Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Xbox 360 la preturi mai mici - oficial

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Xbox 360 la preturi mai mici - oficial

Well, daca pana acum aveam parte doar de zvonuri sau scan-uri de la diversi retaileri, de data aceasta este oficial si vine chiar din partea lui "Major Nelson": preturile la Xbox 360 scad. Aceste noi preturi intra in "vigoare" incepand de vineri, 5 Septembrie 2008. Sunt curios de raspunsul celor de la Sony, mai ales ca de curand intr-o declaratie oficiala au spus ca nu se vor mai putea face reduceri la PlayStation 3 anul acesta. We shall see...

Xbox 360 Arcade (fara Hard Drive): $199 (de la $279)
    Xbox 360 Pro (60GB HDD): $299 (de la $350)
    Xbox 360 Elite (120GB HDD): $399 (de la $449)

Sunt curios cat de repede vom vedea reactia si pe piata noastra. De fapt, daca ne uitam aici, deja avem reactii (thx rimom): http://www.consolegames.ro/forum/f41...-new-sigilate/
    Attached Images Attached Images xbox_360_girl.jpg

2. #2 SP
    Member Snake's Avatar
    Damn you MonkY ! Ne ispitesti mereu cu poze d-astea, ca sa ne fure gandul de la articol. Nu uitati guys care este ideea. Repetati dupa mine "Xbox 360 este mai ieftin. Xbox 360 este mai ieftin. Xbox 360 este mai ieftin"

3. #3 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    la naiba daca mai asteptam luam Xbox 360 mai ieftin decat PS2

4. #4 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Xbox-ul este acum cat este si Wii-ul sau prin zona.

5. #5 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Cel mai ieftin Xbox 360 de care stiu eu a fost versiunea arcade care a fost la magazin la un pret minim de 750 RON (parca) de asemeni cel mai ieftin Wii de care stiu eu a fost 850 RON - tot la magazin.

Deci tehnic Xbox 360 este acum mai ieftin decat Wii ul, insa Xbox 360 are mai multe modele - ar trebui sa comparam versiunea "normala" adica cea Premium (pe care eu o consider versiune de referinta) cu Wii - iar in acest caz Xbox360 e mai scumpa decat WII (aceasta versiune eu nu am vazut'o sub 1100 RON)

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Sunt curios cati bani pierd Microsoft pentru strategia asta de a ajunge primu si sa ramana acolo. Ce bine o duce Nintendo, 250$/E Wiiul si se vinde ca painea calda.

7. #7 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    In max. 1-2 luni se vor face si la noi corectarile...

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    La ce pret e, chiar ca nu merita deloc PC-ul pentru gaming.

9. #9 SP
    Member obidan's Avatar
    Pai si imi mai iau 2 360-uri?

Cand o sa aiba PS3-ul mai mult de 10 jocuri pe care as vrea sa le cumpar, poate....
    Asta daca se si ieftineste PS3-ul

10. #10 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    firar sa fie ... iar se umbla la zoooooooooooooooooooooooom

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehehe Q, ia mana

P.S. A fost totodata anuntata si reducere la HDD-ul de 120GB. Mai exact, acum este cu 30 USD mai ieftin

12. #12 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    firar sa fie ... iar se umbla la zoooooooooooooooooooooooom
    Mainile la vedere!

13. #13 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Sorry de offtopic

...pe tipa din poză o cheamă Raychul, este din San Francisco și are 23 de ani. Dacă vreți GT...trebuie să plătiți!

14. #14 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    La fata nu imi place. O prefer oricand pe Rio Mccarthy oricand

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks