Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: Darksiders: Wrath of War

1. #1 SP
    VIP Member Donely's Avatar

Darksiders: Wrath of War

Darksiders: Wrath of War este un joc Sci-Fi Action Adventure, care are ca subiect Apocalipsa. Un razboi devastator, molime, crize sociale, dezastre naturale, lupta dintre bine si rau duc jocul intr-o aventura in care joci rolul unui supersoldat ales de camera de consiliu planetar, sa lupte impotriva Apocalipsei. Arme moderne, abilitati si multe alte elemente de lupta, fac parte din arsenalul tau. Lupta cu demonii dezlantuiti nu va fi usoara, dar provocarea este prea mare ca sa rezisti. Jocul promite mult de la grafica si sunet pana la gameplay. Plin de viaţă si lupta de o gramada de puzzle-uri si un scenariu apocaliptic, Darksiders: Wrath of War promite a fi un joc de acţiune si aventura pentru entuziasti. Preconizat sa apara in 2009 jocul promis de compania "Vigil Games" pare de pe acum a se anunta un mare hit.

Publisher: THQ
    Developer: Vigil Games
    Genre: Sci-Fi Action Adventure
    Release Date: TBA 2009
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg

2. #2 SP

3. #3 SP
    Manager paul's Avatar

4. #4 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    uau
    super...
    da putin spre gow

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    uau
    super...
    da putin spre gow
    Bine spus. Chiar aduce mult cu GOW si chiar cu Devil May Cry. Sa vedem daca se va ridica peste acestea.

6. #6 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Pare promitator. Asteptam, thx Don!

7. #7 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mie mi-e frica sa nu duca spre Golden Axe. Chiar mi-am pus jocul pe lista de asteptare

8. #8 SP
    Member leggollas11's Avatar
    multi-platform sau vreo exclusivitate?

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by leggollas11 View Post
    multi-platform sau vreo exclusivitate?
    PS3 si X360

10. #10 SP
    Member leggollas11's Avatar
    se arunca cam la risc daca vrea sa reediteze god of war, in varianta moderna... ori o sa fie un super joc... ori o copie ieftina.

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by leggollas11 View Post
    se arunca cam la risc daca vrea sa reediteze god of war, in varianta moderna... ori o sa fie un super joc... ori o copie ieftina.
    Asta ramane de vazut, dar eu sincer cred ca o sa fie un joc de artilerie grea.

12. #12 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    eu zic sa nu ne mai punem sperante...pentru ca daca va fi un joc bun ne va surpirinde si vom fi incantati...daca ne punem sperante si se dovedeste a fi un joc de mana a doua...vom fi dezamagiti...asa macar...nu avem asteptari,nu avem nimic de pierdut..decat de castigat

13. #13 SP
    Member cloud's Avatar
    hmm, imo mai degraba un devil may cry. gow e mult mai brutal. as vrea sa vad macar varianta finala inainte de a cumpara.

14. #14 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Sper sa fie ceva competitie pentru viitorul GOW 3, cu toate ca Darksiders are avantajul ca e multiplatform, asta daca nu cumva cei de la SCEA decid sa schimbe tabara.

15. #15 SP
    Member weriwulf's Avatar
    hmmm...desi imi place toata ideea...calaretii apocalipsei & stuff...imi e teama ca o sa iasa un joc mediocru

16. #16 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    Kinda like Devil May Cry... Awsome !!!!

17. #17 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Jocul este de anul trecut si pe lista mea de asteptare, am mari sperante de la el si cred ca pana acum arata fantastic. Am decis sa improspatez topicul cu un trailer nou si un filmulet cu gameplay.

18. #18 SP
    Member cloud's Avatar
    interesant chiar incepe sa semene a gow.

19. #19 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Genial gameplay. Ceva aroma de GoW si pentru 360

20. #20 SP
    Member dogdan's Avatar
    de curand am vazut si eu trailerul ...ce pot sa zic se pormite a fi un joc uimitor,iar conceptul celor 4 calareti ai apocalipsei este genial. nu inteleg de ce faceti comparatii cu gow si dmc ? este un action/adventure hack n' slash va asteptati sa nu semene cu ele ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast