Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 69

Thread: Microsoft confirma banarea consolelor modate

1. #1 SP
    Senior Member consol3's Avatar

Microsoft confirma banarea consolelor modate

Pentru cei care erau ingrijorati de update-ul care va veni pe consola Xbox 360 de la Microsoft odata cu noul dashboard, in sfarsit avem o confirmare din partea lui Major Nelson referitor la un nou val de ban-uri. Microsoft are grija de cei cu consolele modate si baneaza permanent accesul consolei respective pe Xbox Live. Totodata ni se reaminteste faptul ca modificarea consolei inseamna automat nerespectarea EULA si a termenilor de folosire. Prin urmare, daca o faceti, o faceti cu buna stiinta

"This is a quote from Major Nelson:
    We�ve gotten a few messages and seen some forum threads pop up on console bannings so I thought I�d post and let folks know what�s up. In our our continued effort to keep gameplay safe and secure for our community of more than 14 million members, Microsoft has taken action against a small percentage of Xbox 360 consoles that have been illegally modified in order to play pirated games. You should know that modifying your Xbox 360 console is also a violation of the Xbox LIVE terms of use, will void your warranty and result in a ban from Xbox LIVE. The health of the video game business depends on customers paying for the genuine products and services they receive, both from manufacturers and the local companies that support them. We will continue to employ and bolster anti-piracy security measures to counter piracy in the gaming industry and improve security in the Xbox LIVE community."
    Attached Images Attached Images banhammer_xbox36_microsoft.jpg microsoft_xbox_live_banned2.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Finally... some cleanup...

3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...haha! Ce tare-i red PAC-man

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...haha! Ce tare-i red PAC-man
    Thx. Incerc si eu sa nu pun poze "anoste"... dar nu-mi iese tot timpul.

P.S. Sorry consol3 pentru "editarea" masiva a news-ului... dar nu am ce face daca nu se citeste regulamentul pt. News: http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

5. #5 SP
    Member Snake's Avatar
    Major Nelson are dreptate. Piata aceasta depinde de numarul de jocuri vandute. Orice joc piratat in draci nu va insemna decat o pierdere atat pentru piata cat si pentru consumator. In alte cuvinte, continuarea acelui joc sau chiar suportul si update-urile anterioare sunt posibile sa fie egale cu zero atunci cand un joc se gaseste pe torrents cu saptamani inainte.

Lasand deoparte polemica "daca e bine sa piratezi sau nu", consider ca fiind macar de bun simt sa nu te plangi daca piratezi si esti banned. Asta este, joci offline si cu asta basta. Vrei Live, comunitate online, update-uri, multiplayer - platesti. Nu vrei, stai offline. As simple as that, right ?

6. #6 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    eh, isi mai umfla muschii din cand in cand de gura partenerilor. totul este calculat, nu va ganditi ca sunt surprinsi ei de ceva. puteau face consola mai greu de modat...daca se vroia cu adevarat asta. lupu' moralist...ma lasi. au toti banii din lume si nici o scuza sa nu faca cele mai tari sisteme anti-piratare.

7. #7 SP
    Junior Member bHz One's Avatar
    Mie unu` mi se pare japca sa pui omul sa plateasca de doua ori ca sa se poata juca online, odata jocul care vine cu acest feature, respectiv posibilitatea multiplayerului si apoi xbl`ul. JAPCA!
    Bine, cam tot ce inseamna xbox e japca, noi iti dam consola, daca vrei s`o aduci in 2008 mai tre` sa bagi o galeata de bani in "accesorii"

Oricum, sa le dea ban e foarte bine...

8. #8 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Corect - puteau sa dea dreptul jucatorilor sa se joace intre ei pe "live" - insa sa ofere posibilitatea de a face downloaduri and stuff decat doar celor cu gold "member".

Cat despre banarea userilor prinsi cu jocuri piratate -> isi merita soarta.

