Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: Zvon: Call of Duty 7 va fi lansat in Noiembrie

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Call of Duty 7 va fi lansat in Noiembrie

Seria CoD va primi un nou joc in luna Noiembrie, conform unui raport al celor de la Tek9. Acesta se va numi Call of Duty: Black Ops si va fi produs de Treyarch. Actiunea va fi plasata intr-un interval de timp destul de larg, WW2 - prezent. Ne vom lupta in Vietnam, Cuba si Africa de Sud. Unul dintre cele mai apreciate moduri din Call of Duty: World at War a fost Nazi Zombies, se pare ca acesta se va intoarce si in Call of Duty: Black Ops. Versiunea de PC va avea, spre deosebire de Modern Warfare 2, servere dedicate. Jocul nu a fost anuntat oficial, doar a fost mentionat de cateva ori.
    Attached Images Attached Images cod-5-flamethrower1-1-.jpg

2. #2 SP
    Member Payutzu's Avatar
    nu pot sa cred asta a fost strirea mea am scriso de dimineata

3. #3 SP
    Daca ai stii sa scrii ti-as fi aprobat stirea.

4. #4 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Sper sa iasa mai bine decat MW2

5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Payutzu View Post
    nu pot sa cred asta a fost strirea mea am scriso de dimineata
    Am citit si eu stirea ta si daca nu stiam despre ce-i vorba nu intelegeam nimic. lol Stii.. in clasa I am invatat ca o propozitie trebuie sa aiba subiect si predicat. Si unii oameni mai folosesc punct, din cand in cand.

PS: Lectura suplimentara: http://www.consolegames.ro/forum/301012-post2.html

6. #6 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Daca o sa-l faca asemanator cu WaW ..... no sa aiba acelasi succes ca si MW2
    Mie unul nu mi-a placut deloc Cod 5
    Parerea mea ....

7. #7 SP
    Member televizor's Avatar
    Mie nu mi-a placut MW2. Parerea mea.
    WaW a avut campania co-op si Nazi zombies a fost epic.

8. #8 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Eu as vrea sa schimbe odata engine-ul, ar fii cel mai important feature pentru un nou COD.

9. #9 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    De ce sa-l schimbe? Arata genial si se misca in 60 de fps-uri. E foarte tare

10. #10 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Fallen View Post
    De ce sa-l schimbe? Arata genial si se misca in 60 de fps-uri. E foarte tare
    Cred ca inca nu ai jucat ceva gen Uncharted 2,GOW3,Gears of War,Heavy Rain,Batman Arkham Asylum,etc.
    De iti permiti sa spui ca motorul grafic din COD:MW2 arata genial

11. #11 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Cred ca inca nu ai jucat ceva gen Uncharted 2,GOW3,Gears of War,Heavy Rain,Batman Arkham Asylum,etc.
    De iti permiti sa spui ca motorul grafic din COD:MW2 arata genial
    Altceva decat exclusivitati nu ai gasit ? aaaa, si ai uitat sa treci si GT 5

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Stai calm ca tu slavesti "regele" MW2 pe mai toate threadurile.Batman Arkham Asylum e exclusivitate?si vezi ca am trecut si Gears of War dar nu cred ca la observat,mdaa...graba astain principal am trecut jocurile momentului inca nu au aparut Alan Wake si Splinter Cell Convinction
    P.S. Ce pacat ca GT5 nu e lansat inca,te-ai uitat gresit in calendar?

13. #13 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Lasa-te frate cu MW2. Jocul e bun, dar e broken la toate capitolele cand vine vorba de online.

14. #14 SP
    Member DeianD's Avatar
    Pai si ce anume nu iti place la online?

15. #15 SP
    Pai si ce anume nu iti place la online?
    Cu tine nu se iese la capat,hai sa incetam discutia,ok?
    Hai sa iti zic cateva neplaceri create de modul online:
    1.Glitch-uri cat se poate inclusiv prestige 10 inca de cand intrii in joc(automat 10 custom classes)
    2.Bug-uri(nu ai patit niciodata sa iei pe cineva prin perete fara FMJ?
    3.Iarasi Glitch-uri,nu ai vazut pe nimeni care zbura ca o pasare pe cerul Favelei maturand tot sau stand inafara hartii?aaa si nu numai asta,mai e si ala care iti aduce infinite care package...
    Si mai sunt,numai ca nu vreau sa ma mai gandesc prea mult la jocul asta...just Bad Company!

16. #16 SP
    Ala nu e bug. FMJ doar imbunatateste damage-ul, dar poti sa tragi prin pereti si fara el. Glitch-urile sunt enervante, dar in ultimul timp nu mai sunt asa frecvente.

17. #17 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    De 3 ori hip-hip-URA pentru Treyarch

Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Cu tine nu se iese la capat,hai sa incetam discutia,ok?
    Hai sa iti zic cateva neplaceri create de modul online:
    1.Glitch-uri cat se poate inclusiv prestige 10 inca de cand intrii in joc(automat 10 custom classes)
    2.Bug-uri(nu ai patit niciodata sa iei pe cineva prin perete fara FMJ?
    3.Iarasi Glitch-uri,nu ai vazut pe nimeni care zbura ca o pasare pe cerul Favelei maturand tot sau stand inafara hartii?aaa si nu numai asta,mai e si ala care iti aduce infinite care package...
    Si mai sunt,numai ca nu vreau sa ma mai gandesc prea mult la jocul asta...just Bad Company!
    Nu mai se poate face infinite care package si nici prestige 10

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.