Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 7 of 7

Thread: EA va lansa EA Sports Active 2.0

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

EA va lansa EA Sports Active 2.0

Al doilea titlu al seriei EA Sports Active va fi lansat de sarbatori pentru PS3, Wii si iPhone. Noul joc va include un sistem de control revolutionar care va include senzori pentru maini si picioare, dar si un monitor cardiac. EA Sports Active poate fi considerat un adevarat succes, fiind considerat cel mai bun joc de gen pentru Nintendo Wii. In mod bizar, nu a fost anuntata si o versiune pentru Xbox 360.
    Attached Images Attached Images 44738_orig.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Cred ca e oarecum logic, pentru ca xbox360-ul e singurul care nu are montion controller, deocamdata. Poate dupa ce apare Natal-ul vor aparea si jocuri de genul celui de mai sus pe xbox360.

3. #3 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Natal ar trebui sa fie lansat pana la sfarsitul anului, deci argumentul asta pica.

4. #4 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Dimpotriva, mi se pare bizar sa nu apara si pe 360/Natal. Ce rost are sa stai plin de senzori, cand Natal are full body recognition? Probabil ca le-a fost mai facil sa faca versiunea pentru hARC, acum, urmand o versiune si pe 360. Oricum, Wii-ul va avea putin de suferit la aparitia acestor accesorii.

5. #5 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Natal ar trebui sa fie lansat pana la sfarsitul anului, deci argumentul asta pica.
    Am precizat deocamdata. Sincer cred ca in viitorul apropiat va fi anuntat si pe xbox360 si cred ca se merita avind in vedere cu ce se lauda Natal-ul.

6. #6 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Am precizat deocamdata. Sincer cred ca in viitorul apropiat va fi anuntat si pe xbox360 si cred ca se merita avind in vedere cu ce se lauda Natal-ul.
    Nu zi hop pana nu sari gardul: Destructoid - EA Sports Active 2.0 coming to PS3, snubs Xbox 360

7. #7 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Va folosi Arc si MotionPlus cam in aceeasi masura deci programarea jocului va fi similara. Pentru 360 vom avea un cu totul alt joc caci se bazeaza pe o tehnologie complet diferita.
    Asta daca nu cumva au renuntat la idee pe motiv ca Microsoft vrea sa-si faca un program propriu de fitness.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.