Caut un site/firma/ceva care sa imi permita sa creez eu modelul tricourilor prin upload/alegere de imagini personale/render/etc. Ceva de calitate si nu foarte scump. Nu am experienta, tocmai de asta am deschis threadul.. astept indrumarile voastre.
Caut un site/firma/ceva care sa imi permita sa creez eu modelul tricourilor prin upload/alegere de imagini personale/render/etc. Ceva de calitate si nu foarte scump. Nu am experienta, tocmai de asta am deschis threadul.. astept indrumarile voastre.
Tricou personalizat - creeaza-ti singur tricoul! Adauga textul si pozele tale :: Inkspired.ro - Magazin online de tricouri imprimate
TRICOURI PERSONALIZATE - personalizare produse online - personalizare tricou
Tricouri personalizate imprimari tricouri cu poza sau modelul tau
Dacă ai nevoie de ajutor la model, poate poate �ți �ntindem o m�nă![]()
Tricouri - magazin online Tricouri personalizate cool
Nu e nevoie decat sa le trimiti un mail si te lamuresc ei.Sunt o echipa serioasa
Nici o șmecherie, (probabil) �și permit să v�ndă ieftin pentru că primesc prețuri bune de la distribuitorii de materiale prime.
�nsă mie �mi miroase a reclamă, dragă Andra. Primul post pe forum, hop țop, hai să dăm link către shop.
Recomand site-ul Tricouri urate pentru oameni frumosi... sau invers!. Sunt la al 2-lea tricou personalizat si am doar cuvinte de lauda
Tricourile sunt stedman (brand folosit de cei de la namco bandai games, de ex., pt. tricourile lor)
*optional puteti alege o alta calitate a tricoului (n-am testat-o) dar cred ca si aia buna
Azi il comanzi/personalizezi, maine-l ai acasa![]()
Bookmarks