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    eh, isi mai umfla muschii din cand in cand de gura partenerilor. totul este calculat, nu va ganditi ca sunt surprinsi ei de ceva. puteau face consola mai greu de modat...daca se vroia cu adevarat asta.
    Pai, au vrut asta, si au facut asta. Consolele din ultima perioada nu se mai pot moda. Singura solutie este schimbarea cu o unitate optica de la modelele mai vechi. Solutie care nu va rezista forever, that's for sure (o sa ajunga sa coste o unitate optica veche cat jumatate din consola noua ).
    Quote Originally Posted by bHz One View Post
    Mie unu` mi se pare japca sa pui omul sa plateasca de doua ori ca sa se poata juca online, odata jocul care vine cu acest feature, respectiv posibilitatea multiplayerului si apoi xbl`ul.
    First of all, nu e o obligatie, e optional. Nu vrei Live, nu cumperi. Second, jocurile respective care vin cu posibilitatea de multiplayer nu specifica nicaieri ca de fapt tu te joci pe serverele Microsoft, nu pe serverele developerului. Iar in servere nu investeste nimeni moka. Third, ce anume ti se pare japca la sumele pentru Xbox Live Gold ? Un abonament Live Gold pe 12 luni costa aproximativ 160 RON, deci 13 RON pe luna. Scuza-ma, dar daca dai 200-300 RON pe un joc si spui ca nu ai 13 RON pentru Live Gold, ceva e in neregula.
    Bine, cam tot ce inseamna xbox e japca, noi iti dam consola, daca vrei s`o aduci in 2008 mai tre` sa bagi o galeata de bani in "accesorii"
    Da, ai "dreptate". Mai bine te joci pe PC, unde nu sunt "accesorii" . Sau poate tu la categoria accesorii ai pus si TV-ul necesar ? In cazul asta, pune si apartamentul, ca sa ai unde sa pui consola. Pune si masina, ca sa ai cu ce sa ajungi la apartament. Ai naibii astia de la Microsoft, ma pun sa dau banii pe masina ca sa le iau consola
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Corect - puteau sa dea dreptul jucatorilor sa se joace intre ei pe "live" - insa sa ofere posibilitatea de a face downloaduri and stuff decat pentru gold members.
    Da, nu ar fi fost rea o solutie gen "local network" or something. Din pacate, majoritatea jocurilor necesita servere dedicate, ce nu pot fi tinute pe saracuta consola. Oricum, exista alternative gen XBConnect si XLink Kai pentru cei care nu vor sa plateasca Xbox Live-ul.

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Consolele din ultima perioada nu se mai pot moda. Singura solutie este ...

saracii minitehnicusi de la microsoft cand au descoperit ei cu stupoare ca prin schimbarea drive-ului se modeaza consola. cred ca au fost concediati.

11. #11 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    De aceea a vandut UBI jocul Far Cry 2, intr-un milion de exemplare in prima saptamana, ca se modeaza consolele.

12. #12 SP
    @ MonkY
    Bine, daca tie iti place peste masura Microsoft n`are nimeni nimic impotriva
    Mi se pare de bun simt sa bagi wireless intr`o consola in conditiile in care pana si wii`ul are asa ceva, sau sa poti scoate sunet 5.1 din ea fara prea multe artificii (oricum, ai deviat extrem la partea cu masini, apartamente, wtf?! )
    Dar astea sunt alte discutii, n`am zis ca live`ul e scump, ma deranjeaza ideea ca microsoftul o arde mega eficient dpdv economic

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    De aceea a vandut UBI 'Far Cry 2' un mil de exemplare in prima saptama, ca se modeaza consolele.
    cu o mica corectie. "The PC edition of FC 2 topped weekly PC games sales and despite some of its drawbacks it gained a favorable response from both critics and the public."

14. #14 SP
    Sa nu mai vorbim de Gears of War 2 - care s-a vandut in 2,3 mil de exemplare in prima saptamana - nu e vorba ca lumea nu cumpara originale, occidentalii nu sunt asa de "destepti" cum sunt est-europenii - majoritatea celor din franta/uk (cele mai tari tari cumparatoare de originale) - ei nu au console modate.

15. #15 SP
    Ei au bani...

16. #16 SP
    Member DRAGOS10's Avatar
    Salut, am consola modata dar pt live folosesc jocurile originale iar pt offline cele "dirty" fara net atunci cand le folosesc .....in acest caz al meu mai este valabila banarea ?

