Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 14 of 14

Thread: Xbox 360 la preturi mai mici - oficial

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Xbox 360 la preturi mai mici - oficial

Well, daca pana acum aveam parte doar de zvonuri sau scan-uri de la diversi retaileri, de data aceasta este oficial si vine chiar din partea lui "Major Nelson": preturile la Xbox 360 scad. Aceste noi preturi intra in "vigoare" incepand de vineri, 5 Septembrie 2008. Sunt curios de raspunsul celor de la Sony, mai ales ca de curand intr-o declaratie oficiala au spus ca nu se vor mai putea face reduceri la PlayStation 3 anul acesta. We shall see...

Xbox 360 Arcade (fara Hard Drive): $199 (de la $279)
    Xbox 360 Pro (60GB HDD): $299 (de la $350)
    Xbox 360 Elite (120GB HDD): $399 (de la $449)

Sunt curios cat de repede vom vedea reactia si pe piata noastra. De fapt, daca ne uitam aici, deja avem reactii (thx rimom): http://www.consolegames.ro/forum/f41...-new-sigilate/
    Attached Images Attached Images xbox_360_girl.jpg

2. #2 SP
    Member Snake's Avatar
    Damn you MonkY ! Ne ispitesti mereu cu poze d-astea, ca sa ne fure gandul de la articol. Nu uitati guys care este ideea. Repetati dupa mine "Xbox 360 este mai ieftin. Xbox 360 este mai ieftin. Xbox 360 este mai ieftin"

3. #3 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    la naiba daca mai asteptam luam Xbox 360 mai ieftin decat PS2

4. #4 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Xbox-ul este acum cat este si Wii-ul sau prin zona.

5. #5 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Cel mai ieftin Xbox 360 de care stiu eu a fost versiunea arcade care a fost la magazin la un pret minim de 750 RON (parca) de asemeni cel mai ieftin Wii de care stiu eu a fost 850 RON - tot la magazin.

Deci tehnic Xbox 360 este acum mai ieftin decat Wii ul, insa Xbox 360 are mai multe modele - ar trebui sa comparam versiunea "normala" adica cea Premium (pe care eu o consider versiune de referinta) cu Wii - iar in acest caz Xbox360 e mai scumpa decat WII (aceasta versiune eu nu am vazut'o sub 1100 RON)

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Sunt curios cati bani pierd Microsoft pentru strategia asta de a ajunge primu si sa ramana acolo. Ce bine o duce Nintendo, 250$/E Wiiul si se vinde ca painea calda.

7. #7 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    In max. 1-2 luni se vor face si la noi corectarile...

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    La ce pret e, chiar ca nu merita deloc PC-ul pentru gaming.

9. #9 SP
    Member obidan's Avatar
    Pai si imi mai iau 2 360-uri?

Cand o sa aiba PS3-ul mai mult de 10 jocuri pe care as vrea sa le cumpar, poate....
    Asta daca se si ieftineste PS3-ul

10. #10 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    firar sa fie ... iar se umbla la zoooooooooooooooooooooooom

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehehe Q, ia mana

P.S. A fost totodata anuntata si reducere la HDD-ul de 120GB. Mai exact, acum este cu 30 USD mai ieftin

12. #12 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    firar sa fie ... iar se umbla la zoooooooooooooooooooooooom
    Mainile la vedere!

13. #13 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Sorry de offtopic

...pe tipa din poză o cheamă Raychul, este din San Francisco și are 23 de ani. Dacă vreți GT...trebuie să plătiți!

14. #14 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    La fata nu imi place. O prefer oricand pe Rio Mccarthy oricand

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks