Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 56 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1118

Thread: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti

1. #941 SP
    Banned nurv's Avatar
    Concluzia mea, niste copii cu bacu proaspat luat ii pun la panou asta aiuristic pe niste oameni de care 1. habar nu au ce sunt si doi mult mai experimentati si mai capabili. Ma citeaza pe mine pe Donely etc. Pana vor avea copii astia realizarile mele sau ale lui Don in IT respectiv electronica mai trece. Faptul ca scri obosit sau grabit sau chiar nu iti pasa ca gresesti e una, faptul ca se face thread cu mizeriile astea e alta. Cel mai tampit thread. E de console sau e la dracu de limba romana. Ca m-am trezit dupa un chef cu echipa de top a reprezentantei IBM de driver development din Romania si mi se rupe ceva de greselile gramaticale, pot sa ma relaxez pe forumul asta si sa scriu fara stresul ca niste putoi cu mucii in gura ma posteaza la panoul pulii?

2. #942 SP
    Member marv's Avatar
    Hai sa vedem:

Quote Originally Posted by nurv View Post
    Pana vor avea copii astia realizarile mele
    Faptul ca scri obosit sau grabit
    Si vorbeste frumos, ca aici nu esti la tine in curte cu echipa de top a reprezentantei IBM de driver development din Romania. Aici esti un user pe forum.

3. #943 SP
    Member razu's Avatar

Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti

se pare ca ti s-a "rupt" destul cat sa postezi aici

sau era echipa de la IBM prima la baie si n-ai ce sa faci pana ies astia?

indiferent ca lucrezi in IT sau vinzi covrigi la coltul blocului, acel minim de limba romana pe care-l folosesti trebuie sa-l vorbesti (sau scrii) corect.

4. #944 SP
    Member razu's Avatar
    asa e, intr-adevar, nu suntem egali - pentru ca tu vorbesti ca un oier.

5. #945 SP
    Member marv's Avatar
    poate greselile acestea sunt trecute cu vederea de echipa de top a reprezentantei IBM de driver development din Romania, dar aici dupa cum vezi lumea e taxata pentru ele.

In cele din urma toti o sa avem de castigat. Tu o sa fii mai atent la ce scrii ca sa nu mai ajungi la panoul rusinii cu toti ceilalti neegali ai tai, iar noi n-o sa mai fim nevoiti sa citim postari unde gramatica limbii romane e pusa la zid si executata aproape in fiecare propozitie.

6. #946 SP
    Banned nurv's Avatar
    echipa de top a reprezentantei IBM de driver development din Romania
    cu mai mult respect la adresa acestor oameni... pana ajungi tu ca ei mai trece

7. #947 SP
    Member marv's Avatar
    ma bucur ca ti-ai editat ultimele doua postari. E un prim pas.

8. #948 SP
    Banned Templier's Avatar
    Concluzia mea, niste copii cu bacu proaspat luat ii pun la panou asta aiuristic pe niste oameni de care 1. habar nu au ce sunt si doi mult mai experimentati si mai capabili. Ma citeaza pe mine pe Donely etc. Pana vor avea copii astia realizarile mele sau ale lui Don in IT respectiv electronica mai trece. Faptul ca scri obosit sau grabit sau chiar nu iti pasa ca gresesti e una, faptul ca se face thread cu mizeriile astea e alta. Cel mai tampit thread. E de console sau e la dracu de limba romana. Ca m-am trezit dupa un chef cu echipa de top a reprezentantei IBM de driver development din Romania si mi se rupe ceva de greselile gramaticale, pot sa ma relaxez pe forumul asta si sa scriu fara stresul ca niste putoi cu mucii in gura ma posteaza la panoul pulii?
    "amice" esti cel putin agramat !

vi-ar - nu exista in limba romana

vi-ar place - v-ar PLACEA, mai trebuie sa faci si acordul

1. habar nu au ce sunt si doi mult mai experimentati si mai capabili - hotaraste-te daca scrii cu 1 si 2 sau nu plus citeste ce ai scris dupa "doi"

scri - scrii

nu il lua ca aliat pe Donely ca pana una alta nu stii cum o sa reactioneze el asa ca vorbeste doar din punctul tau de vedere.
    si daca lucrezi la IBM inseamna ca nu trebuie sa stii limba romana?! ai anumite frustrari aparent si pe tine te recomanda aici atitudinea si scrisul, nu CV-ul. daca vrei sa fii respectat aici o sa fii ca vorbesti frumos, nu ca lucrezi tu la IBM ca noi nu suntem colegii tai de munca sau angajatii tai.

