Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Experienta japoneza: Tales of Vesperia

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Experienta japoneza: Tales of Vesperia

Stiu ca va intrebati de ce japonezii se aseaza imediat la coada cum se lanseaza un titlu mare de PlayStation. Ei bine, e timpul sa nu ne mai intrebam, iar pe principiul "exceptia confirma regula", vedem cum se sta la coada chiar si pentru un titlu de Xbox 360 (in Japonia, of course). Culmea este ca nu e cine stie ce mega titlu (precum Final Fantasy XIII) ci este vorba de "Tales of Vesperia". Oricum, impresionant cat de pasionati sunt de gaming si de jocurile care le plac. Cred ca la noi singura coada mica pe care am vazut-o de acest gen a fost la venirea licentelor de World of Warcraft. Pe cand o astfel de experienta la un joc de console in Romania ?
    Attached Images Attached Images vesperia_madness.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    pai jocul respectiv ar trebui sa fie promovat de catre firmele de la noi si asta inseamna ca intai si intai sa fie consola respectiva lansata oficial.

stiu ca la MG la Unirii se facea coada pentru PS3 cand a fost lansat in RO.

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    stiu ca la MG la Unirii se facea coada pentru PS3 cand a fost lansat in RO.
    Se inghesuiau sa-l vada sau sa-l cumpere ? Ca e o diferenta. Fara suparare, dar am facut si eu parte din cei care au "lansat" PS3-ul... si ce am vazut eu a fost mai mult presa (care oricum era mai mult interesata sa faca poze celor din echipa Steaua decat consolei propriu zise). Dar, incet incet, cu ajutorul unei comunitati maricele, cred ca ajungem si noi. Ia imaginati-va sa vorbim intre noi, si sa mergem toti la lansarea Final Fantasy XIII la Media Galaxy sa ne asezam in fata. Nu numai ca or sa ne ia drept nebuni, dar cred ca ne si ridica politia de pe trotuar

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...totul ține de mentalitate. Mulți c�nd aud că ai ca pasiune Jocurile Video...se uită la tine ca un raton...și se apucă de r�s, ba mai mult te iau și la mișto.

That's not cool...

5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    ce sa-i faci mai Ronnie daca dansatul pe boxa e mai trendy?

6. #6 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Cu burta pe afara

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RonanN1: asta e o mentalitate pe care noi vrem sa o schimbam. Just wait and you'll see. Din pacate va dura... pentru ca suntem mici, si putini. Mai ales consolistii. Stai asa pana o sa ne vezi la TV cu pancarte si cu consolele in brate strigand "Vrem Live !"

8. #8 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Intr-o Romanie tiganizata, plina de manele si de papuci ce pretenti sa ai...

9. #9 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Cand vom sta si noi la coada la lansarea jocului X, adus de firma Y la pret identic ca in afara, ca sa il cumparam?

10. #10 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Toate ca toate, cine are de gand sa cumpere Tales of Vesperia?A luat note maricele pe metacritic.

11. #11 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Eu l-as lua, ca pare fainutz!

12. #12 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Pai ai Xbox 360?

13. #13 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Pai imi iau luna asta!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.