17. #17 SP
    Ei au bani...
    Desi eu bani - ei mai stiu sa faca si selectie - nu-si cumpara chiar tot ce apare - ascultand podcasturi ale unor site uri dedicate jocurilor - redactorii de acolo povesteau din copilarie cum ca ei primeau jocuri (de la parinti) doar de ziua lor sau de craciun - si se documentau enorm inainte sa cumpere ceva pentru ca acel joc cumparat trebuia sa ii tina 2-3 luni sau chiar mai mult pana mai primeau unul (cu mari chinuri - de la parinti)

In RO - jocurile au fost "accesibile" datorita pirateriei - in ziua de azi la noi in tara aproape nimeni nu mai pune "pret" pe valoarea unui joc (ca si valoare de piata, economica) -

18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    De accea a vandut UBI jocul Far Cry 2, intr-un milion de exemplare in prima saptamana, ca se modeaza consolele.
    Au vandut un milion de exemplare in 3 saptamani (nu una) si asta pe toate platformele (PC, Xbox 360 si PS3). Nu e mult, dar nici putin nu e.
    Bine, daca tie iti place peste masura Microsoft n`are nimeni nimic impotriva
    Mi se pare de bun simt sa bagi wireless intr`o consola in conditiile in care pana si wii`ul are asa ceva, sau sa poti scoate sunet 5.1 din ea fara prea multe artificii (oricum, ai deviat extrem la partea cu masini, apartamente, wtf?! )
    N-am nimic cu Microsoft. Mi-a facut si zile negre (lasand deoparte problemele cu software-ul lor, sa nu uitam ca sunt la a patra consola)... Dar opinia mea despre Microsoft e irelevanta. Trageam o concluzie logica la cele spuse mai sus, nu dadeam note ca la "Dansez pentru tine".
    Wireless-ul pentru mine sux (desi am router wireless n). De ce sa-mi creasca pretul consolei cand sunt foarte multumit de retea gigabit ? Slava Domnului ca au facut-o optionala. Also, pentru iesirea 5.1 nu am facut nici-un fel de artificiu. Am scos prin HDMI direct 5.1, ca doar suntem in 2008. La fel, cablul HD are iesire optica. Sorry, dar daca nu ai nici HDMI, nici optic... asta nu se mai cheama artificiu, se cheama ca nu ai scule
    Quote Originally Posted by DRAGOS10 View Post
    Salut, am consola modata dar pt live folosesc jocurile originale iar pt offline cele "dirty" fara net atunci cand le folosesc .....in acest caz al meu mai este valabila banarea ?
    Salut. Daca ai noroc, scapi si folosesti ca si pana acum. Ma tem insa ca de data aceasta Microsoft nu va mai aplica aceeasi metoda ca la ultimul val. Mai ales datorita noului dashboard care permite copierea pe HDD. Prin urmare... as zice ca e "dirty" situatia

19. #19 SP
    Am scos prin HDMI direct 5.1, ca doar suntem in 2008. La fel, cablul HD are iesire optica. Sorry, dar daca nu ai nici HDMI, nici optic... asta nu se mai cheama artificiu, se cheama ca nu ai scule
    Eu am fost mai cumpatat si`am dat 30 ron pe un hdmi care se duce direct in tv, imi mai trebuie ceva accesorii ca sa pot duce opticul ala intr`un reciever, nu?
    De ce sa-mi creasca pretul consolei cand sunt foarte multumit
    Zici tu ca nu ridica costurile, ia`ti un arcade si sa te vad ce faci tu el asa, by default, fara sa bagi bani intr`un hdd, intr`un cablu, intr`o placa wireless (stiu ca real men use wires, da parca`i mai trendy fara matze prin casa).

20. #20 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Am zis ca o sa fie mass ban de 1 luna Nimeni nu ma luat in seama ...Asa le trebuie ..In legatura cu banii pt jocuri nu toti au banii foarte corect (nu ai banii nu iti iei console)...Dar deh mentalitatea de turma ...Sa dea mass ban asa le trebuie ..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast