Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: DS2 e pe drum?

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

DS2 e pe drum?

Conform unor zvonuri aparute pe Internet, Nintendo se pregateste de lansarea Nintendo DS2, o noua platforma portabila. Producatorii au primit deja dev-kits, printre norocosi numarandu-se si producatorii jocurilor Pokemon. Avand in vedere zvonurile aparute de-a lungul anilor, DS2 va beneficia de senzori de miscare, dar si de mai multa putere de procesare.
    Attached Images Attached Images new-nintendo-ds-2.jpg

2. #2 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Cred ca va fi urmatoarea mea consola,mi se pare mult mai "funny" decat PSP-ul

3. #3 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Probabil va fi vreun " DSj " , pentru ca modelul actual se bucura de destul succes .

4. #4 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Daca zvonul se adevereste cred ca ar trebuii sa ne pregatim sa citim si ceva stiri despre un nou PSP. Ca ma gandesc ca cei de la Sony nu vor sta cu mana in buzunar.
    In fine, cred ca era cazul ca sa se miste ceva in domeniu mini-consolelor.

5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Daca zvonul se adevereste cred ca ar trebuii sa ne pregatim sa citim si ceva stiri despre un nou PSP. Ca ma gandesc ca cei de la Sony nu vor sta cu mana in buzunar.
    In fine, cred ca era cazul ca sa se miste ceva in domeniu mini-consolelor.
    sony le-a luat-o inainte celor de la nintendo , lansand PSP GO-ul (chiar daca nu a avut prea mult succes ) . Cred ca nu o sa mai primim nici o consola portabila noua de la Sony . Oricum nu stim nici daca acest DS2 o sa apara la sfarsitul anului asta de exemplu sau la inceputul lui 2012. Sincer sper sa primim cat mai multe informatii despre aceasta la E3 sau chiar mai repede

6. #6 SP
    Am uitat sa precizez ca e posibil sa fie lansat in 2010.
    Sony va veni in curand cu un nou PSP, modelul actual are deja o varsta si a inceput sa fie depasit de iPhone. Ca sa nu mai vorbim de vanzari unde Sony sunt depasiti si de Nintendo si de Apple ( cred).

7. #7 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    @Cryyo -1 sony stau cu mana la cersit in zona de console portabile=psp go nu se vinde cum sperau ei ca s-ar vinde
    -2 Nintendo a lansat deja DSi-ul= a miscat ceva!

Eu cred ca DSi-ul e perfect , ii mai lipseste un flash player sau o aplicatie ce sa ruleze clipuri de youtube.
    Dar intotdeauna e loc de mai bine!

8. #8 SP
    Member televizor's Avatar
    Pentru a nu-stiu-cata oara, erik, pune si tu sursa stirii.
    Eu n-am auzit nimic de dev kit-uri trimise, DS-ul se vinde in prostie in Japonia si nu o sa il puna Nintendo pe pauza prea curand, la fel si PSP-ul (PSPgo se vinde mai prost decat PS2-ul), se bate pentru suprematia topurilor de vanzari cu DS-ul in fiecare luna (sauce). Ganditi-va ca de la zvonuri la anunt la stabilire data de lansare si lansarea efective ... ma rog, nu cred ca va fi lansat anul asta.
    Vad ca generatia asta se poarta multiple SDK-uri.

9. #9 SP
    Banned cryyo's Avatar
    sony le-a luat-o inainte celor de la nintendo , lansand PSP GO-ul
    Daca si PSP Go e o consola noua... atunci bine...

10. #10 SP
    Member televizor's Avatar
    pardon, am vrut sa zic SKU-uri mai sus, nu SDK-uri

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    Pentru a nu-stiu-cata oara, erik, pune si tu sursa stirii.
    Eu n-am auzit nimic de dev kit-uri trimise, DS-ul se vinde in prostie in Japonia si nu o sa il puna Nintendo pe pauza prea curand, la fel si PSP-ul (PSPgo se vinde mai prost decat PS2-ul), se bate pentru suprematia topurilor de vanzari cu DS-ul in fiecare luna (sauce). Ganditi-va ca de la zvonuri la anunt la stabilire data de lansare si lansarea efective ... ma rog, nu cred ca va fi lansat anul asta.
    Vad ca generatia asta se poarta multiple SDK-uri.
    News: DS2 in the hands of Pokemon Company - ComputerAndVideoGames.com

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.