P.S. ia pune CV-ul tau aici sa vedem si noi ce "boss" esti

9. #949 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nici "vre-o"

10. #950 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    De ce tinem noi deschis acest thread? Mai mult ne certam aici. Bineinteles, e important sa scrii corect, faci o impresie buna, dar chiar credeti ca merita sa-l corectam pe unul care scrie "lam, miam, sa (stricat), cinta, etc. e clar ca persoana respectiva nu are treaba cu lb. romana si daca nu a invatat-o la timp e o cauza pierduta.

11. #951 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Mie mi se pare normal sa scrii și sa vorbești corect, în primul rand pentru ca arăți respect fata de persoana ta, iar mai apoi pentru cei din jur.

Într-adevăr, toată lumea face greșeli, dar suntem oameni, se poate întâmpla sa ai o zi mai proasta, sau sa fii obosit sau mai știu eu ce.

Thread-ul aceasta mi se pare folositor și amuzant totodată pentru ca vedem și noi ocazional și greșeli ale "celor mari" care la rândul lor ajung sa se amuze când vad ce perle mai scot.

12. #952 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    De acord cu tine, dar multi care au aparut pe acest thread nu se amuza si incep sa il injure pe cel care a semnalat greseala

13. #953 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai atât au învățat ei la școala vieții... Am aceeași părere, unde nu a reușit școala nu o să reușim noi.

Poftim cultură... de cartofi
    sa scriu fara stresul ca niste putoi cu mucii in gura ma posteaza la panoul pulii?

14. #954 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by ACT View Post
    De acord cu tine, dar multi care au aparut pe acest thread nu se amuza si incep sa il injure pe cel care a semnalat greseala
    Nu vad unde e problema, ei se aleg cu ban si noi mai filtram comunitatea.

15. #955 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    OK, hai sa mai potolim putin spiritele. Pentru situatia de mai sus nurv a primit infractiune pentru limbajul folosit. Nu zic ca este gresit sa purtam o discutie in contradictoriu, dar sa o facem in mod civilizat.

De asemenea, nu cred ca este nevoie sa ne legam acum chiar de orice greseala gramaticala, care poate fi facuta din graba sau din greseala.
    Din pacate, dupa cum se poate observa aici pe thread, altele sunt problemele reale legate de limba romana.

16. #956 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pentru nurv, vezi tu Limba Romana este ca un cod al unui program/ unei aplicatii, ai scris ceva gresit o virgula, un slash si bum buguri si crashuri, asa si noi pe threadul asta facem debugging userilor cu codul sursa al Limbii Romane compilat pe maidan...

17. #957 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^sufletul meu de inginer automatist este imbaiat in miere si lapte la "auzul" acestor cuvinte.
    Attached Images Attached Images qf01etf5dsbr.gif

18. #958 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by ACT View Post
    De ce tinem noi deschis acest thread?
    Pentru ca e cel mai amuzant thread de pe CG

19. #959 SP
    Junior Member ra3or's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Pentru nurv, vezi tu Limba Romana este ca un cod al unui program/ unei aplicatii, ai scris ceva gresit o virgula, un slash si bum buguri si crashuri, asa si noi pe threadul asta facem debugging userilor cu codul sursa al Limbii Romane compilat pe maidan...
    Compilat fara probleme. 2 avertizari: virgula lipsa!

in rest, de acord cu tine
    intr-o zi, daca este intr-adevar developer, o greseala de genul il va costa slujba

---------- Post added 28-09-2015 at 14:15 ----------

una de logica
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    fake cred ca erau daca foloseau acelasi nume si le produceau printr-un subsol de bloc...
    faptul ca este o asemanare de nume care sa induca lumea in eroare, intra la categoria de "fake"?
    raspunsul, apoi intrebarea

http://www.consolegames.ro/forum/f69...e/#post1206667

20. #960 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    sa nu exageram

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 56 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 ... LastLast