 367

Thread: Clubul F.C. Steaua

1. #341 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Steaua, si fotbalul romanesc, este la un nivel... mediocru, in cel mai bun caz. Meciul de ieri a fost foarte slab, au facut ce au facut si in semi finalele UEFA (cele jucate acum cativa ani), s-au aparat si au sperat sa nu primeasca gol. Si atunci, si acum, au primit, iar calificarea s-a dus. Asta e nivelul fotbalului romanesc, Steaua, cu toate transferurile pe care le-a facut, nu are un lot bun pentru Europa(prea putini jucatori cu o tehnica buna care sunt in general batrani; jucatori de viteza, dar care altfel sunt praf; nu stiu sa finalizeze etc.).

2. #342 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Haideee bă!
    Quote Originally Posted by GSP
    Cel mai utilizat sfat pe care antrenorul din Ghencea �l are către elevii săi nu e o indicaţie tactică, o aşezare la o fază anume sau o schemă, ci un �ndemn: "Haide!". Lăcă foloseşte obsedant acest cuv�nt, pe parcursul �nt�lnirii cu slovenii apel�nd la el de nu mai puţin de 85 de ori, adică aproape o dată pe minut!
    Asa antrenor, asa echipa ...
    Attached Images Attached Images thumb_300_x_300_1431-336375-marius_lacatus.jpg

3. #343 SP
    Member iUser's Avatar
    Mda... Steaua , dar de CSA n-a auzit nimeni? V-a corupt gigi pe toti? Sa stiti ca Steaua are si echipa de baschet , handbal , hochei , volei etc.
    Anyway , victorie chinuita cu Craiova aseara, dar ne-am obisnuit cu asta (cel putin eu...).

AndRewqp , ai abonament pe Ghencea ? Unde? Poate ne intalnim la meciuri !

4. #344 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Nicolita ne-a mancat meciul.......oricum foarte plictisitor ca de obicei,cel putin eu nu rezist sa stau sa ma uit la meci din primul pana in ultimul minut,abea se misca zici ca alearga pe loc...

5. #345 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    Mie nu mi s-a parut plictisitor,poate si datorita faptului ca m-am obisnuit,oricum slab,orice minge o prindem o dam in fata poate poate s-o prinde de gardul echipei,Bilasco.Gardos si Geraldo merita toate laudele,senzationali funadsi !

6. #346 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    Nicolita ne-a mancat meciul.......oricum foarte plictisitor ca de obicei,cel putin eu nu rezist sa stau sa ma uit la meci din primul pana in ultimul minut,abea se misca zici ca alearga pe loc...
    Pai daca joci fifa pe fast ..

7. #347 SP
    Member iUser's Avatar
    Voi inca va mai uitati la meciuri? Nu v-ati saturat? Nu vedeti cata prostie incape in mimi , cartu , becali , sa nu mai zic de fetitele alea de pe teren...

8. #348 SP
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Pai daca joci fifa pe fast ..
    nu stiu daca e din cauza la fifa,dar ma mai uit la meciurile Barcelonei,la meciuri din Anglia...si parca e altfel,nu ma ia somnul la meci,nu ii vad pe jucatorii aia ca le ia 10 minute sa isi aseze mingea/sa faca o preluare...astia de la Steaua nu stiu sa faca un contraatac pana se gandesc ei cum,unde sa paseze sa dea in fata,sa dea in spate se duce naibi meciul...

9. #349 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    nu stiu daca e din cauza la fifa,dar ma mai uit la meciurile Barcelonei,la meciuri din Anglia...si parca e altfel,nu ma ia somnul la meci,nu ii vad pe jucatorii aia ca le ia 10 minute sa isi aseze mingea/sa faca o preluare...astia de la Steaua nu stiu sa faca un contraatac pana se gandesc ei cum,unde sa paseze sa dea in fata,sa dea in spate se duce naibi meciul...
    Zici asta pentru ca esti dinamovist , daca erai stelist , altfel vedeai jocul ...

10. #350 SP
    praf echipa...eu nu inteleg de ce nu-l baga pe Matei,mai stie sa dribleze,scoate un om din joc,face ceva...ii baga pe lesinatii aia de Onofras si Bilasco.S-a vazut cand a intrat Szekely,a jucat binisor.

