Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: This Is It, The Michael Jackson PS3 Bundle

1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

This Is It, The Michael Jackson PS3 Bundle

Chiar eram curios cum va mai incerca lumea sa scoata bani de pe urma lui Michael Jackson. Am inteles, multe dvd-uri si cd-uri vandute, apoi un film cu imagini de la repetii care a fost vizionat excesiv in cinematografe de a adus in 2 saptamani incasari de 250 milioane de dolari. Dar sa se vada deja bundle-urile de console cu ocazia asta, nu ma asteptam. Desi inteleg legatura: varianta blu-ray a filmului cu un PS3. Dar totusi? Sincer? Bundle-ul va fi lansat pe 27 Ianuarie, o data cu lansarea variantelor DVD si Blu-ray a filmului si va contine "120GB Hard Disk Drive "Charcoal Black" PS3, a Blu-ray copy of This Is It, a wireless DUALSHOCK 3, a power cord, one AV cable and one USB cable.". Si cum era sa uit? Varianta Blu-Ray a filmului contine si 2 videoclipuri si cel mai important: un wallpaper PS3. Toata nebunia costa 360 dolari.
    Attached Images Attached Images michael_jackson_ps3_bundle.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cum ziceam, MJ face mai multi bani mort decat viu... This world is really f**d up !

3. #3 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Penibil ! Cum naiba sa faci asa ceva ?
    Maine, poimaine o sa imi cumpar chiloti cu Michael Jackson cu un semn THIS IS IT ... pentru doamnele care uita locatia

4. #4 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Ok... un Singstar cu el ar fi mers... dar un bundle... NU!

5. #5 SP
    A, dar nu e nicio problema. Sigur in 2010 va aparea un joc gen Rock Band: MJ sau mai stiu eu ce. Nu e problema, banul sa vina.

6. #6 SP
    Member Harilip's Avatar
    ewww.
    hai ca acum pot sa jur ca devine obsesie.
    nu mai stiu astia ce sa faca.

sunt chiar curios sa vad cum se va vinde

7. #7 SP
    Well, update: bundle-ul e doar pe Japonia. SCEE a afirmat ca in UK si Europa nu va aparea.

8. #8 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Well, update: bundle-ul e doar pe Japonia. SCEE a afirmat ca in UK si Europa nu va aparea.
    nu cred ca se omoara japonezii dupa MJ . In orice caz nu o sa se vanda ca si FF XIII bundle-u

9. #9 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    nu cred ca se omoara japonezii dupa MJ . In orice caz nu o sa se vanda ca si FF XIII bundle-u
    Cu siguranta Sony lanseaza un bundle nestiind ca japonezii nu gusta MJ... daca le-ar fi zis cineva.... Ah, stiu, daca le trimitem o scrisoare sunt sigur ca nu or sa mai lanseze acest bundle si or sa bage un bundle cu Maroon 5. I love Maroon 5

Serios, acum... Banii dicteaza lansarile. Nu s-au bagat de nebuni, nimic nu se introduce pe piata fara sa se calculeze profitul si riscul, mai ales riscul. Sunt sigur ca in Europa nu se lanseaza pentru ca.. exact, nu ar prinde. La japonezi inca se vinde Mc Hammer asa ca...

10. #10 SP
    Deci de abia astept un bundle cu MC Hammer.

11. #11 SP
    There you go Photoshopul face minuni

Contine:
    *un ciocan
    *pantaloni naspa
    *o singura piesa remixata la infinit
    *un dans cretin
    Attached Images Attached Images hammer.png

12. #12 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    There you go Photoshopul face minuni

Contine:
    *un ciocan
    *pantaloni naspa
    *o singura piese remixata la infinit
    *un dans cretin
    Nene, eu as tacea din gura daca eram in locul tau, aici referindu-ma la postura de pustan caruia i se permite doar de cateva zile sa inchirieze un film pentru adulti.
    MC Hammer a fost o mare revelatie la vremea lui (alaturi de multi altii ca Vanilla Ice, Kriss Kross, Pandera, etc), iar dansurile lui erau imitate la orice bal/petrecere/revelion sau chiar in scara blocului....dar nah, v-ati trezit voi, generatia Lady Gaga, sa faceti misto de adevaratii artisti al genului rap din anii '90.

Stergeti-va la nas si ganditi-va ca pe vremea aia erati doar un spermatozoid in calduri, inainte sa mai comentati ceva de genul asta.

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Nene, eu as tacea din gura daca eram in locul tau, aici referindu-ma la postura de pustan caruia i se permite doar de cateva zile sa inchirieze un film pentru adulti.
    MC Hammer a fost o mare revelatie la vremea lui (alaturi de multi altii ca Vanilla Ice, Kriss Kross, Pandera, etc), iar dansurile lui erau imitate la orice bal/petrecere/revelion sau chiar in scara blocului....dar nah, v-ati trezit voi, generatia Lady Gaga, sa faceti misto de adevaratii artisti ai anilor '90.

Stergeti-va la nas si ganditi-va ca pe vremea aia erati doar un spermatozoid in calduri, inainte sa mai comentati ceva de genul asta.
    Cu tot respectul, nu prea dai dovada de maturitatea pe care o ceri de la altii. O gluma nu inseamna bataie de joc, dar desigur, este la fel de subiectiv acest lucru ca si calitatea unui review.

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In mod normal Taw si-ar fi luat ban pentru Recidiva la Atac la persoana. Insa trickz, din pacate tu l-ai provocat. Poate Taw are icoana cu MC Hammer in casa si iubeste ceea ce tu numesti "dans cretin". Cine stie, poate are chiar si pantaloni largi

Una peste alta, amandoi meritati o tragere de urechi... insa stiindu-va baieti buni, primiti doar un warning verbal. Mai ales ca amandoi gresiti in aceeasi masura. Taw ii vede pe toti din generatia asta ca fiind "Lady Gaga fans", iar trickz ii vede pe cei din generatia mai veche ca pe niste indivizi in "pantaloni naspa" si cu "dansuri cretine". Cred ca amandoi ar trebui sa respectati ceea ce-i place celuilalt. It would be easier...

15. #15 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cat mai are de trait?

L.E. Eu as imparti generatiile altfel: Generatia MJ viu si generatia MJ mort

16. #16 SP
    Nu am aratat cu degetul catre nimeni. Nu am exprimat o parere legata de acest subiect. Doar am facut o gluma, pentru care nu ma plang daca e sa sufar consecinte administrative, datorita faptului ca este, intr-o oarecare masura, offtopic. Nu am atacat parerea nimanui, doar am specificat un lucru pe care il consuma in continuare publicul japonez si mi-am permis o gluma pe acest subiect. Am facut acest post pentru a imi sublinia punctul de vedere, nu pentru a cere ceva. Din partea mea, subiectul a fost inchis aici.

17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu-i nimic. trickz si Taw, am solutia ideala pentru voi ! Mergeti frumusel aici pt. a afla detaliile (eventual sa va spalati pacatele), si cand reusim sa finalizam, va astept pe amandoi la un SingStar. trickz va face un karaoke pe Lady Gaga iar Taw un Can't touch this. Ce ziceti, deal ?

18. #18 SP
    Senior Member Khan's Avatar

19. #19 SP
    E greu de cantat You can't touch this Am incercat eu si am dat rateu greu. Trickz stie ca ma pricep doar la Karma Chameleon.

20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, poate facem un DJ Hero atunci:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast