Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Zvon - FFXIII demo pe bani

1. #1 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

Zvon - FFXIII demo pe bani

Intr-un interviu acordat recent revistei Dengeki PlayStation se pare ca Tetsuya Nomura a lasat sa se inteleaga ca un demo pentru FFXIII va fi disponibil si pe PSN, dar numai la o data ulterioara lansarii versiunii Blu-Ray a Final Fantasy VII Advent Children si, cel mai important, numai pe bani. Acest lucru, daca se dovedeste a fi adevarat, se poate transforma intr-un precedent periculos deoarece multe alte companii ar fi interesate sa mai stoarca citiva banuti de pe seama titlurilor pe care le au in productie. Speram sa aflam totusi mai multe detalii cu ocazia Tokyo Game Show 2008 care va loc intre 9 si 12 octombrie.
    Attached Images Attached Images xiii02_psd_jpgcopy.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La urma urmei... Qore e pe bani si ne prezinta niste trailere, eventual beta join. Precedentul deja a fost creeat.
    Eu insa sper sa se razgandeasca... Square/Enix au scos indeajuns de multi bani de la fani incat sa-i dezamageasca cu demo for cash... I can only hope...

3. #3 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Din cate stiu, se anuntase un demo destul de maricel la jocul asta si cred ca asta ar fi si motivul. Probabil ca nu ar fi ceva foarte surprinzator avand in vedere ce tactica s-a aplicat la GT5P

4. #4 SP
    Member Snake's Avatar
    Sa astepte ei sa le dau bani pe demo-uri ! Nici macar GT Prologue nu l-am luat din acelasi motiv !

5. #5 SP
    Member canibalu's Avatar
    Tare cred eu ca lucrul asta va deveni o obisnuinta pentru companiile interesate de "cativa" banuti in plus....this is bad

6. #6 SP
    canibalu, sorry, am facut scoala sub commies si m-am invatat cu i

7. #7 SP
    Member canibalu's Avatar
    Nici n-am observat, nu facusem nicio aluzie

8. #8 SP
    aaa, am crezut ca din cauza asta ai pus ghilimelele.

9. #9 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Mi se pare aiurea sa fie un demo pe banii dar pana la urma pt un fan FF nu cred ca e o problema Sa iasa mai repede sa vedem ce poate

10. #10 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Tocmai pe ideea asta merg si ei. Fanul e fan. O sa dea sigur bani sa il poata juca. (demo-ul)

11. #11 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Nu cred ca va fi pe bani decat daca va avea peste cateva ore de gameplay... Si parca se stie ca va fi un demo consistent. We shall see!

12. #12 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mi se pare o prostie sa oferi Demo consistent la un joc cu storyline. Adica sa dau bani sa joc demo-ul si dupa aia sa dau bani pe joc si sa joc DIN NOU aceeasi portiune (consistenta!) de joc.
    Timp pierdut aiurea.

13. #13 SP
    depinde si cum joci ca poate vor fi anumite limitari care in jocul full vor disparea. gasesc ei o solutie, asta sunt sigur. tare ar fi ca "demoul" sa fie un fel de pre-quel ptr jocul full cu X ore de gameplay si sa iti dea posibilitatea sa importi save-ul in jocul full. in felul asta s-ar rezolva si problema cu jucatul de doua ori.

14. #14 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Da. Asta intr-adevar ar fi genial. Cum a fost de exemplu demo-ul la Patapon care daca il jucai si respectiv terminai obtineai un item de mare ajutor in joc.
    Daca ar avea si elemente de story care sa functioneze ca un prequel atunci cu siguranta va fi must-buy.

15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sau ceva cum a fost la Fable 2. Un joc premergator, prin care sa te obisnuiesti cu personajele, sa faci niste bani, items... poate si o bucatica din story. Adica ceva diferit de jocul final... Ar fi nice.

16. #16 SP
    Cum a fost la Star Wars unde misiunea din demo nu exista in varianta full a jocului

17. #17 SP
    Da, e o prostie sa joci de 2 ori aceiasi parte, insa daca merita jocul, o faci fara probleme. Oricum, foarte inventivi au devenit astia in ultima vreme... Ne vand prologuri, demo-uri, DC-uri, etc. Nu mai stiu cum sa ne mai stoarca de bani...

18. #18 SP
    Daca ai fi in locul nu ai face la fel? Vorbim de altii cand noi am face acelasi lucru daca am fi in locul lor. Cand esti in conducerea unui studio si stii ca ai de platit salarii etc, incerci sa scoti cat mai mult profit.

19. #19 SP
    Of... daca nici astia cu FF nu mai scot bani, nush cine o mai face! Si-a gasit si Bobby pe cine sa compatimeasca! Saracii...

20. #20 SP
    Se numeste economie de piata. Sa creasca profitul e cel mai important.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast