Salut colegi forumisti. Anul acesta in perioada 27-31 iulie va avea loc cel mai mare festival medieval din Romania si ca intotdeauna se va desfasura in Sighisoara. Vreau sa ma duc si eu pentru prima data cu niste prieteni si as dori sa pun cateva intrebari si sa ascult niste pareri de la oameni care au fost si in anii precedenti.
In primul rand vreau sa stiu daca exista locuri amenajate unde sa pot sta cu cortul si daca da, cat va costa (in momentul de fata nu mai am asa multi bani sa dau pe hotel de x stele). Apoi as dori sa stiu care zile ar fi cele mai frumoase de vizitat (primele sau ultimele) ca poate nu o sa pot sta pe toata perioada festivalului si bine-nteles sa spuneti de ce ziua X e cea mai indicata. Si o ultima interbare ar fi: cu cati bani sa ma duc pe acolo? Eu fiind un medieval geek (ador cam orice lucru care face referire la asa ceva) cam ce suveniruri as gasi pe acolo, cam cat ar costa etc. Poate o sa dau de ceva must-have dupa parerea mea si o sa imi fie ciuda daca nu am destui bani sa cumpar.
De asemenea vreau sa ne povestiti cum au fost in anii trecuti: de la chestii precum organizarea pana la altele care nu imi vin in minte sau am uitat sa mentionez mai sus. Si bine-nteles daca o sa veniti si anul asta. Poate ne intalnim si mergem la o bere sau ceva.
Bookmarks