11. #351 SP
    Member iUser's Avatar
    praf echipa...eu nu inteleg de ce nu-l baga pe Matei
    Eu nu inteleg de ce nu pleaca odata ciobanul ala, in 8 ani a reusit sa distruga cea mai frumoasa si iubita echipa din Romania. Steaua era singurul lucru cu care te puteai mandri cand ziceai ca esti roman.
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

12. #352 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Eu nu inteleg de ce nu pleaca odata ciobanul ala, in 8 ani a reusit sa distruga cea mai frumoasa si iubita echipa din Romania. Steaua era singurul lucru cu care te puteai mandri cand ziceai ca esti roman.
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    E un om bolnav, cu probleme psihice. Nu �ncerca să �l �ntelegi. De ce nu pleacă? Pentru că Steaua este jucăria lui. Prin Steaua el poate să-și desfășoare circul zilnic. �i place să se maimuțărească și lumea să �l privească. E un om bolnav. Sunt stelist 100%, dar am renunțat să mă mai duc pe stadion și să mă mai uit la meciurile Stelei. De ce? Pentru că văd becaliada. Asta nu mai e Steaua unde mă ducea tata să o văd c�nd eram mic. Nu sunt resemnat. Ciobanul va pleca de la echipa. Nimic nu ține pentru totdeauna.
    Răbdarea e o virtute.

Asta e Steaua mea, Steaua pe care o iubeam și �nca o iubesc:
    Attached Images Attached Images steaua_1994_95.jpg

13. #353 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Eu unul sunt mai tanar. steaua asta o iubesc:

La aceste performante era si Gigi Becali .

14. #354 SP
    Member D3evil's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Inseamna ca nu sti nimic despre Steaua si de ceea ce a insemnat, no offense. Tu iubesti s.c steaua 2003 pipera care ii apartine lui migi.

Sunt doua chestii diferite.

15. #355 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by D3evil View Post
    Inseamna ca nu sti nimic despre Steaua si de ceea ce a insemnat, no offense. Tu iubesti s.c steaua 2003 pipera care ii apartine lui migi.

Sunt doua chestii diferite.
    n-ai inteles ce a vrut sa zica tray... in fine.

16. #356 SP
    Member D3evil's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    n-ai inteles ce a vrut sa zica tray... in fine.
    Mea Culpa domnilor, asa e cand postezi in graba.

17. #357 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    YouTube - Dinamo Kiev 1-4 Steaua
    YouTube - RAPID Bucharest - steaua Bucharest (UEFA Cup)
    Da, era si Gigi da inca nu era mare antrenor.

18. #358 SP
    pai era...si a avut Steaua ceva performante de cand a venit el,3 participari consecutive in UCL,semifnala Uefa.acum a uitat toata lumea.intra-adevar are unele probleme,nu poate sa taca.dar nici nu e altu in Romania care baga atatia bani ca el.Si nu poti compara Steaua de acum 10-20 de ani cu cea de acum,pt ca acum nici nu mai sunt jucatorii de atunci,acum sunt numai puturosi si fitosi...

19. #359 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    pai era...si a avut Steaua ceva performante de cand a venit el,3 participari consecutive in UCL,semifnala Uefa.acum a uitat toata lumea.intra-adevar are unele probleme,nu poate sa taca.dar nici nu e altu in Romania care baga atatia bani ca el.Si nu poti compara Steaua de acum 10-20 de ani cu cea de acum,pt ca acum nici nu mai sunt jucatorii de atunci,acum sunt numai puturosi si fitosi...
    Multe stii si tu despre fotbal. Parca vad ca tii si cu Barcelona ...

20. #360 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    TheSpider, pe vremea cand Steaua a obtinut performantele alea, Gigi nu se dadea in stamba in fiecare saptamana, nu comanda echipa, nu schimba antrenori o data cu anotimpul... Cum a dat de succes si de banii care au venit cu el, a luat-o razna si a stricat echipa. Mare pacat, intrasem in sfarsit pe drumul cel bun, dar acum parca vad ca ajungem iar sa ne chinuim in tururile preliminarii cu toti descultii (printre care ne numaram si noi de vreo 2-3 sezoane).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 19 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 LastLast