Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Uncharted 2: DLC gratuit pe 27 noiembrie

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Uncharted 2: DLC gratuit pe 27 noiembrie

Uncharted 2, un candidat serios la titlul de GOTY anul acesta, va primi pe 27 noiembrie primul DLC si partea buna este ca va fi gratis. Acest DLC va contine "content" pentru partea online a jocului. Fanii jocului vor primi o harta noua "The Fort", crearea acesteia fiind inspirata din capitolul "Fortress" din primul joc al seriei, Drake's Fortune. Conform comunicatului de presa oferit de Naughty Dog: "The Fort is a long rectangular map with wide open spaces and excellent flank routes." Naughty Dog a anuntat ca weekendul ce urmeaza va fi unul "Double Cash", iar jucatorii vor avea la dipozitie noi skinuri pentru meciurile din multiplayer: Doughnut Drake pentru Heroes si Doughnut Lazarevic pentru Villains (imagini mai jos).
    Attached Images Attached Images 50025_orig.jpg 2009-11-25_14-46-43.jpg 2009-11-25_14-46-52.jpg 2009-11-25_14-46-39.jpg 2009-11-25_14-46-49.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Asta este razboi intre exclusivitati? Saptamana asta primim DLC si pentru Killzone 2 si ete ce surpriza, in week-end, dublu xp.

3. #3 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Cum poate sa arate drake umflat!

4. #4 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    In ultima poza parca e un copil american umplut cu hamburgeri. lol

5. #5 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar

barrel roll killstreak

Quote Originally Posted by Mika View Post
    In ultima poza parca e un copil american umplut cu hamburgeri. lol
    Realitatea e ca de la hamburgeri, 80% dintre actualii americani se confrunta cu probleme serioase de obezitate. Ma intreb daca in joc Drake se misca greoi sau surplusul de kg. care le poarta dupa el sunt doar de forma.

6. #6 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Sunt doar de forma, dar are vocea mai groasa.

7. #7 SP

...on their knees, begging for pity.

Mda...ma gandeam eu, totusi.....un joc de calibrul asta n-ar trebui sa se umileasca si sa-si cumpere titlul de GOTY oferind produse mocca, sperand ca pe ultima suta de metri sa atraga atentie. Daca vroiau atentie suplimentara, scoteau split screen offline, nu firmituri de 2 lei.

8. #8 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Bataie intre grasi. lol

9. #9 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Yes In sfarsit Drake va arata ca mine

10. #10 SP
    Junior Member sercanu's Avatar
    zice Dj Mo k primim dlc de la Killzone2????????da eu stiu de cele 3 pack-uri.e ceva nou????moca de ce zici u acolo?????????salutari all!

11. #11 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Asa e cel mai frumos!Cu DLC-uri gratis,doar ai cumparat jocul odata mai ales ca uni mai cumpara si editile limitate.
    La cat au castigat cei de la Naughty Dog din jocul asta numai de vanzare unui DLC nu ii mai intereseaza

12. #12 SP

Hai "bip"tir cu DLCu lor ! (angry)

Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Asa e cel mai frumos!Cu DLC-uri gratis,doar ai cumparat jocul odata mai ales ca uni mai cumpara si editile limitate.
    La cat au castigat cei de la Naughty Dog din jocul asta numai de vanzare unui DLC nu ii mai intereseaza
    Pai asta-i ! Vezi? Ti-ai dat raspunsul singur. La cata vanzare a facut, vine si ne "scuipa" un DLC de parca n-ar avea echipa sa lucreze la 2-3 in paralel si sa ni le dea gratis....celor care au cumparat jocul, fanilor, suporterilor, noi, cei care le asiguram mancarea sa aibe ce pune pe masa a doua zi. Numai asa, cu un DLC in bataie de joc, nu se face primavara. Daca as fi lucrat acolo, pentru atatea milioane de jucatori care au cumparat jocul, 4-5 DLC-uri gratis le-as fi facut numai eu si le-as fi dat ca popa. Totul e sa vrei. Nu-i mare lucru sa creezi o harta daca ai programul.
    ...iar ei il au !

13. #13 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by sercanu View Post
    zice Dj Mo k primim dlc de la Killzone2????????da eu stiu de cele 3 pack-uri.e ceva nou????moca de ce zici u acolo?????????salutari all!
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...2-dlc-gratuit/

14. #14 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Perversi rau cainii astia. Vor sa ne-o traga in mod "doggy style". Cand e "moca" nu e bine, cand e pe bani, tot nu e bine.

15. #15 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Perversi rau cainii astia. Vor sa ne-o traga in mod "doggy style". Cand e "moca" nu e bine, cand e pe bani, tot nu e bine.
    Well, they don't call them Naughty Dog for nothing.

16. #16 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by -=Gamer X=- View Post
    Pai asta-i ! Vezi? Ti-ai dat raspunsul singur. La cata vanzare a facut, vine si ne "scuipa" un DLC de parca n-ar avea echipa sa lucreze la 2-3 in paralel si sa ni le dea gratis....celor care au cumparat jocul, fanilor, suporterilor, noi, cei care le asiguram mancarea sa aibe ce pune pe masa a doua zi. Numai asa, cu un DLC in bataie de joc, nu se face primavara. Daca as fi lucrat acolo, pentru atatea milioane de jucatori care au cumparat jocul, 4-5 DLC-uri gratis le-as fi facut numai eu si le-as fi dat ca popa. Totul e sa vrei. Nu-i mare lucru sa creezi o harta daca ai programul.
    ...iar ei il au !
    Mda, nici cand e gratis nu le convine oamenilor. Un DLC (un costum, o harta etc) nu le faci de unul singur. Decat daca sunt deja pe disc si cand cumperi DLC-ul iei doar cheia care sa le unlock-uiasca (vezi Resident Evil 5). La cat de bun e Uncharted 2, n-as zice p�s nici daca ar scoate 10 DLC-uri pt el, pe bani toate. Daca a facut vanzare a fost pt ca e bun, nu sunt datori cu nimic.
    Parerea mea.

17. #17 SP
    Member Payutzu's Avatar
    astazi 28 mai e valabil DLC sau nu
    cred ca nu

18. #18 SP
    Member FusioN's Avatar
    pai unde e DLC-ul.Am cautat si ieri si azi pe PS Store si nu e nimic de Uncharted 2...

19. #19 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    E inclusa in patch, 1.02 parca, nu trebuie downloadat nimic de pe Store. Am jucat cateva meciuri pe ea si mi se pare destul de usor de flancat, nu ma prea incanta, tot Temple mi-a ramas preferata.

20. #20 SP
    Banned patriot's Avatar
    nu e bun de nimic lam jucat si e chhh

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast