Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 15 of 15

Thread: Wolfenstein in cadere in timp ce Batman urca in vanzari

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Wolfenstein in cadere in timp ce Batman urca in vanzari

Wolfenstein a fost lansat pe 25 August 2009. Desi poate fi considerat un titlu important al verii, jocul nu a reusit sa patrunda in Top 10 vanzari in saptamana ce s-a incheiat pe 29 August. In cele 4 zile de la lansare, Wolfenstein s-a vandut in doar 106.000 unitati. Conform NPD 59.000 sunt de Xbox 360, 30.000 pe Playstation 3 si doar 17.000 pe PC. Vanzarile slabe se datoreaza cel mai probabil notelor destul de mici primite de joc (media Metacritic 72 pentru PS3, 73 pentru X360 si 75 pentru PC), dar si unui titlu mult mai bine apreciat de critici: Batman Arkham Asylum care s-a vandut in 2 milioane de unitati.
    Attached Images Attached Images batman_vs_wolfenstein.jpg

2. #2 SP
    Member klausn's Avatar
    Oricum,batman e de 10000x ori mai bun decat Wolfenstein,mai ales ca a fost o totala dezamagire...

3. #3 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Este normal.
    APROAPE tot timpul vor fi "rivalitati" de lansare. Si din aceste 2-3-4 jocuri care se lanseaza in aceeasi perioada numai unul va fi liderul vanzarilor. Era logic ca din aceasta rivalitate Wolfenstein-Batman Batman sa castige.
    Vin rivalitati puternice "PES 10 - FIFA 10 - SvR 10" ; "Forza M 3 - NFS Shift" ; "Modern W 2 - Left 4 Dead 2- Assasin's Creed 2"

4. #4 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Este normal.
    APROAPE tot timpul vor fi "rivalitati" de lansare. Si din aceste 2-3-4 jocuri care se lanseaza in aceeasi perioada numai unul va fi liderul vanzarilor. Era logic ca din aceasta rivalitate Wolfenstein-Batman Batman sa castige.
    Vin rivalitati puternice "PES 10 - FIFA 10 - SvR 10" ; "Forza M 3 - NFS Shift" ; "Modern W 2 - Left 4 Dead 2- Assasin's Creed 2"

Ce treaba are fifa cu svr sau MW 2 cu AC2??

5. #5 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post

Sau cu Left 4 Dead 2???

6. #6 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...pe am�ndouă le aștept de mult!

Batman-ul trebuia să-l joc acum dar s-a am�nat pe săptăm�na viitoare

7. #7 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Poate cresteau vanzarile daca GShop ii aduceau jocul lui Ronan

Vanzarile lui Woflenstein demonstreaza un singur lucru: cum iti asterni, asa dormi. Nu poti sa faci marketing doar cu numele fara sa mai faci si alte investitii. Informatiile despre joc inainte de lansare nu se gaseau pe nicaieri. Cu totii stiam ca o sa apara, dar nu stiam ce primim mai exact.

8. #8 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Klaus View Post
    Oricum,batman e de 10000x ori mai bun decat Wolfenstein,mai ales ca a fost o totala dezamagire...
    mama dar ce repede ti-ai cumparat ambele jocuri .

Ontopic batman nu am jucat dar pot sa spun ca sunt si eu printre cei 30.000 de fraieri care au cumparat wlofeisenten pe PS3 , e slab rau nici nu se compara cu RTW. despre batman nu ma pronunt nu am jucat

9. #9 SP
    Member Payutzu's Avatar
    eu am batman si va dau dreptate (wolfenstine) asa am vazut gameplayul pe youtube si num-i place

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by nops66 View Post

Se lanseaza in aceeasi perioada. La fel si L4D2

11. #11 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Se lanseaza in aceeasi perioada. La fel si L4D2
    Ori fi in aceaisi perioada dar nu sunt "rivalitati". In cazul in care nu stii un cuvant si vrei sa il folosesti iti recomand cu placere o carte care pentru multi este un mister, "DEX". Rivalitati sunt FIFA si PES, Fortza si NFS, MrIacob si Ju1ce9...
    On topic: ma bucur ca am ales sa merg pe Batman atunci si nu pe Wolfenstein.

12. #12 SP
    Offff... scuze insa nu am gasit alt cuvant....

13. #13 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Fortza si NFS
    Aici n-ai nimerit-o nici tu... Sunt doar 2 rivale mari in segmentul de simulatoare: GT5 si Forza 3. The rest is silence, cum zice prietenu' nost englez.

14. #14 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Aici n-ai nimerit-o nici tu... Sunt doar 2 rivale mari in segmentul de simulatoare: GT5 si Forza 3. The rest is silence, cum zice prietenu' nost englez.
    exact . NFS nu mai ii ce a fost odata .ii mult mai corect sa zici ca GT e rivalul lui Forza .
    On: eram sigur ca batman o sa se vanda f bine (nici chiar asa ) si m-am mirat ca Wolfenstein nu a depasit cel putin sfert de milion (ca seria ii f recunoscuta ) . maybe the next wolfenstein will be better (daca o sa mai fie vreunu)

15. #15 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Am jucat eu Batman si l-am terminat.O minunatie de joc,nu o sa va dezamageasca (cei care il asteapta inca).
    Wolfenstein,praf de tot,parerea mea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.